ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 33 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

بهترین دانشگاههای کشورهای بریکس

در گفتگو با مهر اعلام شد؛

جدول بهترین دانشگاههای کشورهای بریکس/ چین در صدر

رئیس بخش علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شیراز گفت: رتبه بندی دانشگاه های کشورهای عضو بریکس نو ظهور اقتصادی از سوی موسسه بین المللی تایمز اعلام شد.

جعفر مهراد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: موسسات آموزش عالی چین در رتبه بندی بریکس و اقتصادهای نوظهور که توسط نظام رتبه بندی تایمز منتشر شده است نسبت به سایر کشورها برتری دارند.

وی افزود: براساس این رتبه بندی ۶ دانشگاه کشور چین جزء ۱۰ دانشگاه نخست قرار دارند.

رئیس بخش علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: در این رتبه بندی که چهار سال متوالی است منتشر می شود، دانشگاه های پکن و شینهوا رتبه های اول و دوم را بخود اختصاص داده اند.

مهراد عنوان کرد: دانشگاه فودان با ۱۱ پله صعود در جایگاه ششم رتبه بندی امسال قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: چین در میان ۳۰۰ دانشگاه دارای ۵۲ دانشگاه برتر است. از این تعداد، ۴۴ دانشگاه در بین ۲۰۰ دانشگاه برتر قرار دارند که نسبت به سال گذشته پنج برابر افزایش را نشان می دهد.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: هندوستان از نظر تعداد موسسات آموزش عالی که در این رتبه بندی گزارش شده است دارای ۲۷ دانشگاه ممتاز است که در راس آن انستیتو علوم هند در رتبه ۱۴ قرار دارد.

مهراد افزود: به نظر می رسد هندوستان به زودی نسبت به تایوان (دومین کشوری که در میان ۲۰۰ دانشگاه ممتاز بیشترین موسسه آموزش عالی دارد) پیشی خواهد گرفت.

وی عنوان کرد: در مجموع هندوستان دارای ۱۹ دانشگاه ممتاز در بین ۲۰۰ دانشگاه است که تعداد آنها در سال گذشته ۱۶ دانشگاه بود در حالی که تایوان دارای ۲۱ دانشگاه است و در سال گذشته تعداد آنهابه ۲۴ دانشگاه می رسید.

چهره ماندگار علمی کشور گفت: عملکرد سایر کشورهای بریکس، عمدتا به علت رقابت های فزاینده و در نتیجه گسترش فهرست جدول رتبه بندی از ۴۱ کشور به ۳۰۰ دانشگاه رو به کاهش است.

مهراد عنوان کرد: این فهرست در سال گذشته تنها حاوی ۲۰۰ دانشگاه ممتاز از ۳۵ کشور نوظهور اقتصادی بود.

وی افزود: براساس این رتبه بندی دانشگاه های کشور برزیل در میان ۱۰ دانشگاه نخست نیست و دانشگاه سائو پالو با ۴ رتبه سقوط در مقام ۱۳ این رتبه بندی قرار گرفته است.

این چهره ماندگار علمی اظهار داشت: این کشور در رتبه بندی حاضر دارای ۲۵ دانشگاه است که تعداد آنها در سال گذشته ۱۴ دانشگاه بود.

وی گفت: عملکرد روسیه پیچیده تر است در حالیکه ۱۰ دانشگاه از ۲۴ دانشگاه این کشور موقعیت خود را از دست داده اند، دانشگاه دولتی لومونوسف مسکو رتبه سوم را در اختیار دارد.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام افزود: براساس این رتبه بندی جایگاه موسسه فیزیک و فناوری مسکو نیز ۱۲ است که در سال گذشته تعداد دانشگاه های ممتاز روسیه در این رتبه بندی ۱۵ دانشگاه بود.

مهراد ادامه داد: از آفریقای جنوبی در سال جاری تنها دو دانشگاه در بین ۱۰ دانشگاه ممتاز مشاهده می شود که دانشگاه کیپ تاون در مقام چهارم و دانشگاه ویت واترسند در رتبه هشتم قرار دارد.

وی عنوان کرد: این کشور در مجموع دارای ۸ دانشگاه در بین ۳۰۰ دانشگاه برتر است.

به گفته بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام کشورهایی که به تازگی به این رتبه بندی پیوسته اند می توان به لتونی، تونس، بلغارستان، کرواسی، قبرس شمالی، فیلیپین و سریلانکا اشاره کرد.

مهراد تاکید کرد: رتبه بندی سال ۲۰۱۷ میلادی حاوی ۳۰۰ دانشگاه از کشورهای بریکس و اقتصادهای نوظهور است که در مجموع شامل ۴۱ کشور بود.

جدول دانشگاه های برتر کشورهای عضو بریکس
ردیف موسسه کشور
۱ پکن چین
۲ شینگهوا چین
۳ دانشگاه دولتی لومونوسف روسیه
۴ دانشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی
۵ علوم و فناوری چین چین
۶ فودان چین
۷ ژیائو تونگ چین
۸ ویت واترسند آفریقای جنوبی
۹ ژی جیانگ چین
۱۰ دانشگاه ملی تایوان تایوان

وی خاطرنشان کرد: در این رتبه بندی تعداد دانشگاه های برتر ترکیه از ۹ دانشگاه در سال گذشته به ۱۶ دانشگاه در سال جاری افزایش یافته است.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: براساس این رتبه بندی کشور مصر ۸ دانشگاه در برابر ۳ دانشگاه و پاکستان ۸ دانشگاه در برابر ۲ دانشگاه در سال گذشته دارد.

مهراد عنوان کرد: همچنین در این رتبه بندی تایلند ۹ دانشگاه در برابر ۷ دانشگاه، تایوان ۲۵ دانشگاه در برابر ۲۴ دانشگاه، مجارستان ۷ دانشگاه در برابر ۶ دانشگاه و یونان ۶ دانشگاه در برابر ۷ دانشگاه در سال گذشته که پیشرفت کمتری را از خود نشان می دهند و زمینه را برای کشورهای رقیب واگذار کرده اند.

وی افزود: کشورهای لتونی، تونس، بلغارستان، کرواسی، قبرس شمالی، فیلیپین و سریلانکا برای نخستین بار در این رتبه بندی حضور دارند.

بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: در این رتبه بندی از کشور لتونی دانشگاه لتونی و دانشگاه ریگا در دامنه ای بین ۲۰۱ تا ۲۵۰، از تونس دانشگاه موناستیر و دانشگاه المنار در دامنه ای بین ۲۵۱ تا ۳۰۰، از بلغارستان دانشگاه صوفیه در دامنه ای بین ۲۰۱ تا ۲۵۰، از کرواسی دانشگاه زاگرب در رتبه ۱۹۶، از قبرس شمالی دانشگاه مدیترانه شرقی در رتبه ۱۷۳، از فیلیپین دانشگاه فیلیپین در دامنه ای بین ۲۰۱ تا ۲۵۰ و از سریلانکا دانشگاه کلمبو در دامنه ای بین ۲۵۱ تا ۳۰۰ مشاهده می شوند.

مهراد تاکید کرد: در این رتبه بندی موسسات باید استانداردهای بالایی از عملکرد در حوزه های آموزشی، پژوهشی، چشم انداز بین المللی و انتقال دانش از خود نشان دهند و با سایر دانشگاه های پژوهش محور در بین کشورهای نوظهور اقتصادی رقابت کنند.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک