ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 131 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

ایجاد بازار مجازی پژوهش

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران:

ایجاد بازار مجازی پژوهش/ارائه تسهیلات برای ثبت اختراع

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با بیان اینکه تسهیلاتی به مخترعان برای ثبت اختراع ارائه می کنیم گفت: در حال حاضر بازار مجازی پژوهش را فعال کرده ایم تا برای ایده ها متقاضی پیدا شود.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20  به نقل از مهر، دکتر نصرت‌الله ضرغام در نشست خبری امروز با بیان اینکه می‌خواهیم از تمام ظرفیت‌های علمی و مالی خارج از کشور با حفظ چارچوب‌های نظام استفاده کنیم، بیان کرد: ما توانستیم بازار مجازی پژوهش را در صندوق حمایت از پژوهشگران ایجاد کنیم تا بدین واسطه ایده های مورد تایید را به محصول تبدیل کنیم.

وی با اشاره به شیوه کار بازار مجازی پژوهش افزود: در ابتدا طرح ها و ایده های محققان در کشور و خارج از کشور به صندوق وارد می شوند و ما بعد از تایید و حمایت برای ثبت، آن طرح را در بازار مجازی قرار می دهیم. این طرح ها در بازار مجازی قرار می گیرند تا متقاضی برای تبدیل به محصول به این بازار مراجعه کند.

ضرغام با اشاره به تسهیلات صندوق حمایت از پژوهشگران از طرح ها و ایده ها گفت: ما می توانیم از ۷ تا ۱۲ هزار دلار از طرح های محققان در کشور و خارج از کشور حمایت کنیم. مرکز نوآوری نیز در کنار این بازار مجازی پژوهش می توانند اطلاعات هر اختراع یا ایده را در اختیار صندوق قرار دهند.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با اشاره به دیگر اقدامات صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران افزود: اکنون با دو موسسه روسی همکاری می‌کنیم و همچنین ۱۲ موضوع را با آکادمی علوم پایه روسیه تعیین کرده‌ایم که یکی از این موضوعات به تنوع زیستی دریای خزر مربوط می‌شود.

ضرغام خاطر نشان کرد: همچنین در سه زمینه نانو، علوم‌شناختی و انرژی‌های نو با چینی‌ها وارد عمل شده‌ایم که ۵۰ درصد هزینه این پروژه‌ها از سوی ما تامین می‌شود.

وی با تاکید بر حمایت از سرآمدان داخلی تحت عنوان کرسی‌های پژوهشی، گفت: همچنین اساتید ایرانی مقیم خارج را در راستای استفاده از ظرفیت این افراد برای توسعه علم کشور مورد حمایت قرار می‌دهیم.

ضرغام از امضای تفاهمنامه با آموزش و پرورش و سما خبر داد و گفت: در راستای مردمی کردن دانش و آموزش همگانی با همیاری وزارت جهاد کشاورزی در روستاها اقدامات موثری را انجام خواهیم داد.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران افزود: با بهره‌گیری از تجربیات دیگر کشورها به تائید و حمایت از ایده‌ها پرداخته‌ایم که در این راستا یک واحد ایده در همین صندوق تشکیل خواهیم داد.

وی با بیان اینکه برای افزایش منابع و در جهت گسترش حیطه حمایت سرمایه‌گذاری کرده‌ایم، گفت: ما تجدیدنظر در اولویت‌های تحقیقاتی را در زمینه‌های مختلف در دستور کار قرار داده‌ایم و در این راستا با دانشگاه‌ها و انجمن‌های علمی و وزارتخانه‌ها نامه‌نگاری کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه برای اولین بار در شورای جهانی پژوهش و موسسه بین‌المللی تحلیل کاربردی سیستم‌ها (یاسا) عضو شده‌ایم که بر اساس آن پژوهشگران ما می‌توانند در پروژه‌های چندمیلیاردی جهانی مشارکت کنند، گفت: همچنین در راستای ارتقای کیفیت آموزش دانشجویان کارشناسی و عدم خروج این افراد به کشور، ۲۰ هسته علمی را تشکیل داده ایم.

وی تصریح کرد: همچنین برنامه‌ای را برای پسادکتری تعریف کرده‌ایم به این شکل که دانشجویان با بهره‌گیری از نظرات اساتید برجسته اقدام به ارائه پروپزال کنند که در صورت تصویب این پروپزال‌ها به مدت یک تا دو سال حقوق دریافت خواهند کرد، البته به شرطی که به صورت تمام‌وقت کار پروژه را زیرنظر استاد انجام دهند.

به گفته ویو، در سال گذشته ۱۷۰۰ پروژه دریافت شد که در این میان قرارداد بیش از ۷۰۰ پروژه منعقد شده در حال اجرا است.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با بیان اینکه ۱۰۷۵ تفاهمنامه امضا کردیم که این تفاهمنامه‌ها در حال کار تحقیقاتی هستند، از تشکیل کارگروهی برای انجام پروژه‌های میان‌رشته‌ای خبر داد.

وی افزود: از بین ۱۷۱ درخواست، ۴۸ رخداد علمی را حمایت کردیم و همچنین ۳۱۸۶ نفر را در کارگروه‌های آموزشی آموزش دادیم که در این راستا بیش از ۲ هزار مقاله ارائه شد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک