هادی نظرپور - مشاور معاونت اداری مالی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: درخواست اختصاص وام مسکن به استادان پیمانی به منظور بررسی در شورای پول و اعتبار، توسط ریاست جمهوری به بانک مرکزی ارسال شده است. نزدیک به 8 هزار استاد پیمانی جوان داریم که بیشتر از سایر استادان دچار مشکل هستند و ارتقاء آنان به رسمی آزمایشی 5 سال طول می کشد.
وی تاکید کرد: عدم اختصاص این وام تا پنج سال آینده نوشداروی بعد از مرگ سهراب برای این گروه از استادان به شمار می آید. حرفمان این است که بانکها برای اختصاص وام به سایر مشتریان خود چه می کنند؟ همان روش را برای استادان پیمانی در پیش گیرند.
وی همچنین درباره اختصاص وام 100 میلیون تومانی به سایر استادان، اظهار داشت: برخی بانکها از جمله بانک تجارت همکاری مناسبی با دانشگاهها و وزارت علوم دارد، روزانه تعداد زیادی از استادان برای انجام امور اداری دریافت این وام به وزارت علوم مراجعه می کنند تا از طریق اداره کل اعتبارات بانک تجارت مرکزی نسبت به دریافت وام خود اقدام کنند.
مشاور معاونت اداری مالی وزارت علوم در ادامه از عدم همکاری برخی بانکها از جمله بانک ملی خبر داد و افزود: بر اساس مصوبه موجود در این زمینه، بانکها موظف هستند ابلاغیه وام مسکن استادان را به تمام شعب استانی اعلام کنند اما متاسفانه در این زمینه با تاخیر عمل می شود.
به گفته نظرپور، بانکهای سپه، ملی، تجارت، کشاورزی، کشاورزی و برخی دیگر از بانکها لازم است در دانشگاههایی که شعبه دارند نسبت به اختصاص وام اعضای هیأت علمی اقدام کنند.
وی درباره بازپرداخت وامها، گفت: مدت بازپرداخت این وامها 20 سال اعلام شده اما در تلاشیم بهره 22 درصدی این وام را برای استادان کاهش دهیم.
مشاور وزارت علوم با بیان اینکه در جامعه آماری ما 20 هزار استاد می توانند از شرایط وام مسکن برخوردار شوند، گفت: استادانی که 10سال پیش وام گرفته و تسویه حساب کرده اند، می توانند بار دیگر این وام را دریافت کنند. این آمار، ثبت شده در وزارت علوم است.منبع:خبرگزاری مهر