ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 138 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

برگزاری کرسی آزاداندیشی "ازدواج دانشجویی آری یا خیر؟"

برگزاری کرسی آزاداندیشی "ازدواج دانشجویی آری یا خیر؟"

کرسی آزاداندیشی "سبک زندگی اسلامی، ازدواج دانشجویی آری یا خیر؟" در پردیس شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خراسان جنوبی، سیدمحمد حسینی، در کرسی آزاداندیشی ازدواج دانشجویی «آری یا خیر؟» پردیس شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان، انگیزه‌های اقدام به ازدواج را یافتن همدل و همزبان، استقلال‌خواهی، بلاتکلیفی و به دنبال سروسامان گرفتن، تأمین غرایز، تمکین حکم دین، عاشق شدن، توصیه‌های مکرر دیگران، مجاورت‌های خونی، مکانی و کیفی، واسطه‌ای، ویژگی‌های خوب، فرار از شرایط بد خانه و خانواده‌ها، به‌دست آوردن یک امکان و ترس از دست دادن موقعیت اکنون برشمرد.

 

وی با اشاره به اینکه این انگیزه‌ها برای یک عمر زندگی کافی نیست، ادامه داد: اگر شریک زندگی با ملاک‌هایی که سمت‌وسوی خدایی دارد انتخاب شود بهترین است.

 

این مدرس دانشگاه با اشاره به بهترین سن برای ازدواج اظهارکرد: سن مناسب در دوران شور عاطفی همراه با درک مفهوم ازدواج و توانایی انجام مسئولیت‌های آن بوده که معمولا از سن 18 سالگی شروع و تا 27 سالگی ادامه دارد.

 

حسینی تصریح کرد: در این دوره تنها دغدغه جوانان ازدواج بوده و بیشتر به توسعه و تحکیم زندگی توجه می‌شود.

 

وی با اشاره به سن آقایان برای ازدواج گفت: آقایان در دوران راهنمایی و دو سال اول دبیرستان فاقد درک بوده و نگاهشان به ازدواج به‌عنوان سرگرمی است، دو سال آخر دبیرستان درک جزئی و تصور خام داشته، 18 تا 27 سالگی توجه به مصداق و اشتیاق به ازدواج دارند، بالای 28 سال تردید و وسواس در انتخاب داشته و بالای 35 سال نسبت به ازدواج بی‌خیال هستند.

 

این مدرس دانشگاه در ادامه همچنین خانم‌ها را در دوران راهنمایی و دو سال اول دبیرستان دارای درک جزئی و بدون توجه به مصداق و خواهان محبت، دو سال آخر دبیرستان توجه به مصداق و محک زدن افراد، 18 تا 28 سالگی اشتیاق و مورد توقع ازدواج، بالای 28 سال نگرانی ازدواج و بالای 35 سال التهاب ازدواج خواند.

 

حسینی اظهارکرد: علت اینکه گفته می‌شود باید آقا بزرگتر از خانم باشد این است که در گذشته خانم‌ها در سن پایین ازدواج می‌کردند و آقا باید در سنین بالاتر قرار می‌گرفت اما اگر خانم‌ها در سنین 18 تا 27 سالگی باشند نیاز به فاصله سنی نبوده حتی دختر می‌تواند بزرگتر نیز باشد.

 

وی از اساسی‌ترین مسئولیت‌های مردان در یک زندگی مشترک را تأمین نیازهای روانی، عاطفی و اقتصادی دانست و ادامه داد: نیازهای خانم در زندگی تأمین نیاز اقتصادی به اندازه لازم و تدریجی و تأمین عاطفی به صورت یکجا و خیلی زیاد است.

 

این مدرس دانشگاه با اشاره به این شرط که اول ازدواج بعد اشتغال عنوان کرد: در این مرحله مرد باید دارای سه علامت قرار گرفتن در مسیر تأمین، داشتن همت کار و اشتغال و داشتن پشتیبان بوده و همه از جمله پسر، دختر، خانواده‌های هر دو و به‌ویژه دولت در این بحران مشارکت داشته باشند.

 

وی در بخش دیگری با اشاره به زیبایی تأکید کرد: انسان به‌صورت فطری به زیبایی گرایش داشته و به‌طور یقین زیبایی ملاک او خواهد بود.

 

این مدرس دانشگاه از دلایل ملاک بودن زیبایی به توأم بودن با اخلاق، زیبا بودن برای خود فرد و نه با ملاک‌های عموم مردم و امنیت داشتن اینکه زن برای مرد خود زیبا باشد و نه برای دیگران دانست.

 

حسینی افزود: زیبایی حد ندارد و اگر دختر یا پسری چشم چران باشد با دیدن دیگری سرد خواهد شد چراکه انسان خواهان بی‌نهایت بوده و اگر بخواهد این میل را با دنیای مادی ارضا کند و چون ماده بی‌نهایت است به تنوع‌طلبی تبدیل خواهد شد.

 

وی از جمله چالش‌های افراط در زیبایی را خودآرایی دختر و پسر، بالا رفتن آمار جراحی زیبایی و استفاده از لوازم آرایشی، کمتر شدن شانس ازدواج دختران متوسط به پایین، آشفتگی روانی از بابت زیبایی به علت تنوع طلبی و بقیه ملاک‌هایی که بی‌ارزش می‌شوند مانند ایمان، تحصیلات و هنر برشمرد.

 

سیروس سورگی، مدرس دانشگاه نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه دخترها و پسرها نباید به صورت مستقیم انتخاب‌گر باشند، گفت: خانم‌ها به علت اینکه با احساسات و آقایان عامل موثر در انتخاب چشمشان است و با شهوت نه با عقل پیش می‌روند پس بهتر است انتخابگر نباشند.

 

این مدرس دانشگاه همچینین در ادامه به خانواده‌ها توصیه کرد: با داشتن امکانات برای فرزند خود همسر برگزینند چرا که اگر فرزند مرتکب گناهی شود والدین شریک خواهند بود.

 

سورگی خانواده را مفهومی حیاتی در سبک زندگی اسلامی دانست و گفت: در هر شیوه قانون‌گذاری در دنیا برای مفاهیم اساسی از طریق سیاست‌های تشویقی و تنبیهی، خود اقدام به کشیدن کمربندهای ایمنی به دور آن هسته مرکزی می‌کنند.

 

وی در ادامه نمونه‌هایی از این کمربندهای ایمنی را واجب بودن اطاعت از والدین بعد از حکم خداوند، جهادی بودن، کار کردن برای مخارج خانواده و وجوب ازدواج برای مجردها برشمرد.

 

این مدرس دانشگاه همچنین انواع نحوه انتخاب را از روی اشتیاق و التهاب، تردید، اکراه و تنفر عنوان کرد و افزود: در همه این حالات تصمیم‌گیری ممنوع است چراکه در پایان به تنفر ختم می‌شود.

 

سورگی گفت: امروزه به‌علت چشم‌چرانی بیش از حد و اثرات رسانه و ماهواره حد توقع‌ها بسیار بالا رفته و بعضی افراد نسبت به ظاهر از جمله قد، چاقی، لاغری، رنگ پوست و رنگ چشم حساسیت‌هایی دارند که این حساسیت‌ها غلط بوده و باید قبل از ازدواج حساسیت‌زدایی شود اما اگر وجود دارد باید ملاحظه شود چراکه با کمترین چالش نمود پیدا می کند.

 

وی در ادامه انواع خواستگاری را سنتی، مدرن و آشنایی با نگاه به زندگی خواند و یادآور شد: در نوع سوم تشخیص خیلی سخت بوده چراکه وابستگی اجازه تصمیم صحیح را نخواهد داد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.
تبلیغ کارگاه 4

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

تبلیغ کارگاه 5

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک