ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 17 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

هدایت رساله به سمت نیاز کشور

معاون پژوهشی وزیر علوم:

تلاش برای هدایت رساله ها به سمت نیازهای کشور

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: در تلاش هستیم تا رساله ها به سمت نیازهای کشور سوق داده شوند.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی isi20 به نقل از مهر، مسعود برومند در هشتمین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور که امروز در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد اظهار داشت: امروز نمی توان بر روی چالش هایی مانند آلودگی هوا چشم ها را ببندیم. ما نباید در سازمان های خود منتظر باشیم تا کارفرمایان به سراغ ما بیایند چرا که هیچ گاه این امر رخ نخواهد داد.

وی با اشاره به اختصاص یک درصد بودجه دستگاه ها به حوزه پژوهش گفت: تاکنون ۷۵۰۰ قرارداد در این راستا منعقد شده که برخی از آنها با تأخیر انجام شده و یا برخی مسکوت مانده است.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم ادامه داد: از این تعداد ۵ هزار پروژه انجام شده که برخی از آنها راکد و یا مجریان آن انصراف داده اند. این در حالی است که باید در تعریف پروژه ها، دقت لازم صورت گیرد چرا که توقف و یا راکد ماندن پروژه ها به معنای هدررفت انرژی و اعتبارات است.

برومند با بیان اینکه باید روش های جدیدی برای اجرای طرح های پژوهشی تدوین شود، خاطرنشان کرد: از دانشگاهیان و محققان می خواهیم اگر الگوی جدیدی دارند برای ما ارسال کنند چرا که با یک الگوی واحد نمی توان برای همه استان ها برنامه ریزی کرد. از طرف دیگر نکته قابل توجه این است که پروژه هایی که تعریف می شوند باید اثربخشی کافی را داشته باشند.

تدوین سند علم و فناوری برای ۱۰ استان

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم همچنین از تدوین سند علم و فناوری برای ۱۰ استان خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح و تدوین سند، استان ها نیز درگیر شده اند و به این صورت نبوده که ما در تهران برای سایر استان ها، سند تدوین کنیم.

برومند با اشاره به اینکه برای اشتغال روستایی اعتبارات زیادی در نظر گرفته شده اما اجرای طرح های مرتبط نیاز به یک برنامه دقیق دارد، ادامه داد: نباید این گونه تصور کنیم که می توان همه مشکلات را با راه اندازی استارت آپ رفع کرد بلکه آنچه اهمیت دارد برنامه ریزی برای تدوین طرحی مبتنی بر مطالعات جامع است.

وی در ادامه به برگزاری نمایشگاه تستا در نمایشگاه بین المللی تهران، افزود: یکی از مواردی که در این نمایشگاه مورد توجه قرار گرفت این بود که اعلام شد کانال های فاضلاب بسیار سست هستند و زمانی که نیروی انسانی وارد آن می شود فرو می ریزد. همچنین چالش انتشار بوی نامطبوع فاضلاب مورد تأکید قرار گرفت اما این سوال مطرح است که چرا ما به جای طراحی و ساخت روبات فوتبالی به سمت ساخت روبات هایی نرویم که فعالیت پایش لوله های فاضلاب را انجام ندهد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: در تلاش هستیم تا رساله ها به سمت نیازهای کشور سوق داده شوند و براساس قانون رونق تولید دانشگاه ها اگر پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در راستای حل مشکلات کشور تنظیم و اجرایی شود، به مولفان اثر امتیاز بیشتری اعطا خواهد شد اما در این مسیر یکی از بزرگترین چالش های ما تأیید نیازها است که در همین راستا از دستگاه ها می خواهیم نیازها و اولویت های خود را دقیق و شفاف به ما اعلام کنند.

برومند در پایان خاطرنشان کرد: بودجه های پژوهشی باید در بحث هایی تزریق شود که نیازها و مشکلات به صورت دقیق اعلام شده باشد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک