به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حمید محمدی در این باره، گفت: در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی این بحث طرح موضوع شد. تعداد افرادی که می توانند به عنوان قاری یا حافظ در شورای تخصصی حائز درجه یک و درجه دو شوند، بسیار محدود است و درجه یک آن شاید به تعداد انگشتان دست هم نرسد، این درجه بندی بر اساس امتیازاتی توسط سازمان دارالقران و شورای عالی قرآن در آزمون ها به دست می آید.
وی ادامه داد: ما برای کسانی که می توانند رتبه یک یا دو را به عنوان حافظ و قاری و مدرس قرآن بگیرند، سه امتیاز جدید تصویب کردیم. نخست، بهره مندی از تمام امتیازات بنیاد ملی نخبگان که در آنجا رده بندی ها و پیش بینی ها و مصوباتی در نظر گرفته شده است. دوم امکان هیأت علمی شدن در دانشگاهها و سوم امکان ارتقا به یک سطح بالاتر در آموزش های کشور بدون آزمون، است.
به گفته محمدی، اگر فردی در رشته قرآنی گواهی درجه یک را در حفظ یا قرائت می گیرد و مدرک کارشناسی ارشد داشته باشد، می تواند بدون آزمون در دوره دکتری رشته خود شرکت کرده و رایگاه تحصیل کند. بنابراین افرادی که می توانند رتبه یک یا دو را در رشته قرائت و حفظ کسب کنند، می توانند بدون کنکور شاغل به تحصیل شوند.
وی از امتیازات بنیاد ملی نخبگان برای این دسته از قاریان خبر داد و افزود: در این طرح ارتقا، بهره مندی از امتیازات بنیاد علمی نخبگان برای قاریان در نظر گرفته شده است. این دسته از افراد می توانند در رشته های قرآنی بدون آزمون تحصیل رایگان داشته باشند.منبع:خبرگزاری مهر