ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 117 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

جذب بیش از 36 هزار هیئت‌علمی طی هفت سال اخیر

رییس هیئت عالی جذب هیئت‌علمی دانشگاه‌های کشور اعلام کرد

جذب بیش از 36 هزار هیئت‌علمی طی هفت سال اخیر

کی نژاد عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی

رییس هیئت عالی جذب هیئت‌علمی دانشگاه‌های کشور با اشاره به اینکه طی هفت سال گذشته 36 هزار و 700 نفر هیئت علمی جذب دانشگاه‌ها شده‌اند گفت: این آمار، رقم بی‌نظیری را در دنیا به خود اختصاص داده است.

به گزارش وبسایت مقاله نویسیISI20 به نقل از ایسنا، محمدعلی کی‌نژاد در نشست خبری با بیان این مطلب افزود: هیئت عالی جذب هیئت علمی ترکیبی از سه نفر اعضای حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزرای علوم، تحقیقات، فناوری و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و نماینده دانشگاه‌های غیرانتفاعی با اولویت دانشگاه آزاد است که این هیئت وظیفه سیاست‌گذاری و اتخاذ ساز و کار واحد در هیئت‌های اجرایی برای ایجاد انسجام، وحدت رویه و توانمندی و پویایی دانشگاه‌ها و نظارت مستمر بر اجرای صحیح ضوابط و مقررات جذب هیئت علمی در همه سطوح را بر عهده دارد.

رییس هیئت عالی جذب هیئت‌علمی دانشگاه‌های کشور خاطرنشان کرد: بازنگری، به‌روزرسانی، تعریف ساختار، برگزاری دوره‌های بدو و حین خدمت، توانمندسازی و ارائه گزارش عملکرد به شورای عالی انقلاب فرهنگی، از جمله دیگر وظایف هیئت عالی جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها است.

وی تصریح کرد: قبل از مصوبه ۶۰۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی، گزینش استاد در دانشگاه‌ها به‌صورت متمرکز در وزارت علوم بود که به مرور زمان در درجه اول به دلیل حرکت با شتاب علمی کشور و در درجه دوم سیاست شورای عالی انقلاب فرهنگی که واگذاری امور به دانشگاه‌ها و استقلال دانشگاه‌ها بود، موجب تشکیل هیئت اجرایی در دانشگاه‌ها با حضور رییس دانشگاه به‌عنوان رییس هیئت اجرایی، رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و نیز ۵ الی ۷ نفر عضو هیئت علمی معتمد دانشگاه در اولویت اول با درجه استادی و در درجه بعدی با مرتبه دانشیار و یا استادیار شد.

این مسئول ادامه داد: با تشکیل این هیئت اجرایی، امور مربوط به گزینش استاد به هیئت‌های اجرایی واگذار شد و در حال حاضر این هیئت‌ها با اختیار تام جذب هیئت علمی خود را در دانشگاه‌ها انجام می‌دهند.

کی نژاد تشریح کرد: با مصوبه 607 شورای عالی انقلاب فرهنگی حدود ۱۸۰۰ نفر عضو حقیقی هیئت اجرایی هستند که حکم برای آنان صادر شده است و بالغ بر ۷۶ هزار نفر هیئت‌علمی فعال در دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی و دستگاه‌های اجرایی هستند.

رییس هیئت عالی جذب هیئت‌علمی دانشگاه‌های کشور خاطرنشان کرد: با گذشت حدود ۷ سال از عمر این مصوبه و تشکیل هیئت‌های اجرایی، 36 هزار و 700 نفر هیئت علمی جذب دانشگاه‌ها شده‌اند که رقم بی‌نظیری را در دنیا به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: با این اقدام نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه‌های وزارت بهداشت با وجود افزایش جذب هیئت‌علمی، به‌دلیل افزایش جمعیت دانشجویی و بحث بازنشستگی، ثابت ماند. در دانشگاه‌های وزارت علوم این نسبت از رقم یک به ۳۰، به رقم یک به ۲۶ و در دانشگاه‌های آزاد با توجه به رقم اعلام شده قبلی یک به ۶۰ به رقم یک به ۴۸ رسیده‌ است که پیشرفت مطلوبی در این حوزه شاهد بوده‌ایم.

این مسئول ادامه داد: از 36 هزار 700 نفر هیئت‌علمی جذب شده در دانشگاه‌ها 12 هزار و 847 نفر استخدام رسمی آزمایشی یا رسمی قطعی بوده و حدود ۲۴ هزار نفر پیمانی هستند که پیمانی بودن آن‌ها تا ۵ سال است و در صورت ارتقای عمودی، تبدیل به رسمی قطعی خواهند شد.

کی‌نژاد با تاکید بر اینکه دانشگاه زنجان یکی از دانشگاه‌های موفق در این زمینه بوده است، اظهار کرد: با وجود حدود ۱۰ هزار دانشجو در این دانشگاه، که ۳۰ درصد از این رقم را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می‌دهند و حدود ۴۰۰ نفر هیئت دارا است، لذا پیشرفت قابل توجه و مناسبی در این حوزه داشته که قابل تحسین است.

رییس هیئت عالی جذب هیئت‌علمی دانشگاه‌های کشور تصریح کرد:‌ از شهریور ۹۳ تاکنون، طی دو سال ۱۲۱ نفر جذب هیئت‌علمی داشته است که از این رقم ۵۴ نفر رسمی آزمایشی و ۲۳ نفر رسمی قطعی هستند و این دانشگاه یکی از دانشگاه‌های الگو به‌شمار می‌رود.

وی با تاکید بر اینکه این عملکرد قطعا توسعه دانشگاه را به دنبال خواهد داشت، اشاره کرد: این آمار و ارقام به‌دلیل مکانیزه بودن و دیجیتالی بودن روند تهیه، کاملا قطعی هستند و در عین حال می‌طلبد که برنامه‌ریزان دانشگاه امکانات تحقیقاتی بیشتر، تاسیس رشته‌های جدید و در مجموع پیگیری سیاست‌های جدید در راستای پیشرفت را مد نظر قرار دهند.

این مسئول با بیان اینکه علم یک قدرت است، تصریح کرد: جایگاه اصلی علم در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی است و در دست دانشمندان. همین دانشجویان و اساتید هستند که حرکت ایجاد کرده و توان دفاعی را بالا بردند، البته باید توجه داشت که توان دفاعی تنها در سلاح‌ نیست، بلکه در تمامی حوزه‌های علوم است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک