ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 133 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

فعالیت ۶۰۰شرکت مقاله نویسی

معاون وزیر بهداشت :

افزایش پذیرش دانشجوی دکتری باعث فعالیت ۶۰۰شرکت مقاله نویسی شد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با انتقاد از افزایش بی رویه تعداد دانشجوی دکتری گفت: آمار این دانشجویان و ضرورت ارائه مقاله باعث شده که ۶۰۰ شرکت در کشور به مقاله نویسی مشغول باشند.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر به نقل از وبدا، دکتر رضا ملک زاده در مراسم بهره برداری از واحد نیمه صنعتی تولید دارو در مشهد افزود: در دولت گذشته ۶۵۰ دانشجو در مقطع دکتری تخصصی پژوهشی مشغول به تحصیل بودند که به هیچوجه علمی و کارشناسی نبود لذا این آمار به ۶۰ دانشجو رسیده است.

وی گفت: حضور دانشجویان در مقاطع بالا و ضرورت ارائه مقاله باعث شده که ۶۰۰ شرکت در سراسر کشور به مقاله نویسی مشغول باشند.

ملک زاده به رشد علمی کشور در حوزه بهداشت و درمان طی سالهای اخیر اشاره و بیان کرد: سال ۲۰۱۶ میلادی ۴۷ هزار و ۷۰۳ مقاله و مستند علمی توسط محققان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بانک اطلاعاتی اسکوپوس منتشر شده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: بر اساس مقالات انتشار یافته در بانک اطلاعاتی اسکوپوس در سال ۲۰۱۶ میلادی ایران رتبه نخست تولید علم در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و رتبه شانزدهم تولید علم را در جهان کسب کرد.

وی گفت: در حوزه دریافت تعداد استنادات به مقالات علمی ارائه شده در نشریات بین المللی رتبه ۱۸ جهانی و نخست منطقه در سال ۲۰۱۶ بدست آمده و در این تقسیم بندی پس از ایران کشورهایی همچون دانمارک، روسیه، اتریش، تایوان و سنگاپور قرار گرفته اند.

ملک زاده افزود: در بخش علمی ظرفیت های بسیار زیادی در کشور نهادینه شده است. شاخص بین المللی رشد مقالات علوم پزشکی نشان می دهد که رشد ایران در زمان فعالیت دولت یازدهم از متوسط آمار بین المللی در دنیا بالاتر رفته و در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته است.

وی ادامه داد: در ابتدای آغاز کار دولت تدبیر و امید تعداد دانشمندان ایرانی که در دنیا پراستناد محسوب می شوند هشت نفر بودند اما امروز به ۴۲ نفر رسیده اند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: شاخص مهم دیگری که در این زمینه وجود دارد این است که چه تعداد دانشمند ظرفیت این را دارند که جزو یک درصد دانشمندان برتر دنیا لقب گیرند. در همین خصوص در ابتدای فعالیت دولت یازدهم ۱۰۸ دانشمند جوان در این شاخص قرار داشتند اما هم اینک این تعداد به ۴۲۱ نفر رسیده است.

وی افزود: شمار شرکتهای دانش بنیان نیز در ایران طی همین مدت از ۳۴۵ مورد به ۸۰۴ شرکت رسیده است. همچنین پنج اتاق تمیز در کشور راه اندازی شده و این نشان دهنده عزم جدی دولت در حوزه بهداشت و درمان است.

ملک زاده ۳۰ درصد شرکتهای دانش بنیان را در سطح کشور مربوط به بخش سلامت ذکر و بیان کرد: در شرایط فعلی بخش عمده ای از بازار در حوزه شرکتهای دانش بنیان در اختیار دیگر کشورهای دنیا قرار دارد که باید در این زمینه فعالیت بیشتری انجام شود.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: کل اعتبار موجود در حوزه سلامت پنج هزار میلیارد ریال و این رقم معادل فعالیت پژوهشی ۲۰ محقق بین المللی است. با رفع مشکلات اقتصادی قطعا شرایط بهتری در حوزه بهداشت نیز محقق خواهد شد.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت همچنین گفت: مشهد در حوزه داروسازی بسیار قدرتمند است و می تواند با یک برنامه ریزی صحیح در حوزه صادرات دارو اقدامات ارزشمندی را انجام دهد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک