نتایج پژوهش مشترک پژوهشگر دانشگاه شهید رجائی و سه محقق بینالمللی در سومین نشریه معتبر غیر پزشکی جهان و با ضریب تاثیر ۴۰ منتشر شد.
به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از ایسنا، دکتر مهدی نیک عمل، پژوهشگر دانشگاه شهید رجائی در یک پروژه تحقیقاتی بینالمللی با همکاری پژوهشگرانی از کشورهای انگلستان، آلمان و بلژیک موفق به بررسیهای نظری و تجربی تابش باریکهای از اتمهای هیدروژن از میان نانو کانالهای ساخته شده از گرافن سفید شد.
دکتر مهدی نیک عمل پژوهشگر و دانشیار فیزیک دانشگاه شهید رجایی محاسبات کوآنتومی آزمایشهای انجام شده در دانشگاه منچستر انگلستان را به عهده داشت و در این راستا وی به محاسبه سد انرژی در مقابل نفوذ باریکهها و حرکت پخشی از میان لایههای بسیار نازک نانو متری پرداخت که نتایج این پژوهش در مجله Nature Nanotechnology به چاپ رسید.
ضریب تاثیر این مجله بالاتر از مجله Science و نزدیک ۴۰ است و در جهان سومین نشریه غیر پزشکی از حیث ضریب تاثیر به شمار میرود و این دومین بار در تاریخ نانو فناوری ایران است که پژوهشگری از ایران موفق به چاپ مقاله در این مجله شده است.
بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مهدی نیک عمل در سال جاری رتبه دوم فیزیک نانو کشور را احراز کرد. همچنین وی ۴ مقاله در مجله Nature Communications چاپ کرده است که برای دانشگاه شهید رجایی بالاترین رکورد است.