شورای یاسا رسما عضویت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران (بنیاد ملی علم ایران) را به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران تائید کرد.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، هشتاد و هشتمین اجلاس شورای مدیریت موسسه بینالمللی تحلیل سیستمها (یاسا) با حضور نمایندگان 24 کشور عضو یعنی ايران، اتریش، استرالیا، انگلستان، اندونزی، اكراين، آمریکا، آلمان، آفريقاي جنوبي، برزیل، روسیه، ژاپن، چین، كره جنوبي، پاکستان، فنلاند، سوئد، مصر، مكزيك، مالزي، نروژ، هند و هلند، در مقر این موسسه در شهر لاگزنبرگ اتریش برگزار شد.
در این اجلاس، شورای یاسا رسما عضویت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران (بنیاد ملی علم ایران) را به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران پیرو رای گیری الکترونیکی 28 مارس برای درخواست عضویت ایران در یاسا تائید کرد. تمام 23 عضو شورا و بویژه رييس شورا و همچنين مديران موسسه، عضويت ايران در شوراي حكام موسسه ياسا را يك اقدام و تصميم مهم برشمرده و مشاركت فعال ايران در فعاليتهاي علمي موسسه را خواستار شدند.
از اقدامات صورت گرفته در این اجلاس میتوان به موارد «ارائه گزارش عملکرد دوسالانه یاسا»، » «بررسی برنامه پژوهشی 2016-2020 یاسا: این برنامه با رویکرد سیستمی به تغییرات جهانی توسط یاسا تدوین شده و برنامه کلی پژوهشی این موسسه را برای 5 سال آینده ترسیم میکند»، «بررسی برنامه جهان در سال 2050: این برنامه در نظر دارد با هم افزایی نظرات بنیادهای پژوهشی بین المللی از سراسر جهان رهبران جهان را در جریان تغییرات و چالشهای جهانی پیش رو قرار دهد. یاسا یکی از موسسات فعال در این برنامه بین المللی است»، «بررسی سیاست دسترسی باز به منابع اطلاعاتی و نتایج پژوهشی» اشاره کرد.