ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 41 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

رشد 5٪ همکاری دانشمندان ایرانی

وزیر علوم خبرداد؛

رشد پنج درصدی همکاری دانشمندان ایرانی با خارجی‌ها

وزیر علوم گفت: سهم مقالات مشترک ایران با دانشمندان خارجی در سال ۲۰۱۶، نسبت به سال ۲۰۱۵ رشد پنج درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، محمد فرهادی امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان سی‌امین جشنواره بین‌المللی خوارزمی اظهار داشت: خوشحالم که در روزهای مقارن با سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرصتی فراهم شد تا مراسم تجلیل از برگزیدگان این جشنواره را در کنار فرهیختگان، محققان و فناوران برگزیده و صاحب فکر برگزار می‌کنیم.

وی اظهار داشت: همچنین مایه خوشوقتی است که از سی سال پیش که سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران به عنوان نهادی تازه و برآمده از انقلاب اسلامی و بخشی از بدنه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این ماموریت را برای خود تعریف کرد، اینجانب در مسئولیت وزارت فرهنگ و آموزش عالی حضور داشته‌ام و شاهد کاشت این بذر پربرکت نیز بودم

فرهادی افزود: اکنون بسیار خرسندم در جشن سی‌امین سال برگزاری آن می‌بینیم این بذر نوکاشته چنین پربار و برومند شده است.

وزیر علوم در ادامه خاطر نشان کرد: رقابت‌های علمی به ویژه جشنواره بین‌المللی خوارزمی که در حوزه علم و فناوری فعالیت می‌کند نمادهایی هستند که سرعت، قدرت و کلیت توسعه علمی کشور را به نمایش می‌گذارد.

فرهادی خاطر نشان کرد: در طی ۳۰ سال برگزاری مستمر این جشنواره، نزدیک به ۱۰۰۰ طرح نوآوری و پژوهش به عنوان بهترین‌ها شناسایی و معرفی شده است.

وی در ادامه اظهار داشت: این امر به خصوص نشان می‌دهد که سرمایه علمی و اجتماعی عظیمی از این حرکت حاصل شده است و امیدواریم بتوانیم با سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های دقیق و منسجم، بیش از پیش زنجیره دانش، پژوهش و فناوری را تقویت کنیم.

وزیر علوم با بیان اینکه افزایش تعاملات عینی بین‌المللی یکی از ثمرات برگزاری چنین رقابت‌هایی است گفت: این موضوع سبب ارتقاء، اعتبار و جایگاه علمی ایران خواهد شد. به گفته فرهادی افرادی که به این گونه برنامه‌ها دعوت می‌شوند از نزدیک با پیشرفت‌های علمی ایران آشنا شده و به شناخت تازه­ای از این کشور می‌رسند.

وی تاکید کرد: جای تردیدی برای برنامه ریزان نیست که اگر خواستار رشد هستیم و می‌خواهیم قدرتمند، مستقل و پیشرو باشیم، ضروری است عالمانی آزاده، هوشیار، کنجکاو، نوگرا و تلاشگر داشته باشیم.

وزیر علوم اظهار داشت: ما در این راستا بر لزوم شناسایی سرمایه‌های فکری در جامعه علمی و دانشگاهی و همچنین تدوین راهکارهای دقیق حمایت از مالکیت معنوی و دارایی‌های فکری تاکید کرده‌ایم.

وی عنوان کرد: لزوم توسعه تحقیقات بین‌رشته‌ای، ضروت همگامی با پیشرفت‌های علمی جهان، شناخت تاثیرات علمی پدیده‌ها و پیوستگی آنها در اثرگذاری بر سلامت انسان‌ها و محیط زیست، ما را وا می‌دارد که بزرگتر بیندیشیم و گسترده‌تر عمل کنیم.

وزیر علوم ادامه داد: به همین دلیل بر ایجاد تعادل بین آموزش‌های نظری و کاربردی نیز تأکید می‌کنم؛ اساتید، صاحب‌نظران و سیاست‌گذاران و برنامه ریزان امر آموزش و پژوهش به وزارت علوم نیز بخشی از آن را به عهده دارد به دنبال راهکارهای موثرتری برای تربیت نیروی انسانی کارآمد هستند تا علاوه بر انتقال داده‌های ذهنی و نظری که اساس دانش و آموزش است، دانش آموختگانی تربیت شوند که در بهبود شرایط زیستی، اجتماعی، فرهنگی و ... نقش موثر داشته باشند.

فرهادی تاکید کرد: با کمال افتخار، اعلام می‌کنم که رتبه علمی ایران در دو پایگاه استنادی اسکوپوس و  ISI رتبه ۱۶ و در منطقه و جهان اسلام، رتبه اول را به خود اختصاص داده‌ایم.

وی اظهار داشت: ۱۴ دانشگاه ایران، براساس طبقه بندی جهان، لایدن در فهرست دانشگاه‌های برتر و تاثیرگذار دنیا و همچنین ۲۰۰ دانشمند ایرانی نیز در زمره یک درصد دانشمندان سراسر جهان قرار گرفتند.

وزیر علوم در ادامه افزود: در حالی که رشد علمی دنیا در سال ۲۰۱۵ نسبت به سال ۲۰۱۴ برابر با ۶درصد گزارش شده، این میزان برای کشور ما برابر با ۱۷.۵درصد اعلام شده، که رشد کمی قابل ملاحظه‌ای محسوب می‌شود.

آمار شرکت‌های دانش بنیان در پارک‌های علم و فناوری

وزیر علوم اظهار داشت در حال حاضر حدود ۱۰۰۰ شرکت دانش بنیان در ۳۹ پارک علم و فناوری مستقر هستند که در دو سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵، بیش از صد میلیون دلار صادرات داشته‌اند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۲۳۵ پروژه تحقیقاتی مشترک با دانشگاه‌های معتبر دنیا در حال انجام است و سهم مقالات مشترک ایران با دانشمندان خارجی در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال ۲۰۱۵ رشد پنج درصدی را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: از نظر شاخص جهانی نوآوری، رتبه ایران در سال ۲۰۱۶ نسبت به ۲۰۱۵، ۲۸ رتبه ارتقاء داشته است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک