ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 158 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

دانشگاه‌ها در حوزه نشریات دانشجویی

دانشگاه‌ها در حوزه نشریات دانشجویی به حال خود رها شده‌اند

مدیر مسئول یک نشریه دانشگاه شهید بهشتی گفت: طبق آیین نامه نشریات هیچ مقام دانشگاهی حق اینکه مطالب نشریه را ممیزی و یا کنترل کند ندارد اما در دانشگاه به ما گفته می‌شود یک هفته زودتر نشریه را نشان معاونت فرهنگی دانشگاه بدهیم.

 

کمال رضوی در گفت و گو با خبرنگار دانشگاهی ایسنا با اشاره به موانع موجود سر راه دولت جدید گفت: در ارزیابی راجع به سیاست‌های دانشگاه باید موانع موجود را لحاظ کرد تا بتوانیم داوری خوبی داشته باشیم چرا که شرایط هشت سال را نمی‌توان انتظار داشت یک شبه بازسازی شود.

 

وی سیاست گذاری فرهنگی وزارت علوم دولت را دارای چند مشکل اساسی دانست و اظهار کرد: یک نوع محافظه کاری و اعتدال وجود دارد به این معنی که معاونت فرهنگی وزارت علوم می‌خواهد تمام نیروهای موجود در صحنه حتی نیروهای افراطی را هم راضی نگه دارد.

 

 

وعده بازبینی دستورالعمل نشریات به کجا رسید؟

 

رضوی با یادآوری اینکه خیلی وقت است نوید بازبینی دستور العمل اجرایی نشریات از سوی معاونت فرهنگی وزارت علوم داده شده ادامه داد: هنوز دستور العمل جدیدی ابلاغ نشده و دستور العمل کنونی مربوط به سال 85 است.

 

وی در این باره توضیح داد: آیین نامه موجود بعد از غائله نشریات پلی تکنیک نوشته شد. آن زمان در دانشگاه پلی تکنیک سه نشریه منتشر شد که در آنها توهیناتی به برخی اشخاص شده بود. هرچند دانشجویان زیر بار نمی‌رفتند و می‌گفتند نشریه برای ما نیست.

 

وی ادامه داد: در نتیجه دولت فضای انقباضی را برای نشریات ایجاد کرد و به بهانه اینکه نشریات در فضای دانشگاه التهاب ایجاد کرده‌اند، آیین نامه را مورد بازبینی قرار داد و مسائلی را وارد دستور العمل اجرایی کرد که حتی از قانون مطبوعات کشوری هم بسته تر و محدودتر بود.

 

وی با ذکر مثالی تشریح کرد: در آیین نامه سابق هیچ محدودیتی درباره توزیع نشریات نداشتیم اما طبق دستور العمل جدید معاونت فرهنگی دانشگاه موظف است مکان‌هایی برای توزیع نشریات در نظر بگیرد و اگر نشریات خارج از آن مکان‌ها توزیع شوند تخلف محسوب می‌شود.

 

وی ادامه داد: معاونت‌های فرهنگی‌ مکان‌هایی را تعبیه نکردند ولی با استناد به این بند جلوی توزیع نشریات را در برخی مکان‌ها می‌گیرند.

 

 

عدم نظارت بر کمیته ناظر نشریات دانشگاه‌ها

 

مدیر مسئول نشریه صبح با بیان اینکه در حوزه نشریات دانشجویی دانشگاه‌ها به حال خودشان رها شده‌اند افزود: هر دانشگاه سلیقه خودش را اعمال می کند در حالی که فلسفه وجود کمیته ناظر و دستور العمل این است که وحدت رویه وجود داشته باشد و همه از قانون تبعیت کنند. اگر قرار باشد هر کمیته ناظر تفسیری از قانون داشته باشد، عملا امکان فعالیتی نمی‌ماند و در حال حاضر به سبب کم کاری معاونت فرهنگی وزارت علوم دانشگاه‌ها در عرصه قانون شکنی جولان می‌دهند.

وی همچنین یکی دیگر از نقاط ضعف را بوروکراسی عریض و طویل در معاونت فرهنگمی وزارت علوم دانست و گفت: وقتی کسی به مسئله‌ای ناقض قانون مواجه می‌شود و از آن شکایت می‌کند تا به شکایتش رسیدگی و به دانشگاه ابلاغ شود، بر اساس تجربه شخصی حدود شش ماه زمان می‌برد.

 

 و اما کدام قوانین آئین نامه نشریات نقض شده است؟

 

رضوی سپس به بررسی برخی موارد که ناقض قانون آیین نامه است پرداخت و بیان کرد: طبق آیین نامه نشریات هیچ مقام دانشگاهی حق اینکه مطالب نشریه را ممیزی و یا کنترل کند ندارد اما در دانشگاه به ما گفته می‌شودیک هفته زودتر نشریه را نشان معاونت فرهنگی دانشگاه بدهیم.

 

وی درباره بودجه نشریات ادامه داد: برخی دانشگاه‌ها اختصاص حمایت و بودجه به نشریات را هم منوط به ممیزی کرده‌اند و می‌گویند بنا بر کیفیت نشریه به آن بودجه اختصاص می‌گیرد. در حالی که طبق ماده 28 دستور العمل اجرایی معاونت فرهنگی باید در چارچوب قوانین از نشریات حمایت کند. قوانین و ضوابط هم توسط آیین نامه نحوه پرداخت یارانه در حوزه نشر و مطبوعات تعیین می‌شود. در ماده هشت این آیین نامه آمده که معیارهای تخصیص امکانات مالی به نشریات، تعداد صفحات، قطع، کاغذی که استفاده می‌شود و دوره انتشار آن است. یعنی هیچ معیار محتوایی و سلیقه‌ای در نظر گرفته نشده است.

 

وی همچنین در توضیح یکی دیگر از مسائل گفت: در دانشگاه شهید بهشتی گفته می‌شود کسی که مجوز گاهنامه می‌گیرد زودتر از دو هفته نمی‌تواند نشریه چاپ کند در حالی که طبق تبصره 3 ماده 12 آیین نامه حداقل و حداکثر دوره انتشار گاهنامه را صاحب امتیاز آن مشخص می‌کنند نه کمیته ناظر.

 

رضوی درباره کمیته ناظر بر نشریات بیان کرد: در این چند سال گاهی غرض ورزانه اطلاع رسانی درست صورت نگرفته است. روند جاری برای اینکه انتخابات نماینده دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات انجام شود این است که دعوت نامه کتبی برای مدیر مسئولان نشریات ارسال شده و کاندیداها معرفی و عده‌ای انتخاب می‌شوند. اما در این سالها به برخی نشریات عمدا اطلاع داده نمی‌شد.

 

وی ادامه داد: در دولت جدید علاوه بر عدم اطلاع رسانی، ضعف سازمان دهی مدیریت نیز به چشم می‌خورد. مثلا انتخابات اخیر نمایندگی دانشجویی کمیته مرکزی وزارت علوم در اردیبهشت ماه امسال در مشهد برگزار شد. حال علت انتخاب مشهد را استفاده معنوی دانسته‌اند در حالیکه تعداد عمده‌ای از نشریات در تهران متمرکز هستند و بهتر است چنین انتخاباتی در پایتخت برگزار شود تا همه امکان حضور داشته باشند.

 

مدیر مسئول نشریه صبح خواستار برگزاری مجدد جشنواره سراسری نشریات شد و ادامه داد: ارتباط نشریات دانشگاه در سالهای قبل از طریق جشنواره سراسری نشریات برقرار می‌شد و بستری برای هم اندیشی بود اما کم کم این بستر حذف شد و جشنواره سراسری به جشنواره منطقه‌ای تبدیل گشت که به بسیاری از نشریات هم اطلاع رسانی نکردند و در نتیجه زمینه شناخت نشریات از بین رفت.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک