برخی از فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در اعتراض به روند جذب اعضای هیات علمی در این دانشگاه نامه ای به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نوشتند .
به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، برخی از فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در اعتراض به بی عدالتی در جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه مجموعه علوم سیاسی و روابط بین الملل نامه ای به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نوشتند که بخش هایی از آن به شرح زیر راست :
«بی تردید به خوبی مطلعید که سالانه هزاران نفر از جوانان این کشور با وجود ناامیدی از اشتغال و آشفتگی اقتصادی با اعتماد به سیاست های آموزشی دانشگاه آزاد در این دانشگاه مشغول تحصیل می شوند و با وجود شهریه سنگین و کیفیت آموزشی خاص، فارغ التحصیل می شوند.
با این حال متاسفانه شاهد هستیم که مدیریت این دانشگاه انگیزه کافی برای بهره گیری و اعتماد به فارغ التحصیلان خود به ویژه در حوزه علوم انسانی و به صورت خاص مجموعه علوم سیاسی و روابط بین الملل ندارد.
طی یک دهه گذشته گروههای علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه آزاد بویژه در تهران نهایت بی اعتنایی و بی اعتمادی را نسبت به دانش آموختگان دکتری خود روا داشته اند و به شیوههای غیرمنصفانه و لابی گری با دور زدن قوانین درصدد جذب اساتید قدیمی، بازنشسته و حتی اساتید شاغل در دانشگاههای دولتی با عناوین قراردادی متنوع (هیات علمی نیمه وقت، کار معین، هیات علمی ویژه و ...) برآمده اند و در عمل جایی برای جذب یا فعالیت علمی نیروهای جوان و آماده بکار باقی نمانده است.
ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که علوم سیاسی و روابط بین الملل پرتحول ترین علوم دانش بشری اند که روزآمدی، شرط لازم در میدان دانشگاهی آن است.
با اینحال تقریبا همگی این اساتید بازنشسته یا وابسته و جذب شده در دانشگاه، سالهاست که ارتباط علمی خود را با جریان اصلی و نظریات و تحولات جدید از دست داده اند که توضیح و اشاره به جزئیاتی بیش از این به دلیل حفظ حرمت و رعایت ادب را صلاح نمی دانیم.
حال آنکه، شرایط متغیر جهانی، نیاز به یک علوم انسانی پیشرو و راهبر دارد و بدیهی است که این مهم نسبتی با بازنشستگی و بی انگیزگی و جداافتادگی از جریان علمی ندارد.
پیشنهاد می شود جذب و استخدام مصادیق و داوطلبان از گروههای آموزشی گرفته شود و برعهده «کمیته علمی مستقل و بی طرف» متشکل از برخی اعضای گروه با برخی از اساتید این رشته شاغل در گروههای دیگر قرار گیرد تا بتدریج امکان جذب علمی و ضابطه مند فراهم شود و زمینه های خروج از رکود علمی در رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل فراهم شود.»