ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 228 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

انسجام تحقیقات در ۴فناوری در تهران

در دانشگاه تهران؛

پژوهشکده فناوریهای همگرا راه‌اندازی شد/انسجام تحقیقات در ۴فناوری

پژوهشکده فناوریهای همگرا با هدف یکپارچه سازی و انسجام تحقیقات در حوزه ۴ فناوری بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات، نانوتکنولوژی و علوم شناختی در دانشگاه تهران راه اندازی شد.

محمود کمره ای سرپرست این پژوهشکده در گفتگو با خبرنگار مهر، جزئیات راه اندازی پژوهشکده NBIC را تشریح کرد و گفت: برای نخستین بار در کشور، پژوهشکده NBIC با هدف تحقیقات منسجم در حوزه ۴ فناوری بیو (BIOTECHNOLOGY)، نانو (NANOTECHNOLOGY)، اطلاعات (INFORMATION) و شناختی (Cognitive) تشکیل می‌شود.

وی با بیان اینکه رئیس هیات امنای این پژوهشکده، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور است، ادامه داد: اعضای هیات امنا را نیز روسای دانشگاههای تهران و علوم پزشکی تهران تشکیل می دهند و ۴ مسئول ستاد فناوریهای نوین معاونت علمی نیز از دیگر اعضا هستند.

کمره ای محل راه اندازی این پژوهشکده را در سایت امیرآباد دانشگاه تهران اعلام کرد و گفت: ماموریت اصلی پژوهشکده فناوریهای همگرا ارتباط موثر و یکپارچه میان فعالیتهای تحقیقاتی ۴ شاخه اصلی فناوری است. چرا که با توجه به توسعه علم، در دنیای امروز، تنها زمانی فناوریها می توانند دستاورد موثر و راندمان بالا داشته باشند که با یکدیگر تلفیق شده و مرتبط شوند. برای مثال امروزه دیگر، فعالیت در زمینه بیوتکنولوژی بدون مسائلی چون پردازش اطلاعات ممکن نیست و یا در زمینه علوم شناختی نمی توان موضوعات فناوری اطلاعات را نادیده گرفت.

سرپرست پژوهشکده NBIC با اشاره به اینکه زمانی علوم شناختی در موضوعات مربوط به روانشناسی خلاصه می شود و فناوری اطلاعات نیز به مهندسی برق و تکنولوژی مربوط بود، اضافه کرد: امروزه دیگر بیوتکنولوژی تنها مختص زیست شناسی و نانوتکنولوژی مختص مهندسی شیمی و مواد نیست و تلفیق اینها با هم یک دستاورد فناورانه را شکل می دهد.

وی با بیان اینکه با راه اندازی پژوهشکده NBIC این ۴ محور فناوری می توانند در کنار هم سینرژی و ارزش افزوده برای کار تحقیقاتی ایجاد کنند، ادامه داد: این پژوهشکده در زیرمجموعه دانشگاه تهران قرار دارد اما قرار است از توان تخصصی تمامی زیرمجموعه های دانشگاهی کشور بهره گیرد.

کمره ای با اشاره به اهمیت فناوریهای همگرا (NBIC ) و لزوم پرداختن بخش علمی دانشگاهی کشور به این موضوع، افزود: در همین حال قرار بود رشته تحصیلی با این عنوان در یکی از دانشگاههای کشور ایجاد شود. این موضوع از سوی دانشگاه صنعتی شریف پیشنهاد شده و در صورت دریافت مجوز، ممکن است به عنوان رشته جدید برای ورودی مهرماه سال ۹۶ دانشجو جذب کند.

مسئول راه اندازی پژوهشکده فناوریهای همگرا، هدف از راه اندازی این رشته تحصیلی در دانشگاهها را، تربیت و آموزش نیروی متخصص حول ۴ محور اصلی فناوری عنوان کرد.

وی در مورد استفاده از ظرفیتهای پژوهشی پژوهشگاههای فعلی فناوری در کشور، تاکید کرد: پژوهشکده فناوریهای همگرا به عنوان یک ستاد علمی پژوهشی فعالیت خواهد کرد و قصد دارد محققان این رشته های مختلف را در یکجا جمع کند. البته این به معنای آن نیست که قرار باشد دوباره کاری اتفاق بیافتد. بلکه قصد داریم از امکانات موجود مراکز تحقیقاتی به صورت بهینه و منسجم استفاده کنیم.

کمره ای با بیان اینکه ما قرار نیست آزمایشگاهها را به این مکان منتقل کنیم، گفت: پژوهشکده NBIC به عنوان یک ستاد علمی پژوهشی، چتری برای گردآوری محققان در زمینه های مختلف دانشگاهی می شود تا در نهایت فعالیت این ۴ شاخه اصلی فناوری به هم تلاقی کرده و گروههای پژوهشی تشکیل شود تا بتوانیم پروژه های مورد نیاز را برنامه ریزی و عملیاتی کنیم.

وی اضافه کرد: این پژوهشکده هم اکنون راه اندازی شده و در حال برنامه ریزی هستیم تا شورای علمی و افراد متخصص، برای تقسیم پروژه ها و تعیین محورهای پژوهشی دورهم جمع شوند که با شروع سال تحصیلی به زودی این نشست ها برگزار خواهد شد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک