ایران در حوزه هوش مصنوعی در رتبه ۱۶ در سطح جهانی قرار دارد و در بخشهای زبانشناسی در مقایسه با کشورهای منطقه جایگاه بالایی را به خود اختصاص داده است.
به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمد تقی جغتایی مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی اظهار کرد: تلاش ها در سطح بین المللی در حال حاضر در مسیر تولید علم و ثروت است و لازمه موفقیت در تحقق این هدف در داخل کشور، همکاری موثر و تشریک مساعی در حوزه های مختلف علمی و تحقیقاتی و پژوهشی است.
جغتایی با اشاره به جایگاه علمی ایران در سطح جهانی ادامه داد: تولید علم در ایران در مقایسه با دیگر کشور های جهان در رده بسیار بالایی قرار دارد و در برخی از حوزه های علمی از کشور های منطقه به ویژه از ترکیه و نیز کره جنوبی جلوتر است.
وی عنوان کرد: با توجه به جایگاه ایران و پیشگامی در بسیاری از حوزه های علمی در مقایسه با دیگر کشورها، لازم است رقابت های منطقه ای حفظ و در سطح جهانی نیز گام های عملی و جدی تر در تولید علم برداشته شود تا جایگاه ایران ارتقاء یابد.
مشاور عالی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی یادآور شد: ایران در حوزه هوش مصنوعی در رتبه ۱۶ در سطح جهانی قرار دارد و در بخش های زبانشناسی در مقایسه با کشورهای منطقه جایگاه بالایی را به خود اختصاص داده است.
جغتایی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در حال حاضر یک پنجم مقالات پزشکی در حوزه علوم اعصاب است و صدها مقاله در ارتباط با حوزه علم اعصاب در کشور منتشر شده است و این امر نشان دهنده سرمایه گذاری و توجه به این رشته علمی ، پزشکی و تحقیقاتی است.
وی بیان کرد: افزایش همکاری ها و برقراری ارتباطات میان مراکز و بخش های تحقیقاتی و پژوهشی، نتایج و دستاوردهای مثبتی در حوزه های علوم اعصاب در بر دارد و کشور را در رسیدن به اهداف عالی یاری می رساند.