ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 97 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

ضرورت ثبت پایان‌نامه‌ها در ایرانداک

ضرورت ثبت پایان‌نامه‌ها در ایرانداک/امکان ارزیابی همخوانی پژوهش‌ها با سیاست‌های کلی علمی کشور

رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه در حال حاضر گزارش‌های ما فاقد داده‌های کامل هستند، گفت: اگر همه پیشنهاده‌ها در ایرانداک ثبت شوند، می‌توان میزان تناسب پژوهش در پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها را با سیاست‌های کلی علم و فناوری، نقشه جامع علمی کشور و اقتصاد مقاومتی سنجید.

دکتر سیروس علیدوستی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره سامانه‌های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، با بیان اینکه بیش از 30 سامانه در حوزه‌های گوناگون در ایرانداک وجود دارد، اظهار کرد: برخی از سامانه‌های پژوهشگاه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی است؛ به گونه‌ای که دانشجویان این مقاطع در سه مرحله تصویب موضوع،‌ پیش و پس از تصویب پیشنهاده و پیش و پس از دفاع از پایان‌نامه و رساله با این سامانه‌ها سروکار دارند.

رئیس پژوهشگاه علوم وفناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) افزود: سامانه نخست «سامانه پیشینه پژوهش» است که دانشجویان پیش از تصویب پیشنهاده خود، موضوع و کلیدواژه‌های پیشنهادی خود را وارد سامانه می‌کنند و کارشناسان ایرانداک با جست‌وجوی «سامانه گنج»، پیشینه نزدیک به موضوع را به دانشجو و دانشگاه مربوطه ارائه می‌کنند. به این ترتیب هم از کار تکراری پیشگیری می‌شود و بهره‌وری ملی افزایش می‌یابد و هم اینکه از بدرفتاری‌های ناآگاهانه و ناخواسته هم جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: سامانه دیگر «سامانه عرضه و تقاضای پژوهش» (ساعت) است که پیوندگاهی برای عرضه و تقاضای پژوهش محسوب می‌شود که در این سامانه، سازمان‌ها نیازهای پژوهشی و حمایت‌های خود را از پژوهش‌ها اعلام می‌کنند و دانشجویان نیز می‌توانند موضوع پایان‌نامه و رساله خود را از میان این نیازها برگزینند. از سوی دیگر دانشجویان نیز پیشنهاده خود را در آن عرضه می‌کنند و سازمان‌های متقاضی می‌توانند از کار دانشجویان استفاده کنند.

علیدوستی به «سامانه همانندجو» نیز اشاره کرد و گفت: بر پایه آیین‌نامه‌ای که در آذر ماه سال گذشته از سوی وزیر علوم، ‌تحقیقات وفناوری ابلاغ شد،‌ اطلاعات پیشنهاده و پایان‌نامه و رساله پیش از تصویب باید در سامانه همانندجو همانندیابی شود و سپس در فرآیند تصویب قرار گیرد. اگر دانشگاه و هیات داوران تشخیص دهند که میزان و چگونگی همانندی پیشنهاده یا پایان‌نامه و رساله با آنچه در پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک است، اشکالی ندارد،‌ این مدارک برای ادامه کار تصویب می‌شوند.

وی با بیان اینکه متن کامل پیشنهاده و پایان‌نامه و رساله داوری و تصویب شده در «سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله و پیشنهاده» (ثبت) ایرانداک ثبت می‌شود، تصریح کرد: هنگامی که متن کامل این مدارک ثبت شد، اطلاعات کتاب‌شناختی آنها بی‌درنگ و متن کامل آنها نیز پس از مدتی که در آیین‌نامه یادشده آمده است، در دسترس همگان قرار می‌گیرند.

رئیس ایرانداک افزود: وزیر علوم ثبت مدارک سه سال گذشته همه دانشگاه‌های زیر نظر این وزارت‌خانه را در سامانه ثبت خواستار شده است.

وی در ادامه به سایر سامانه‌های پژوهشگاه اشاره کرد و گفت: سامانه دیگر به نام «شیوه‌نامه ایران» در ایرانداک موجود است که راهنمای استناد به منابع انگلیسی و فارسی محسوب می‌شود.

علیدوستی با اشاره به «سامانه پژوهش‌کار» (راهنمای پژوهش و  پژوهشگران) افزود: این سامانه به پژوهشگران در انجام پژوهش، داوری پژوهش، راهنمای پژوهش، نشر پژوهش و تجاری‌سازی پژوهش کمک می‌کند.

وی ادامه داد: «سامانه دروازه اطلاعات علمی، پژوهشی و فناورانه ایران» (در) دانشجویان را برای استفاده از منابع اطلاعات فارسی کنترل کیفیت شده که در ایران به صورت پایگاه اطلاعات وجود دارند، راهنمایی می‌کند.

وی اظهار کرد: همچنین «سامانه راهنمای نگارش پایان‌نامه و رساله»، فرمت استاندارد و واحدی را به دانشجویان معرفی می‌کند که استفاده از این سامانه برای نگارش پایان‌نامه و رساله هم کار دانشجویان و دانشگاه‌ها و هم کار پردازش اطلاعات آنها را در ایرانداک راحت‌تر می‌کند.

به گفته رئیس ایرانداک، «کانون درستی و اخلاق پژوهش ایران» (کیان)  به پرهیز از بدرفتاری علمی کمک می‌کند.

سنجش میزان هم‌خوانی پژوهش‌ها با سیاست‌های کلی علمی کشور

علیدوستی با بیان اینکه ثبت مدارک در یک کانون مزیت‌های بی‌شمار دارد، اظهار کرد: اگر همه پیشنهاده‌ها در ایرانداک ثبت شوند، می‌توان با بررسی آنها روند چند سال آینده پژوهش نزدیک به 800 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی و عملکرد 70 هزار عضو هیات علمی را پیش‌بینی کرد.

وی افزود: از سویی دیگر می‌توان میزان تناسب پژوهش در پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها را با سیاست‌های کلی علم و فناوری، نقشه جامع علمی کشور و اقتصاد مقاومتی نیز سنجید.

علیدوستی تاکید کرد: اما در حال حاضر به دلیل اینکه گزارش‌های ما فاقد داده‌های کامل هستند و شماری از دانشگاه‌ها به‌ویژه برخی دانشگاه‌های بزرگ تمایلی به ثبت مدارک خود در سامانه ندارند، از این رو نمی‌توانیم میزان هم‌خوانی پژوهش‌ها را با سیاست‌های کلی علمی کشور بررسی کنیم.

رئیس ایرانداک در ادامه با بیان اینکه برای تشخیص کاربردی بودن پژوهش، دو جنبه مدنظر قرار دارد، ‌گفت: دو عنصر سازمان و کاربر باید تمامیت داشته باشند و یافته پژوهشگر نیز باید قابلیت داشته باشد. بسیاری از کارهای دانشجویان قابلیت برای کابرد را دارد، اما از آن طرف سازمانی که بخواهد این یافته را به کار گیرد، دچار ضعف است.

وی تصریح کرد: مساله دیگر شکاف بین سازمان‌های کشور از جهت سطح دانش و فناروی و دانشگاه‌های کشور از جهت سطح پژوهشی است.

علیدوستی ادامه داد: رساله دکتری باید دارای نوآوری با سطح بالا باشد، به گونه‌ای که به جهان علم چیزی را اضافه کرده و در مرز دانش کار کند.

رئیس ایرانداک تاکید کرد: مقداری باید انتظار را کاهش دهیم و برنامه‌ریزی کنیم تا در طول دوره زمانی مشخص، به اهداف برسیم.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک