ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 85 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

چاپ ٪70 مقالات پژوهشگران اهواز

چاپ 70 درصد مقالات پژوهش‌گران دانشگاه علوم پزشکی اهواز در مجلات جهانی

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: چاپ مقالات بین‌المللی این دانشگاه به 70 درصد رسیده است.

نادر صاکی پیش از ظهر امروز در هفتمین کنگره سالیانه تصویربرداری بیماران زنان با بیان اینکه گروه رادیولوژی یکی از پرافتخارترین گروه‌های دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است اظهار کرد: انجمن رادیولوژی با همکاری گروه رادیولوژی و زنان دانشگاه برای هفتمین سال پی در پی توانسته کنگره کشوری تصویربرداری بیماری زنان را برگزار کند.

وی تصریح کرد: بخش پژوهش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به‌دنبال گروه‌ها و پژوهش‌گرانی است که بتوانند در دانشگاه اقدامات علمی و شایسته انجام دهند.

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: ارزیابی فعالیت‌های پژوهشی به ارزیابی بین‌المللی تبدیل شده و دیگر نیاز به ارسال مستندات فعالیت‌ها به وزارتخانه نبوده و تمام فعالیت‌ها از طریق سایت‌ها و سامانه‌ها به‌صورت آنلاین ثبت می‌شوند.

صاکی ضمن تقدیر از گروه رادیولوژی و زنان دانشگاه جهت برگزاری کنگره تصویربرداری بیماری‌های زنان، بیان داشت: برگزاری این کنگره و کنگره‌های مشابه یک گام مهم برای توسعه فعالیت‌های پژوهشی بوده و تفاوت میان آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها بحث پژوهشی می‌باشد.

وی در ادامه افزود: برای دانشجویان نیز پس از ورود به دانشگاه زمینه فعالیت‌های پژوهشی و فناوری فراهم است.

این مسئول خاطرنشان کرد: خوشبختانه توانسته‌ایم فعالیت‌های پژوهشی را جهت‌دار کرده و در زمینه چاپ و انتشار مقالات از 725 مقاله در سال 92 به یک هزار و 25 مقاله در سال 94 یعنی 70 درصد رشد برسیم.

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه جندی شاپور اهواز تاکید کرد: یک جنبه برگزاری این کنگره‌ها این است که مقالات به‌سمت و سوی بین‌المللی سوق پیدا کرده و انعکاس مقالات در پایگاه‌های استنادی ISI،Pubmed Scopus افزایش پیدا کرده است.

صاکی اضافه کرد: قبلا چاپ مقالات پژوهش‌گران دانشگاه در 30 درصد موارد در مجلات خارجی و 70 درصد در مجلات داخلی بود ولی اکنون 70 درصد مقالات در مجلات خارجی و 30 درصد مقالات در مجلات داخلی چاپ می‌شوند و این باعث شده دانشگاه علوم پزشکی در جامعه علمی جهانی بهتر دیده شود.

وی ادامه داد: در بحث مقالات استنادی در دو سال گذشته با رشد کیفی مقالات پژوهش‌گران موفق شدیم یک‌هزار و 500 استناد بیشتر به مقالات دانشگاهی داشته باشیم که نتیجه کار و فعالیت پژوهش‌گران دانشگاه است.

صاکی اظهار داشت: برگزاری این کنگره باعث ایجاد گفتمان بین پژوهش‌گران می‌شود که نتیجه آن ایجاد ایده پژوهشی و تبدیل به طرح تحقیقاتی و در نهایت یک برون داد پژوهشی خواهد بود.

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: در بخش توسعه و فناوری وزارت، فعالیت‌های پژوهشی به‌سمت ثبت بیماری در پایگاه داده‌های بیماری‌ها پیش‌رفته که بیماری‌های نادر و یا شایع در این پایگاه ثبت می‌شوند و آن بیماری‌ها از تمام زوایا و ابعاد مورد پایش و بررسی قرار گرفته و بیمارانی را که به این بیماری مبتلا شده است، سال‌ها تحت مراقبت و درمان قرار می‌گیرند.

صاکی گفت: خوشبختانه از سال گذشته تاکنون توانسته‌ایم چهار بیماری (سرطان، سیکل سل، آیبیدی و ناشنوایی نیاز به کاشت حلزون) را در پایگاه داده وزارت ثبت کنیم و انتظار داریم با همکاری و هم‌فکری پژوهش‌گران بتوانیم چهار بیماری دیگر را در سال 95 ثبت کره و به شبکه اصلی ثبت داده بیماری یا پایگاه اصلی ثبت بیماری در کشور تبدیل شویم.

وی با بیان اینکه ثبت بیماری در پایگاه بیماری‌های وزارت عملا می‌تواند راه و روش پژوهش را برای پژوهش‌گران فعال کند، ادامه داد: وزارت بهداشت امکانات خوبی را جهت ثبت بیماری‌ها و پژوهش‌های روی آن را در اختیار پژوهش‌گران گذاشته است.

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: معاونت توسعه پژوهش و فناوری نیز راهنمایی‌های لازم جهت ثبت بیماری را در اختیار پژوهش‌گران قرار می‌دهد.

صاکی ابراز امیدواری کرد: نتیجه این کنگره حداقل ثبت یک بیماری در بخش بیماری‌های تصویربرداری زنان در پایگاه داده‌های وزارت باشد و موجب ایجاد هویت و اعتبار تازه‌ای برای دانشگاه شود.

صاکی اضافه کرد: یکی دیگر از فعالیت‌های معاونت توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه و یکی از پرهزینه‌ترین تحقیقات در زمینه پژوهشی مربوط به مطالعات کوهورت است که خوشبختانه در دانشگاه توانستیم کوهورت خوزستان را به‌عنوان 10 کوهورت کشور به ثبت برسانیم.

وی در پایان یادآور شد: در زمینه مطالعات کوهورت در بخش بیماری‌های زنان می‌توان این نوید را داد که معاونت توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه می‌تواند اعتبارات لازم را جهت راه‌اندازی کوهورت در اختیار پژوهش‌گران مربوطه قرار دهد تا در جهت پیش‌گیری و درمان این بیماری‌ها نیز گامی برداشته باشیم.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک