ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 112 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

سهم ایرانی ها در تولید علم دنیا

علوم پایه ای ها در صدر تولید علم؛

ایرانی ها چقدر در تولید علم دنیا سهم داشتند

میزان تولید علم ایران در سه سال اخیر نشان می دهد که ایران توانسته در سال ۲۰۱۵ میلادی ۱.۵۳ درصد از کل تولید علم دنیا را به خود اختصاص دهد که نشان دهنده رشد قابل توجه علم و فناوری کشور است.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، وضعیت علمی کشور در حوزه های موضوعی کلان در سه سال اخیر نشان از رشد مناسب حوزه علم و فناوری دارد.

رشد سهم ایران از کل دنیا نشان می دهد که این سهم از ۱.۳۴ درصد در سال ۲۰۱۳ به ۱.۳۹ درصد در سال ۲۰۱۴ و به ۱.۵۳ درصد در سال ۲۰۱۵ افزایش یافته است.

این آمار که بر اساس تولیدات علمی ایران از پایگاه بین المللی ISI استخراج شده است نشان می دهد که حوزه علوم پایه کشور نسبت به سایر حوزه ها بالاتر بوده است.

گروه فنی - مهندسی و گروه علوم پزشکی و سلامت و پس از آن گروه علوم کشاورزی به ترتیب بیشترین میزان تولید کشور را داشته اند.

میزان تولید علم ایران در حوزه علوم انسانی از سایر حوزه کمتر بوده است و پس از آن حوزه علوم اجتماعی نیز چندان از آمار بالایی برخوردار نیست.

نکته مهم در میزان تولیدات علمی ایران سهم ۳ درصدی حوزه فنی - مهندسی تولید علم ایران در جهان است. این سهم از ۳.۱۰ درصد در سال ۲۰۱۳ به ۳.۱۸ درصد در سال ۲۰۱۴ به ۳.۳۵ درصد در سال ۲۰۱۵ افزایش داشته است.

با وجود اینکه سهم تولید علم ایران در مجموع تمام حوزه ها در سال ۲۰۱۴ نسبت به سال ۲۰۱۳ افزایش یافته است اما سهم تولید علم ایران در حوزه علوم پایه و علوم اجتماعی در مقایسه با سال ۲۰۱۳ کاهش داشته است.

جدول تولید علم بر مبنای پایگاه نمایه سازی بین المللی ISI در سال ۲۰۱۳

حوزه موضوعی ایران دنیا درصد از کل دنیا
علوم کشاورزی ۱۰۷۱ ۷۵۱۷۴ ۱.۴۲ درصد
فنی و مهندسی ۱۱۰۴۶ ۳۵۶۰۶۸ ۳.۱۰ درصد
علوم انسانی ۱۳۸ ۱۲۲۱۲۱ ۰.۱۱ درصد
علوم پزشکی و سلامت ۵۸۰۸ ۸۱۰۲۹۰ ۰.۷۲ درصد
علوم پایه ۱۱۸۵۱ ۷۵۸۹۷۱ ۱.۵۶ درصد
علوم اجتماعی ۹۸۲ ۱۸۲۲۶۹ ۰.۵۴ درصد
جمع ۳۰۸۹۶ ۲۳۰۴۸۹۳ -
سهم ایران از کل تولید علم دنیا ۱.۳۴ درصد

جدول تولید علم بر مبنای پایگاه نمایه سازی بین المللی ISI در سال ۲۰۱۴

حوزه موضوعی ایران دنیا درصد از کل دنیا
علوم کشاورزی ۱۱۳۴ ۷۳۳۴۴ ۱.۵۵ درصد
فنی و مهندسی ۱۱۹۳۴ ۳۷۵۴۳۹ ۳.۱۸ درصد
علوم انسانی ۱۳۴ ۱۱۶۶۱۲ ۰.۱۱ درصد
علوم پزشکی و سلامت ۵۸۳۰ ۷۶۰۹۱۷ ۰.۷۷ درصد
علوم پایه ۱۱۹۰۴ ۷۷۷۳۴۳ ۱.۵۳ درصد
علوم اجتماعی ۸۰۱ ۱۸۴۷۸۱ ۰.۴۳ درصد
جمع ۳۱۷۳۷ ۲۲۸۸۴۳۶ -
سهم ایران از کل تولید علم دنیا ۱.۳۹ درصد

جدول تولید علم بر مبنای پایگاه نمایه سازی بین المللی ISI در سال ۲۰۱۵

حوزه موضوعی ایران دنیا درصد از کل دنیا
علوم کشاورزی ۱۱۵۷ ۶۸۸۳۴ ۱.۶۸ درصد
فنی و مهندسی ۱۱۷۹۵ ۳۵۲۳۵۳ ۳.۳۵ درصد
علوم انسانی ۸۶ ۱۰۹۴۴۲ ۰.۰۸ درصد
علوم پزشکی و سلامت ۵۷۷۴ ۷۱۴۱۲۸ ۰.۸۱ درصد
علوم پایه ۱۳۱۱۶ ۷۲۹۵۴۴ ۱.۵۳ درصد
علوم اجتماعی ۸۳۰ ۱۷۳۴۱۹ ۰.۴۳ درصد
جمع ۳۲۷۵۸ ۲۱۴۷۷۲۰ -
سهم ایران از کل تولید علم دنیا ۱.۵۳ درصد

نکته مورد توجه در این آمار این است که اطلاعات سال ۲۰۱۵ هنوز تکمیل نشده است و تکمیل آن در چندین ماه دیگر صورت خواهد گرفت.

این موضوع هم قابل توجه است که دانشگاه های علوم پزشکی کشور هر چند متولی اصلی تولید علم در این حوزه در کشور محسوب می شوند اما تولید علم این دانشگاه ها به این حوزه محدود نمی شود و بخش عمده از تولیدات علمی دانشگاه های علوم پزشکی مربوط به حوزه علوم پایه است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک