ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 95 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

اختصاص یارانه به دانشجویان خارجی،راه بین‌المللی سازی دانشگاهها

معاون آموزشی وزیر بهداشت عنوان کرد

اختصاص یارانه به دانشجویان خارجی،راه بین‌المللی سازی دانشگاهها

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاکید بر اینکه هزینه‌های آموزش گران است، ادامه داد: اگر وزارت بهداشت می‌خواهد راه بین‌المللی سازی ادامه پیدا کند، باید به ازای هر دانشجوی خارجی مبلغی به عنوان یارانه به دانشگاهی که دانشجوی خارجی پذیرش کرده است، بدهد.

 

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در مراسم تقدیر از اساتید و دانشجویان خارجی با بیان اینکه مسیر بین‌المللی کردن دانشگاه‌ها آغاز شده است، افزود: اما به نظر من این مساله دیر آغاز شده و باید خیلی وقت پیش این کار را انجام می‌دادیم.

 

معاون آموزشی وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه بسیاری از کشورها در این موضوع از ایران سبقت گرفته‌اند، اظهار کرد: کشورهایی وجود دارند که تعداد جمعیت آنها زیاد نیست، اما 30 هزار دانشجوی خارجی در آنها مشغول به تحصیل هستند، در صورتی که کشور ما با این همه توانایی در این موضوع دچار نقص است.

 

دکتر ضیایی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان لیدر دانشگاه‌های دیگر در این بحث محسوب می‌شود، افزود: بین‌المللی کردن، شرایط خود را می‌طلبد. باید این شرایط فراهم شود تا دانشجویان خارجی وارد کشور ما شده و مدرک اخذ کنند. این فرصت و ثروت بزرگی برای دانشگاه‌های ما است.

 

وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران در بسیاری از زمینه‌ها رقیبی ندارد اما نگاه ما نباید فقط به عرصه داخلی باشد.

 

معاون آموزشی وزیر بهداشت در ادامه به بحث اعتبار بخشی اشاره کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید پیگیری کنیم، بحث اعتباربخشی است. مدارک ما باید در همه جای دنیا پذیرفته شوند و لذا باید مدارک خود را در سطح منطقه و دنیا معتبر کنیم.

 

دکتر ضیایی با بیان اینکه هدف وزارت بهداشت توسعه بین‌المللی کردن دانشگاه‌هاست، تاکید کرد: ما هرچه در توان داریم، در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌دهیم و از همان ابتدای فعالیت خود یک کارگروه بین‌المللی‌سازی و تجاری‌سازی تشکیل دادیم. بسیاری از افراد از عنوان تجاری‌سازی انتقاد کردند، اما اگر ما به تحصیلات به عنوان صنعت نگاه کنیم، این عنوان درست است.

 

معاون آموزشی وزیر بهداشت ادامه داد: در سند آمایش سرزمین دانشگاه‌های علوم پزشکی ، یک دانشگاه با عنوان دانشگاه بین‌المللی تعریف کرده‌ایم که بتواند اهداف را تحقق بخشد.

 

دکتر ضیایی در ادامه گفت: زمانی زبان فارسی زبان علمی منطقه بود و دلیل این امر برتری علمی کشور ما بود اما اکنون شرایط طور دیگری شده و ما عقب افتاده‌ایم. ما باید برای ارتقای خود برنامه‌ریزی کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه در برخی از رشته‌ها در شرایط خوبی قرار داریم، افزود: ما نیروی انسانی مورد نیاز را در اختیار داریم اما در مسائل دیگر دچار مشکل هستیم. امیدوارم با راهی که دانشگاه‌ها می‌پیمایند با تلاش مسوولان روز به روز پیشرفت کنیم و در سال آینده تعداد کل دانشجویان علوم پزشکی خارجی به 500 نفر برسد.

 

معاون آموزشی وزیر بهداشت در پایان از اعطای جایزه ارزشمند به دانشگاه‌های فعال خبر داد و گفت: باید جایزه ارزشمند برای دانشگاه‌هایی که در این زمینه فعال هستند در نظر بگیریم.

 

به گزارش ایسنا، در ادامه رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه بین‌المللی شدن یک راه و مسیر پیش روی دانشگاه است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه داخل کشور در بسیاری از زمینه‌ها رقیبی ندارد اما این یک امتیاز نیست. ما باید برای خود رقیبی در عرصه بین‌الملل پیدا کنیم.

 

دکتر علی جعفریان ادامه داد: باید برنامه‌های خود را با زبان انگلیسی و عربی به دنیا ارائه دهیم تا دانشجویان از شرایط ما مطلع شوند.

 

وی با تاکید بر اینکه باید ظرفیت‌ها افزایش پیدا کند، گفت: ما باید تبادل استاد و دانشجو را از هر دو طرف گسترش دهیم. در حال حاضر محیطی که توسط اساتید برای دانشجویان فراهم شده است، از محیط آموزشی فراتر است و امیدواریم با این همکاری‌ها سطح دانشگاه را از نظر بین‌المللی شدن ارتقا دهیم.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان تاکید کرد: ما از نظر پژوهشی در منطقه از رتبه خوبی برخورداریم اما برای اینکه از جایگاه خود مطمئن شویم، کارهای زیادی باید انجام دهیم.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک