ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 109 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

مقایسه آمار محققان قبل و بعد از انقلاب

معاون امور بین الملل دفتر رهبری مطرح کرد:

مقایسه آمار محققان کشور در قبل و بعد از انقلاب

معاون امور بین المللی دفتر رهبری گفت: در اوایل انقلاب به ازای هر یک میلیون نفر، ۴۹ محقق و پژوهشگر داشتیم این در حالی است که اکنون این رقم به ازای هر یک میلیون نفر، ۵۰۰ محقق داریم.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، حجت الاسلام محسن قمی صبح امروز در چهارمین همایش دانش آموختگان ایرانی خارج از کشور که در دانشگاه تربیت مدرس در حال برگزاری است، خطاب به جمع حاضر گفت: این جمعی که اینجا حاضر است مجهز به علم و فناوری و مدیریت است البته یک ویژگی دیگر نیز این جمع دارد و آن از نظر تنوع سلایق اجتماعی است.

وی ادامه  داد: این جمع مانند یک پارچه چهل تکه می ماند که با اینکه از چهل تکه جداگانه تشکیل شده است ولی بسیار زیبا است چون همه در راستای یک هدف کار می کنند.

معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنانش به شرایط حساس بین المللی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در شرایطی زندگی می کنیم که بسیار حساس است با شرایط سختی در سطح بین المللی مواجه هستیم.

حجت الاسلام قمی اضافه کرد: در سطح بین الملل با ابرروندهای مواجه هستیم که نباید از آنها غفلت کنیم. یکی از این ابرروندها فناوری و ارتباطات است. این ابرروند می گوید همه چیز اینترنتی خواهد شد پس ما باید در این زمینه مجهز باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ابرروند دیگری که باید به آن توجه کنیم اقتصاد بین المللی است. همچنین باید به نقش انرژی های تجدیدپذیر در این روند توجه ویژه ای کنیم.

معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری دو سوال مطرح کرد و گفت: در حال حاضر در گوشه و کنار کشور و دانشگاه های ما برای بررسی اینکه این ابرروندها چه نقشی می توانند در زندگی ما داشته باشند، چه کارهایی صورت گرفته است. آیا مطالعاتی در این زمینه انجام شده که ما بتوانیم در آینده با نقشه وارد این مباحث شویم؟

حجت الاسلام قمی با طرح سوال دیگری افزود: ما در ارتباط با این ابرروندها چه نگاهی می توانیم داشته باشیم؟ جایگاه خودمان را چگونه تعریف می کنیم؟

معاون امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری در ادامه توضیح داد: البته ما از انقلاب به این ور در تمام زمینه ها پیشرفت و رشد خوبی داشته ایم به طوری که ۱۳۷ هزار دانشجوی ما در زمان انقلاب به بیش از ۴ میلیون تبدیل شده و اجرای تحصیلات تکمیلی ما در سرتاسر کشور همه به زبان خودمان ارائه می شود. همچنین ما کشوری هستیم که به ازای یک میلیون جمعیت، ۴۹ نفر محقق و پژوهشگر داشته ایم این در حالی است که این آمار در حال حاضر به ازای هر یک میلیون نفر، به ۵۰۰ نفر محقق افزایش یافته است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک