ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 40 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

علم در کشور ما معادل مدرک شده است

معاون سازمان برنامه و بودجه؛

علم در کشور ما معادل مدرک شده است

معاون توسعه، امور علمی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه گفت: در کشور ما امروز علم معادل مدرک است. این در حالی است که نهادینه شدن گفتمان علم این نیست که مدرک گرایی نهادینه شود.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20  به نقل از مهر، محمدرضا واعظ مهدوی صبح امروز در همایش ملی «فرهنگ دانشگاهی و نهادینه شدن گفتمان علم» که توسط جهاد دانشگاهی در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: در سند نقشه جامع علمی کشور ۷ ماموریت برای جهاد دانشگاهی تعریف شده، که سه ماموریت آن در حوزه فرهنگ است.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی یکی از دستاوردهای انقلاب فرهنگی در کشور بود، افزود: همه ما اوایل انقلاب امید داشتیم به وسیله جهاد دانشگاهی، دانشگاه های ما ارتقاء یافته، مردمی شده و اصلاح شوند.

معاون توسعه، امور علمی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: آن زمان احساس می کردیم به این رسالت ها عمل نمی‌شود. اساتید دانشگاه تعهد لازم را ندارند. جهاد دانشگاهی ماموریتش این بود که دانشگاه را در خدمت جامعه قرار دهد که البته کماکان این رسالت جهاد دانشگاهی باقی است.

واعظ مهدوی ادامه داد: جهاد دانشگاهی موظف است این سه بند را که مربوط به حوزه فرهنگ است، خوانده و اقدامات و فعالیت‌های لازم را در این خصوص متمرکز کند و گزارش و کار برنامه خود را در این زمینه به سازمان برنامه و بودجه ارائه دهد.

وی تصریح کرد: باید محورهای این سه بند فرهنگی مشخص، آسیب شناسی و نظریه پردازی شود.

معاون توسعه، امور علمی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه به کرسی های نظریه پردازی اشاره و اضافه کرد: من به جهاد دانشگاهی پیشنهاد می کنم کرسی های نظریه‌پردازی را که خود در حیطه های آن صاحبنظر است، راه اندازی کند، تا اینکه وارد سایر حوزه ها شود.

واعظ مهدوی با اشاره به نهادینه شدن گفتمان علم گفت: علم چیست؟ در کشور ما امروز علم معادل مدرک است. این در حالی است که نهادینه شدن گفتمان علم این نیست که مدرک گرایی نهادینه شود و در همه جا یک دانشگاه علمی کاربردی راه اندازی شود. علم یعنی اینکه دانش در تمام سطوح ارتقاء یابد.

وی از معاونان فرهنگی جهاد دانشگاهی خواست که در خصوص سه بند فرهنگی که جهاد ماموریت دارد، فعالیت کرده، برای آن برنامه تهیه کنند چراکه بر اساس برنامه ای که ارائه می دهند، از سازمان برنامه و بودجه اعتبار دریافت می کنند.

معاون توسعه، امور علمی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه گفت: کار فرهنگی در خلاء شکل نمی‌گیرد ولی باید متغیرهای آن بازشناسایی شود. تا زمانی که نظام پاداش دهی ما به موارد غیر مولد و رانتی اختصاص یافته، هرچه از مولد بودن صحبت شود پاسخگو، نخواهد بود، نظام پاداش دهی ما بر هر اساسی باشد رفتار براساس آن شکل می گیرد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک