ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 291 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

حمایت از پایان‌نامه‌ تحصیلات تکمیلی نانو

حمایت ستاد توسعه فناوری نانو از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی وفناوری با هدف افزایش کیفیت علمی و کاربردی پایان‌نامه‌های دانشجویی، برنامه «حمایت گام به گام از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی» را به اجرا گذاشته است.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از خبرگزاری مهر، کارگروه توسعه منابع انسانی ستاد، معیارهایی را برای شناسایی پایان‌نامه‌های با کیفیت انتخاب کرده و برای هر کدام از آنها شاخص‌هایی در نظر گرفته است. هدف اصلی ارائه این معیارها افزایش کیفیت تحقیقات دانشگاهی و هدایت این فعالیت‌ها به سمت تولید و دستاوردهای کاربردی است.

نوع معیارها بیان‌کننده سطح و نوع فعالیت پایان‌نامه هستند که در پنج گروه زیر دسته بندی می شوند:

•    کیفیت علمی: این شاخص برای ارزش‌گذاری پایان‌نامه‌ا‌ی است که با مطالعات علمی با کیفیت‌تر، دستاوردهای علمی با کیفیتی داشته‌اند.
•    مسأله محوری: پایا‌ن‌نامه در راستای رفع نیاز و یا انجام مسأله‌ای مشخص انجام شود.
•    قابلیت تبدیل به فناوری: پایان‌نامه با توجه به فعالیت‌هایی که دانشجو انجام داده و دستاوردهای آن، قابلیت تبدیل به فناوری را دارد.
•    قابلیت تبدیل به شرکت دانش بنیان: فعالیت‌ها و دستاوردهای پایان‌نامه به سطحی رسیده که قابلیت تبدیل شدن به شرکت دانش‌بنیان را داراست.
•    قابلیت تبدیل به محصول:‌‌ دستاوردهای پژوهشی پایان‌نامه در سطح تبدیل به محصول است.

برای هر یک از این معیارها شاخص‌هایی ارائه شده است که به همراه امتیاز آن شاخص برای پایان‌نامه، در جدول زیر آورده شده است. مبلغ حمایت تشویقی پرداختی بر اساس امتیازات کسب شده بوده که به ازای کسب هر امتیاز، مبلغ یک میلیون ریال به دانشجو و نصف این مبلغ به استاد راهنما پرداخت خواهد شد.

مسئله محوری

در آیین‌نامه حمایت گام‌به‌گام از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی، مسئله محور بودن پایان‌نامه، یکی از شاخص‌های کیفیت کاربردی آن است. بدین صورت که پایان‌نامه‌هایی که در راستای نیازهای تحقیقاتی شرکت‌های دانش‌بنیان فناوری‌نانو و یا صنایع کشور تعریف و انجام می‌شوند دارای ارزش بیشتری بوده و حمایت تشویقی بیشتری دریافت می‌کنند. از جمله اهداف اختصاص این معیار به عنوان معیاری برای مشخص کردن کیفیت کاربردی پایان نامه‌ها، می‌توان موارد زیر را نام برد:

•    رفع نیاز، توسعه یا ارتقا محصولات صنایع و یا شرکت‌های فناوری‌نانو؛
•    تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه؛
•    تقویت بنیه علمی شرکت‌های فناوری‌نانو؛
•    سمت و سو دادن تحقیقات به سمت فعالیت‌های کاربردی؛
•    استفاده از توان بالقوه پایان‌نامه‌ها؛
•    فضاسازی به منظور ایجاد اشتغال متخصصان فناوری نانو.

این حمایت در دو مرحله به درخواست‌کنندگان تعلق می‌گیرد:

•    مرحله اول: پس از تعریف پروپوزال در راستای نیاز صنعت یا شرکت‌های دانش‌بنیان؛
•    مرحله دوم: پس از انجام پایان‌نامه و به نتیجه رسیدن اهداف.

سقف امتیاز در مرحله اول ۱۰ امتیاز و در مرحله دوم ۳۰ امتیاز است که مبلغ تشویقی آن به ترتیب ۱۰ میلیون و ۳۰ میلیون ریال است. مدارک ارسالی درخواست‌کنندگان، توسط گروه داوری متشکل از متخصصان دانشگاهی دارای دید صنعتی و صاحبان صنایع بررسی می‌شود.

از مهر ماه ۹۲ تا ابتدای تیر ماه ۹۴ تعداد  ۳۲۱ درخواست حمایت از پایان نامه مبتنی بر نیاز صنعت و شرکت‌های دانش بنیان به ستاد ارسال شده است که در نمودار زیر اطلاعات آماری کامل آن ها گزارش شده است.
 filereader.php?p1=main_c4ca423&a0b923820

از جمله دلایل مردود اعلام شدن درخواست‌ها می‌توان موارد زیر را نام برد:
•    تکراری بودن پروژه و انجام کارهای مشابه و متعدد در زمینه مربوطه
•    مقرون به صرفه نبودن پروژه از لحاظ اقتصادی
•    همخوانی نداشتن موضوع پروپوزال با موضوع کار شرکت
•    نانویی نبودن محصول
•    انجام پروژه‌ای صرفاً تحقیقاتی بدون رسیدن به نتایج کاربردی

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، حوزه‌های کاربردی محیط زیست و انرژی بیشترین حوزه‌های کاربردی پایان‌نامه‌های تاییدی بوده و بیشترین تعداد درخواست‌ها از دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس و صنعتی امیرکبیر بوده است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک