دکتر شجاع احمد وند در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: وقتی دستگاه ها نیاز های پژوهشی خود را به دانشگاه منعکس می کنند این نیازها در بخش های مختلف اقتصادی، فرهنگی سیاسی اجتماعی دسته بندی می شود.
وی ادامه داد: سپس کتاب منتشر شده در اختیار دانشجویان قرار می گیرد تا دانشجویان بخشی از رساله های خود را در جهت حل این نیازهای دستگاه ها قرار دهند.
افزایش همکاری دستگاه ها و وزارت خانه ها
دبیرکمیسیون تخصصی علوم انسانی شورای عتف در خصوص استقبال سازمان ها و وزارت خانه در سپردن طرح های کلان خود به این دانشگاه گفت: این اعتماد و همکاری نسبت سال های قبل بهتر شده ولی درعین حال محدودیت هایی نیز وجود دارد برخی از دستگاه ها راه هایی برای فرار کردن پیدا کرده اند، مطابق قوانین بودجه باید دستگاهها یک تا 3 درصد بودجه خود را به پژوهش اختصاص دهند برای همین یک پژوهشگاه ایجاد کرده و این بودجه را به این پژوهشگاه اختصاص می دهند که در بیشتر مواقع کار پژوهشی خوبی نیز در این پژوهشگاهها انجام نمی شود.
فرار برخی از دستگاه ها از اختصاص بودجه به پژوهش
وی افزود: در واقع یک جابه جایی پولی انجام می شود بدون اینکه کاری صورت گیرد فقط در زمان آمار گیری اعلام می کنند که اعتبار پژوهشی یک تا سه درصد اختصاص داده شده است.
احمد وند افزود: ولی واقعیت قضیه این است این کار انجام نشده است من معتقدم همین یک قلم را دستگاه ها جدی بگیرند و این اعتبار را سالانه صرف پژوهش کنند کمک مالی خوبی به دانشگاه ها و مراکز علمی می شود و دستگاههای اجرایی حرکت خوبی در جهت دانش محوری انجام می دهند.