ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 23 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

همکاری‌ بین‌المللی دانشمندان ایرانی

معاون وزیر بهداشت خواستار شد:

مشکل همکاری‌های بین‌المللی دانشمندان ایرانی حل شود

معاون وزیر بهداشت از وزارت امور خارجه درخواست کرد: مشکلات همکاری‌های بین‌المللی دانشمندان ایرانی در تبادلات علمی حل شود.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، دکتر رضا ملک‌زاده امروز در همایش «بررسی راهکارهای دستیابی به مرجعیت علمی و پژوهشی» در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: همکاری‌های بین‌المللی در تولید علم از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که پیشرفت علمی در انزوا غیرممکن است.

وی افزود: بیشترین استنادات علمی ما که توانسته رتبه ما را در منطقه افزایش دهد، ناشی از همکاری بین‌المللی است که متاسفانه این همکاری‌ها به خاطر تحریم‌ها کم شده است و امیدواریم با برجام، این همکاری‌های علمی را توسعه دهیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: آمریکا یکی از کشورهایی است که بیشترین تعداد دانشمندان ایرانی در آنجا حضور دارند و دو مشکل عمده بحث کنترل دارایی‌های خارجی و محدودیت ویزا، موجب شده تا نتوانیم از توان علمی این دانشمندان ایرانی به طور مستمر استفاده کنیم.

ملک‌زاده ادامه داد: از طرف دیگر ما قصد داریم دوره‌های بین‌المللی برای دانشمندان و محققان ایرانی در کشورهای مختلف فراهم کنیم، اما در این زمینه مشکل ویزا داریم و از وزارت امور خارجه درخواست می‌کنیم که مشکلات این بخش را مورد رسیدگی قرار دهد تا دانشمندان بتوانند به صورت محترمانه‌تری ویزا بگیرند. متاسفانه بعضی از کشورها در زمینه ویزا برای محققان، مسائل تحقیرآمیزی را ایجاد می‌کنند.

وی با اشاره به توافق تاریخی هسته‌ای به عنوان یکی از کارهای دولت، گفت: این کار با تلاش و کوشش دکتر ظریف، دکتر صالحی و تیم همراه به دست آمد و نشان داد که اگر از افراد نخبه و کاردان در جایگاه درست استفاده کنیم، به موفقیت می‌رسیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: ما به این گروه خسته‌نباشید می‌گوییم البته برخی ناسپاسی‌ها بوده و من وقتی شما را می‌بینم، به یاد آرش می‌افتم که با اینکه حالت افسانه‌گون داشت اما نشانه‌ای از تلاش، کوشش و عشق به کشور بود.

ملک‌زاده با اشاره به سند چشم‌انداز بیست‌ساله و الزام رسیدن به جایگاه اول منطقه، اظهار داشت: ما در این سند باید به جایگاه اول منطقه در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و علمی برسیم و این موضوع جز با توجه به دانشمندان و فراهم کردن زیرساخت‌های مورد نیاز و ارتباطات بین‌المللی امکانپذیر نیست.

وی افزود: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری، رسیدن به جایگاه مورد نظر در سند چشم‌انداز اولویت شماره یک ما است و برای رسیدن به این رسالت باید تلاش مضاعفی داشته باشیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت تولید علم در ۴۰ سال گذشته، خاطرنشان کرد: با نگاه به آمارهای تولید علم از پیش از انقلاب اسلامی تا دوران پس از جنگ تحمیلی، درمی‌یابیم که حرکت شدید علمی ایران از ۱۵ سال پیش آغاز شده و همانطور که گزارش‌ها نشان داد، ایران در بهمن ماه برترین کشور منطقه در تولید علم شده است.

ملک‌زاده تصریح کرد: در حال حاضر ایران بالاتر از ترکیه، رژیم اشغالگر قدس و عربستان قرار گرفته‌ که این موفقیت نشان‌دهنده تلاش دانشمندان ما بوده و توانسته‌ایم در این مرحله اهداف برنامه چشم‌انداز را محقق کنیم.

وی یادآور شد: درواقع در شاخص تولید علم، تعداد استنادات و تعداد مقالات که به نوعی مرجعیت علمی محسوب می‌شود، موفق شده‌ایم اما همچنان مشکل سرمایه‌گذاری و تامین زیرساخت‌ها برای پژوهش وجود دارد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: ۵۲ کشور اسلامی که ۲۵ درصد جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند، تنها ۲.۴ درصد کل پول تحقیقات در جهان را صرف پژوهش می‌کنند؛ درواقع میزان بودجه تحقیقات در تمام کشورهای اسلامی ناچیز است که ما هم از آن مستثنی نیستیم.

وی گفت: میزان بودجه تحقیقاتی ایران حداکثر نیم درصد است که حتی گاهی کمتر از این مقدار هم می‌رسد؛ در حالی که در کشورهای پیشرفته حداقل دو درصد درآمد ناخالص ملی صرف پژوهش می‌شود.

ملک‌زاده یادآور شد: سرمایه‌گذاری دولت برای امر پژوهش بسیار مهم است؛ نمونه‌ای از آن در آمریکا قابل ملاحظه است که دولت آمریکا ۳۰ میلیارد دلار برای پژوهش هزینه می‌کند و در مقابل بخش خصوصی همین کشور ۱۰۰ میلیارد دلار در این بخش سرمایه‌گذاری می‌کند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: نمای کلی وضعیت اقتصادی و اجتماعی ما نشان می‌دهد که ما در اندازه بازار، بخش سلامت و نیروی انسانی در وضعیت خوبی قرار داریم اما در بخش‌های اداری و اقتصادی دچار مشکل هستیم.

وی تاکید کرد: برای رفتن به سوی نوآوری و تبدیل دانش به محصول، نیاز به سرمایه‌گذاری و زمان داریم. بهترین کار و بهترین محصول در سلامت هم برای ورود به بازار حداقل به ۱۵ تا ۱۷ سال زمان نیاز دارد؛ این در حالی است که پزشکی امروز متحول شده و در سال‌های اخیر پروژه‌های جدیدی هم به موضوع سلامت راه یافته‌اند.

ملک‌زاده با اشاره به وضعیت تعداد اساتید برجسته در علوم پزشکی و مجموعه علوم، خاطرنشان کرد: ما نیروی مستعد باانگیزه داریم اما زیرساخت‌های دانشگاه‌ها باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرند. ما ۱.۵ درصد تولید علم دنیا را در اختیار داریم و ۲۰ درصد اعضای هیأت علمی کشور در پژوهش فعال هستند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت یادآور شد: اگر دانشمندان برجسته را با اِچ‌ایندکس بالای ۱۵ تعریف کنیم، در حال حاضر ۶۴۰ نفر دانشمند برجسته در کشور داریم که این تعداد از تمام کشورهای منطقه بیشتر است؛ از این تعداد ۳۰۲ نفر در گروه علوم پزشکی قرار دارند.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک