توسط پایگاه استنادی جهان اسلام اعلام شد:
رتبه های اول تا سوم دانشگاههای جهان اسلام در حوزه فنی و مهندسی
دانشگاه صنعتی شريف رتبه نخست و دانشگاه تهران و صنعتی اميرکبير به ترتيب رتبه دوم و سوم دانشگاه های جهان اسلام در حوزه فنی و مهندسی را از بين اين کشورها به خود اختصاص داد.
به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از خبرگزاری مهر، بر اساس رتبه بندی پايگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC )، دانشگاه علم وصنعت ايران رتبه چهارم فنی و مهندسی دانشگاههای جهان اسلامی را به خود اختصاص داد.
پايگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC ) اعلام کرد، بيش از 320 دانشگاه و موسسه تحقيقاتی برتر در سطح کشورهای اسلامی را رتبه بندی کرده است. شاخص های اين رتبه بندی بر اساس سياست های کلان علم و فناوری ابلاغی توسط مقام معظم رهبری تدوين شده اند.
رتبه بندی دانشگاه های کشورهای اسلامی از چهار معيار اصلی شامل مرجعيت علمی، ديپلماسی علمی، توليد علم و فعاليت های اقتصادی تشکيل شده اند که با نظام رتبه بندی قبلی در پايگاه استنادی علوم جهان کاملا متفاوت است. تمامی اطلاعات برای محاسبه جايگاه هر دانشگاه فقط از پايگاه های معتبر بين المللی استخراج شده اند.
بنابر اين روش کار، داده های رتبه بندی از بالاترين اعتبار برخوردار بوده و مسير حرکت به سمت بين المللی سازی دانشگاه ها را نمايان میسازند. که براين اساس دانشگاه علم و صنعت ايران نيز رتبه چهارم فنی و مهندسی جهان اسلام ، رتبه بيست و هفتم علوم پايه و رتبه نوزدهم در کل دانشگاه های جهان اسلام را در اختيار دارد.
لازم به يادآوری است دانشگاه صنعتی شريف رتبه نخست و دانشگاه تهران و صنعتی اميرکبير به ترتيب رتبه دوم و سوم دانشگاه های جهان اسلام در حوزه فنی و مهندسی را از بين اين کشورها به خود اختصاص داد