در قسمت رفرنس های مقالات و پایان نامه ها معمولا اینچنین فرمتی را می بینیم
Mahmoudvand M., Abbasipour H., Sheikhi Garjan A. and Bandani A.R. 2011. Sublethal effects of hexaflumuron on development and reproduction of the diamondback moth, Plutella xylostella (L.) (Lepidoptera: Yponomeutidae). Insect Science ۱۸ (۶): ۶۸۹-۶۹۶.DOI: ۱۰٫۱۱۱۱/j.1744-7917.2011.01411.x.
عدد ۱۸ که با رنگ قرمز نشان داده شده است نشان دهنده ولیوم یا دوره یا جلد است. در بیشتر مجلات هر ساله فقط یک جلد چاپ میکنند ولی برخی مجلات چندین جلد در یک سال چاپ میکنند که چندان مرسوم نیست و در مورد مجلات کمی دیده میشود.
عدد ۶ آبی رنگ نشان دهنده ایشو یا شماره مجله است. معمولا مجلات در هر سال چندین شماره را چاپ میکنند که بسته به مجله این شماره ها از ۲ تا حتی در برخی مجلات ۳۴ ایشو است. البته تعداد مرسوم ایشو در مجلات ۴ ایشو یا ۶ ایشو است که به ترتیب فصلنامه یا دوماه نامه نامیده میشوند.
ISSN مخفف عبارت International Standard Serial Number است. معمولا مجلات و کتبی که دارای انتشار متوالی هستند از ISSN استفاده میکنند.ISSN هر مجله مختص آن مجله است. برخی مجلات دارای دو ISSN هستند که یک ISSN مربوط به نسخه الکترونیکی آن و ISSN دیگر مربوط به نسخه هارد کپی آن است که البته نسخه هارد کپی معتبر تر است و در منابع علمی اگر بنا باشد که یک ISSN ذکر شود، ISSN هارد کپی ذکر میشود. لازم به ذکر است که ISSN شامل هشت حرف است که بین آن ها یک “-” هم قرار میگیرد مثلا ISSN الکترونیکی مجله Insct Science عدد ۷۹۱۷-۱۷۴۴ می باشد که با این عدد شناخته می شود. البته در برخی موارد عدد آخر که Check digit نامیده می شود می تواند عدد نباشد و به جای آن حرف x قرار بگیرد.
DOI مخفف عبارت digital object identifier است که این عدد نشان دهنده یک سند دیجیتالی است که به صورت آنلاین در اینترنت قرار گرفته است. معمولا مجلات معتبر قبل از چاپ رسمی مقاله در قالب جلد و شماره، مقاله را به صورت آنلاین بدون شماره جلد و شماره صفحه قرار می دهند. این کار برای دسترسی سریعتر سایر افراد به مقاله هایی است که هنوز موقع چاپ آنها نرسیده است. معمولا در این شرایط شماره DOI به مقاله داده می شود که می توان موقع رفرنس دادن به مقاله آنلاین آن را ذکر کرد. توجه کنید که این عدد مختص به یک مقاله خاص و غیر قابل تکرار است.