ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 16 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

پژوهشگاه ICT، پذیرش نیاز پژوهشی

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد

آمادگی پژوهشگاه ICT برای پذیرش نیازهای پژوهشی دانشگاه‌ها

دکتر یزدانیان ضمن اشاره به ظرفیت‌های بالای پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، از آمادگی این پژوهشگاه برای پذیرش اعلام نیازهای پژوهشی دانشگاه ها خبر داد.

به گزارش ,وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از ایسنا، دکتر وحید یزدانیان، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در دهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش (۲۰۱۹ IKT ) که صبح امروز (سه شنبه ۱۰ دی) در محل پژوهشگاه ICT برگزار شد، در خصوص سیاست‌های آتی پژوهشگاه متبوعش گفت: پژوهشگاه با یک ماهیت دو وجهی، از یک سو دارای چارچوب ها و هنجارهای دانشگاهی نظام علمی و تحقیقاتی کشور است و از سوی دیگر به عنوان بازوی پژوهشی وزارت ارتباطات، نماینده ارائه خدمات به فعالان بخش ICT کشور محسوب می‌شود.

وی به ارتباط بین پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با دانشگاه ها و انجمن‌های علمی و پژوهشی اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از دلایل میزبانی و پیشگامی پژوهشگاه برای برگزاری دهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش، تحقق توسعه پایدار است و ما به دنبال تشریک مساعی هستیم.

یزدانیان با تاکید به اظهارات وزیر ارتباطات در خصوص استفاده از ظرفیت دانشگاهیان، گفت: پژوهشگاه ICT همواره برخورداری از این ظرفیت را سرلوحه کار خود قرار داده و می دهد و با سیاست برون سپاری، بخشی از انجام پروژه را به دانشگاه ها واگذار می کنیم.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برخورداری پژوهشگاه از توانمندی هایی مانند اساتید نخبه و پژوهشگران نمونه، تصریح کرد: ما دنبال تمامی فعالیت های پژوهشی نیستیم زیرا نظام وزارت ارتباطات یک نظام حمایتی است و پژوهشگاه نقش حمایت از این زیرنظام‌های پژوهشی را دارد.

وی همچنین با اعلام اینکه در حال حاضر زیرساخت لازم برای فعالیت‌های حمایتی مهیا شده است، گفت: شرکت های تابعه وزارت ارتباطات و فعالان حوزه پژوهشی باید به ما اعلام نیاز کنند تا سیاست های پژوهشی ما به آن سمت برود و ما بتوانیم در این حوزه کمک کنیم.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از این مراسم در جمع خبرنگاران گفت: معتقد است که این رویدادها می تواند به جهت دهی پروژه های آتی کمک کند.

به گزارش روابط عمومی ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر وحید یزدانیان در جمع خبرنگاران و در حاشیه دهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش (۲۰۱۹ IKT )، به میزبانی پژوهشگاه ICT در این دوره از کنفرانس اشاره کرد و گفت: با توجه به موضوع اقتصاد مقاومتی و دانش و فناوری های حوزه فناوری اطلاعات، حضور صنعت در کنار دانشگاه برای تکمیل و توسعه تاثیر بسزایی دارد.

وی افزود: از سوی دیگر کشور ما به لحاظ منابع انسانی که در دانشگاه ها و مراکز مطالعاتی دارد، از دانش بسیار قدرتمند و در سطح بالا برخوردار است که بسیاری از این محصولات، دستاورد محققان نخبه و نمونه است.

یزدانیان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به همین دلیل با برگزاری رویدادی با ترکیب کنفرانس و نمایشگاه و با حضور شرکت های فعال در این حوزه، به معرفی آخرین دستاوردهای هوش مصنوعی در اقتصاد دیجیتال و شهر هوشمند پرداخت.

وی همچنین تاکید کرد: ارتباط بین صنعت و دانشگاه فی البداهه رخ نمی دهد مگر اینکه با رویدادهای علمی مانند برگزاری کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش، زمینه مناسبی برای بررسی و تامین نیاز صنعت و در تکامل آن، جهت دهی پژوهشی در مسیر این نیازها، فراهم شود.

ارسال ۱۶۰ مقاله به دهمین کنفرانس IKT

دبیر دهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش (۲۰۱۹ IKT ) نیز در این مراسم از استقبال قریب به ۴۰۰ نفر از علاقمندان حوزه فناوری اطلاعات از کارگاه های آموزشی روز نخست این کنفرانس خبر داد.

دکتر علیرضا یاری در ارائه گزارشی از دهمین کنفرانس فناوری اطلاعات و دانش، به مقالات ارسال شده در همین خصوص اشاره و اظهار کرد: مهلت ارسال مقالات برای این دوره کنفرانس اول آبان ماه به پایان رسید. نتایج داوری مقالات را دهم آذرماه ارائه دادیم و نسخه نهایی را ۲۰ آذر ماه اعلام کردیم. ۱۶۰ مقاله دریافت کردیم که ۸۴ مقاله پذیرفته شده که از این تعداد ۵۱ مقاله به صورت شفاهی بود.

به گفته یاری، همچنین ۳۱ کارگاه آموزشی در این زمینه پیشنهاد شد که ۱۲ کارگاه را کمیته علمی پذیرفت.

وی با بیان اینکه استقبال خوبی از کارگاه‌هایی که به این واسطه تشکیل شد به عمل آمده است، گفت: از مجموع ۱۲ کارگاه در روز نخست، ۱۱ کارگاه برگزار و با استقبال ۴۰۰ نفری شرکت کنندگان همراه شد.

طبق اعلام روابط عمومی ارتباطات و فناوری اطلاعات، یاری در ادامه به سخنرانی های کلیدی طی روزهای باقیمانده اشاره و خاطرنشان کرد: محتوای اصلی سخنرانی ها و پنل ها به موضوع ایران هوشمند و اقتصاد دیجیتال اختصاص دارد و ما سعی کردیم در کلیت این موضوعات به فناوری های توسعه کشور بپردازیم.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک