ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 20 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

حمایت از ۲۷ طرح پژوهشی در علوم شناختی

حمایت از ۲۷ طرح پژوهشی نوین در حوزه علوم شناختی

ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال ۹۴ از ۲۷ طرح پژوهشی حمایت کرد.

به گزارش وبسایت مقاله نویسیISI20 به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پیشرفت و توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، کم و بیش همچون سایر علوم، حاصل ترکیبی متناسب از پژوهش­های بنیادی و کاربردی است. شاید بتوان مسئله اصلی و مرکزی این حوزه را شناخت کامل مغز-ذهن همراه با کارکردهای آن دانست.

به نظر می ­رسد دست یافتن به راه­ حل­ها و ابزارهای شناخت-محورِ جامع و مانع تابعی از میزان دانش ما از ساختار و عملکرد مغز-ذهن است. اما تا رسیدن به این نقطه آرمانی می­ توان و باید، همراه با تحقیقات بنیادی و توسعه فناوری، با استفاده از دانش و فناوری­های موجود به ارتقای کیفیت زندگی آحاد جامعه همت گمارد؛ زیرا بسیاری از معضلات فردی و اجتماعی ریشه­ های شناختی داشته و آسیب­های محیطی مخرب نیز با تحت تاثیر قرار دادن قابلیت­های شناختی، همه  شئون زندگی افراد و جامعه را تحت تاثیر قرار می­دهند.

 از این رو ستاد توسعه علوم و فناوری­های شناختی سیاست­ها و اولویت­های کلان خود در تحقیقات بنیادی و کاربردی به همراه توسعه فناوری را در بازه سال­های ۹۲-۹۴در چارچوب اهداف چهار گانه شناخت مغز و ذهن، ارتقا و بازتوانی قابلیت­های شناختی، کاهش اثرات آسیب­ها و مخاطرات محیطی و اجتماعی بر قابلیت­های شناختی و توسعه فناوری­های شناختی جهت ارتقای کیفیت زندگی آحاد جامعه را در چهار دسته مطالعات کاربردی، مطالعات پایه؛ توسعه فناوری و توسعه زیر ساخت تعریف کرده است.

ستاد علوم شناختی در سال ۹۴ حمایت از طرح‌های پژوهشی مختلف را بر اساس اولویت‌ها انجام داد و در این سال ۲۷ طرح پژوهشی از حمایت ستاد برخوردار شدند. این طرح ها، طرح‌هایی هستند که بسیاری از آنها برای نخستین بار در کشور انجام می‌شوند و در مرزهای دانش قرار دارند.

ابتدا ۳۳ طرح در فراخوان شهریور ۹۴ به تصویب رسید که با ۳ طرح قراردادی منعقد شد.همچنین در فراخوان شهریور ۹۳، ۱۴ و در  در فراخوان اسفند ۹۲ طرح تصویب شد که  با ۱۳ طرح در سال ۹۴ و ۸ طرح قراداد بسته شد .

«طراحی، توسعه و ارزیابی یک سیستم fNIRS آزمایشگاهی ۱۶ کاناله»، «کنترل حرکت ربات  با استفاده از سیگنالهای نورونی قشر موتوری»، «مغزنگاری مغناطیسی برپایه حسگرهای اتمی»، «تهيه بانک تصاوير هيجانی ايرانی و تدوين ويژگیهای شناختی آن‌ها»، «طراحی و ساخت یک سیستم کاشتنی-پوشیدنی برای ثبت الکتریکی غشایی از مغز»، «مکان ‌یابی منابع مغزی با استفاده از داده‌های الکتروانسفالوگرام»، «اثر تحریک کورتکسFEF در انسان بر روی توجه بینایی» و « تأثیر پیوند سلولهای بنیادی عصبی بر چرخه خواب و بیداری بعد از آسیب دوطرفه هسته لوکوس سرولئوس در موش صحرائی» عناوین برخی از این طرح‌های پژوهشی تصویب شده، هستند.

هدف این ستاد در حمایت از طرح‌های پژوهشی و توسعه فناوری در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی، در سه حوزه، حمایت از مطالعات پایه در زمینه موضوعات روز و مرتبط با مشکلات جامعه که در طولانی مدت امکان رسیدن به توسعه فناوری و کاربرد را داشته باشند. حمایت از طرح‌های پژوهشی توسعه فناوری که به یک محصول قابل کاربرد برای گروه‌های هدف در جامعه می انجامد. حمایت از طرح های پژوهشی و توسعه فناوری که زیرساخت برای انجام طرح های دیگر مرتبط و مورد نیاز حوزه را فراهم می‌کند است.

امکان ارسال طرح برای اساتید عضو هیات علمی دانشگاه‌ها یا مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان مجری اصلی طرح‌ فراهم است.

همچنین کارگروه پژوهش ستاد علوم شناختی در سال ۹۴، ۱۰ مقاله علمی و پژوهشی داخلی، ۹۳ مقاله ISI و ۱۰۶ پایان نامه ارشد و دکتری را مورد حمایت قرار داد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک