ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 104 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

تنزل کیفی محتوای مجلات علمی کشور

بیانیه انجمن علمی کتابداری و اطلاع رسانی ایران؛

تنزل کیفی محتوای مجلات علمی کشور/فراوانی پایان‌نامه‌های کم کیفیت

انجمن علمی کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران با انتشار بیانیه ای، نگرانی عمیق خود را از تنزل کیفیت محتوای مجلات موسوم به «علمی-پژوهشی» اعلام کرد.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، انجمن علمی کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران پس از برگزاری نشست هم‌اندیشی با سردبیران مجلات معتبر رشته علم اطلاعات و دانش‌شناسی و رشته‌ها و گرایش‌های مرتبط در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، با ابراز نگرانی از تنزل کیفیت محتوای مجله‌های موسوم به «علمی-پژوهشی»، بیانیه ای صادر کرد.

در بیانیه این انجمن علمی آمده است: « امروزه این مجله‌ها، بسیار بیش از آن‌که گزارش‌کننده یافته‌های علمی ارزشمند باشند، به ابزاری در خدمت ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و دانش‌آموختگی دانشجویان دوره های تکمیلی تبدیل شده‌اند. این وضع بر بسیاری از مجله‌های مشابه نیز حاکم است.

به باور ما به‌وجودآورنده این وضع، اسناد بالا دستی‌ای است که در آن‌ها از دستاورد علمی به «تولید علم» تعبیر شده است. واژگان به‌کار رفته در این اسناد به رویکردی دامن زده است که منجر به سیطره کمیت به جای کیفیت در ارزیابی عملکرد پژوهشی در کشور ما شده است.

ناتوانی سیاست‌ها و روش‌های اشاره شده به باور ما ناشی از اتکای مفرط بر ملاک‌های کمی در ارزشیابی عملکرد پژوهشی است مانند اهمیت قائل شدن به شمار آثار در نحوه محاسبه امتیازها است. این گرایش در جدیدترین آیین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی نیز مشهود است.

الزام به نشر مقاله استخراج شده از پایان‌نامه‌ها برای دریافت نمره کامل از یک‌سو، و کافی بودن انتشار مقاله مستخرج از پایان‌نامه برای ارتقای دانشگاهیان از سوی دیگر، موجب بی‌نیاز شدن اعضای هیات علمی از انجام پژوهش‌های مستقل و احیاناً با کیفیت‌تر شده است.

درعین حال، سیاست افزایش شدید دوره‌های تحصیلات تکمیلی و به تبع آن، افزایش شدید شمار دانشجویان این مقاطع، سبب پرداختن به مسائل غیرمسئله‌محور در پایان‌نامه‌های دانشجویی شده است.

کفایت مقالات مستخرج از پایان‌نامه‌ها برای ارتقا به درجات بالاتر دانشگاهی باعث شده، عضو هیات علمی بیش از ظرفیت خود مسئولیت هدایت پایان‌نامه دانشجویی را بپذیرد. ناممکن بودن صرف وقت و توجه کافی استاد راهنما به تدوین پایان‌نامه‌ها، کیفیت این نوع پژوهش‌ها به شدت آسیب رسانده است.

فراوانی پایان‌نامه‌های کم‌کیفیت یا بی‌کیفیت و الزام به استخراج مقاله و انتشار آن در مجله‌های به اصطلاح «علمی- پژوهشی» از یکسو و الزام مجله‌های یادشده به انتشار مرتب (۴ شماره در سال) با تعداد معین مقاله (حداقل ۶ مقاله در هر شماره) به عنوان شرط حفظ رتبه از سوی دیگر، به تشکیل بازار کاذبی از عرضه و تقاضای متقابل منجر شده است.

در یک سوی این بازار کاذب، دانشجویان و اعضای هیات علمی درگیر و در سوی دیگر مجله‌های یادشده قرار دارند. عرضه فراوان مقاله موجب فشار تقاضا بر مجله‌های مذکور، افزایش غیرلازم شمار مجله‌های علمی پژوهشی در سال‌های اخیر، سطحی شدن فرایند داوری، و طولانی شدن نوبت انتظار برای انتشار شده است.

در سوی مجله‌ها، الزام‌های کمیسیون نشریات موجب شده تا نشریات خود را وادار ببینند برای تکمیل شمار مقالات هر شماره و انتشار مرتب، در مورد کیفیت مقالاتی که برای انتشار می‌پذیرند، به آسان‌گیری مخرب برای انتشار مقاله‌ها تن دهند.

به باور ما، سیاست‌ها و روش‌های یاد شده بالا، نظام معیوبی برای تولید آثار دانشگاهی به‌وجود آورده است که به جرأت‌ می‌توان آن را عامل اصلی رواج بازار تقلب و سایه‌نویسی شرم‌آور موجود در ایران دانست.

متأسفانه دستگاه متصدی آموزش عالی در کشور ما که مساعی پژوهش علمی و دستاوردهای آن را «تولید علم»‌ می‌خواند، کوشش گرانقدر برترین اذهان جامعه را در حد تولیدات کارخانه‌ای فروکاسته است. به باور ما، به‌کارگیری گفتمان تولید مادی برای دستاوردهای پژوهشی تسهیل‌کننده رویکرد کمی در نظام ارزیابی و سنجش علم در کشور ما شده است. ما خواستار بازنگری جدی دراین سیاست‌ها، روش‌ها و گفتمان کنونی هستیم.»

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک