رئیس دانشگاه آزاد، اشتغال فارغالتحصیلان این دانشگاه را یکی از دغدغههای اصلی خود برشمرد و گفت: حدود ۵۰۰ هزار پایاننامه کارشناسی ارشد و دکتری از سوی دانشجویان این دانشگاه تهیه شده که تبدیل یک درصد آنها به محصول هم ارزشمند است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد در جلسه هیأت امنای کانون فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد با بیان اینکه فارغالتحصیلان دانشگاه یک ذخیره اجتماعی به شمار میروند، گفت: فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد باید از حیثیت و شرافت علمی خود و دانشگاهی که در آن تحصیل کردهاند، دفاع کنند.
وی با تاکید بر اینکه هیأت امنای کانون فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی باید به عنوان اتاق فکری عمل کند که تعامل و ارتباط دانشگاه با فارغالتحصیلان را برقرار میکند، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت و پتانسیلهای بسیاری است و فارغالتحصیلان آن در بخشهای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور مشغول به فعالیتاند که ما باید از آنان در راستای پیشبرد برنامههای دانشگاه و اهداف کلان آن به صورت مادی و معنوی کمک بگیریم.
وی اضافه کرد: این اتاق فکر میتواند با ارائه مشاوره و استفاده از ظرفیت و پتانسیل عظیم دانشگاه آزاد اسلامی، راهکارهای تعامل و ارتباط بیشتر برای استفاده از ظرفیتهای دانشگاه را دریابد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: انتظار ما این است که کانون فارغالتحصیلان با تبیین سیاستهای کلی در راستای جذب فارغالتحصیلان اقدام و آموزشهای تخصصی را برای ورود آنان به بازار کار ارائه کند.
میرزاده در این جلسه با ارائه پیشنهاد تشکیل کمیسیونی برای بازنگری در اساسنامه کانون فارغالتحصیلان گفت: با توجه به مأموریتهای پیش بینی شده برای این کانون و از آنجا که قرار است وارد فعالیتهای جدیدی شود، نیاز است در بندهایی از اساسنامه کانون تغییراتی لحاظ شود.
وی دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: دشمنان این طرح از روی حسادت هرروز هجمههای بسیاری علیه دانشگاه آزاد به پا میکنند.
میرزاده این هجمهها را دور از شان تمامی فارغالتحصیلان، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی دانست و اظهار داشت: افرادی که کیفیت و مدرک این دانشگاه را زیر سوال میبرند، نه تنها به کل خانواده دانشگاه بلکه به بسیاری از خانوادههای فرهیخته ایرانی نیز توهین میکنند چرا که از هر سه خانواده ایرانی، یکی به دلیل داشتن دانشجو یا فارغ التحصیل، با دانشگاه آزاد اسلامی در ارتباط است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد باید از حیثیت و شرافت علمی خود و دانشگاهی که در آن تحصیل کردهاند، دفاع کنند. در این راستا کانون فارغ التحصیلان میتواند با برگزاری سمیناری سراسری با طرح و شعاری خاص، به فارغ التحصیلان فرصت دهد تا درباره طرحها، ایدهها و دانشگاه آزاد اسلامی بحث و تبادل نظر کنند.
وی افزود: افرادی که موضوع شاخص استاد به دانشجو را در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح میکنند، قصد عوام فریبی دارند. با برنامه ریزیهای انجام شده، تا سال 95 دانشگاه آزاد اسلامی نیز میتواند به شاخص یک به 33 که در دانشگاههای دولتی وجود دارد، دست یابد. پیشنهاد میکنم فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی نیز جلسات مناظره ای با این افراد تشکیل دهند و از کیان دانشگاه دفاع کنند.
میرزاده موضوع اشتغال فارغالتحصیلان این دانشگاه را یکی از دغدغههای اصلی خود خواند و گفت: جمعیت چندمیلیونی فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی یک ذخیره اجتماعی به شمار میرود. حدود 500هزار پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تهیه و تدوین شده که حتی اگر یک درصد از آنها نیز تبدیل به محصول شود، بسیار ارزشمند است.
وی با پیشنهاد تشکیل شعبههای کانون فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در سطح استان موافقت کرد و گفت: فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی از همین الان میتوانند در اجرای طرحهای برون دانشگاهی مشارکت کنند.
وی همچنین از پیشنهاد اعضای هیأت امنای کانون مبنی بر انتشار کتاب سال فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی استقبال کرد و آن را پرجاذبه دانست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به انعقاد تفاهم نامهای با سازمان نظام مهندسی اظهار داشت: از آنجا که فارغالتحصیلان رشته هایی مانند عمران، برق و مکانیک (و رشتههایی که با ساختمان سازی سروکار دارند) بعد از چند سال نیاز به بازآموزی دارند، با سازمان نظام مهندسی تفاهم نامه ای برای آموزش و بروزرسانی دانش فارغ التحصیلان، منعقد شد که این تفاهم نامه می تواند فرصت مناسبی برای گسترش فعالیتهای کانون فارغالتحصیلان نیز به شمار رود.
وی افزود: آن دسته از فارغالتحصیلانی که در این دورهها شرکت کنند، گواهینامهای از سوی سازمان نظام مهندسی و دانشگاه آزاد اسلامی دریافت خواهند کرد. منبع:خبرگزاری فارس