ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 19 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

رتبه اول ایران در تولید مقالات اعصاب

قائم مقام معاون وزیر بهداشت:

رتبه اول ایران در منطقه در تولید مقالات علوم اعصاب

قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: رتبه ایران در حوزه علوم اعصاب (نوروساینس) از نظر تعداد مقاله ۱۹ و در استنادات ۲۷ است، جایگاه کشور در منطقه از نظر تعداد مقالات اول است.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر شاهین آخوند زاده در افتتاحیه هشتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: در دنیا علاقه مندی خاصی روی موضوع نوروساینس وجود دارد و کشورها سرمایه گذاری قابل توجهی در این زمینه انجام می دهند.

وی افزود: شاهد رشد قابل توجهی در مورد روند انتشار مقالات کشور با موضوع نوروساینس در بانک اطلاعاتی Scopus هستیم.

آخوندزاده با تاکید بر توسعه کیفیت بخش نوروساینس و چاپ مقالات در حوزه بین الملل، اظهار داشت: برای پیشرفت در این حوزه باید همکاران علوم‌ پایه همکاری کنند.

قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت  اعلام کرد: رتبه ایران در حوزه نوروساینس از نظر تعداد مقاله ۱۹ و در استنادات ۲۷ است . همچنین جایگاه کشور در منطقه از نظر تعداد مقالات اول و در استنادات دوم است.

آخوندزاده تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید به ارائه مقالات با کیفیت توجه داشته باشند که این موضوع خود سبب خودکفایی در بخش‌های مختلف می‌شود.

در ادامه دکتر محمدتقی جغتایی، رئیس هشتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با اشاره به ظهور علوم اعصاب در نیمه دوم قرن بیستم گفت: نوروساینس جز موضوعات مهم دنیا است و مطالعات در حوزه مغز و گسترش این علم از این دوران آغاز شده است و کشورها به دنبال سرمایه‌گذاری در این حوزه بوده اند.

جغتایی خاطرنشان کرد: علوم اعصاب در حوزه های مختلف کاربرد دارد؛ از جمله آموزش و پرورش، درمانی شناختی شناخت اجتماعی، روانشناسی بالینی، فلسفه ذهن، مهندسی و مدیریت.

وی با اشاره به انجام برنامه تحقیقاتی سایر کشورها بر سرمایه گذاری بخش دولتی و خصوصی تاکید کرد و گفت: در دو سه سال اخیر رتبه کشور در موضوع نوروساینس پیشرفت داشته است و نکته مهم و قابل توجه در این حوزه مطالعه جهانی بار بیماری‌ها برای اندازه گیری سلامت است.

مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی اعلام کرد : در کشور ایران روزانه ۴۰۰ نفر دچار سکته می شوند و ۳۰ درصد سکته‌های ها زیر ۵۰ سال است که باید در این زمینه مداخلات لازم صورت گیرد و در حوزه پیشگیری بیشتر تلاش شود.

رئیس هشتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی با اشاره به مهمترین برنامه های انجام شده در ایران با موضوع نوروساینس یادآور شد: تاسیس ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، راه اندازی رشته علوم اعصاب، ایجاد آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز، فعالیت بیش از ۴۰ آزمایشگاه و مرکز تحقیقاتی، تاسیس انجمن علوم اعصاب، فرصت‌های مطالعاتی دانشجویان دکتری تخصصی و رزیدنتی، راه اندازی مرکز علم مغز در مجموعه باغ ایران، گرایش سایر رشته ها در علوم اعصاب و ارتباط خوب با مجامع بین المللی و انتشار بیش از ۶۵۰ جلد کتاب از جمله اینها است.

رئیس کنگره علوم اعصاب اضافه کرد: مهم‌ترین چالش اصلی در این زمینه تربیت نیروی متخصص کافی و کمبود زیرساخت هاست. توسعه و گستردگی در جهان و حمایت نهادهای حکومتی در ایجاد زیرساخت های لازم با موضوع نوروساینس از فرصت‌های این رشته است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک