رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: کشورهایی مانند آمریکا نخبگان را مانند آهن ربا از ایران جذب می کند.
به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، سورنا ستاری امروز در سمینار «برنامه پزشک پژوهشگر» عنوان کرد: ما همواره از اجرای این برنامه حمایت خواهیم کرد.
وی افزود: در یک سال و نیم گذشته قراردادی با وزارت بهداشت منعقد کردیم ولی امیدوار بودیم که برنامه پزشک پژوهشگر از مهرماه همان سال آغاز شود، ولی با وجود مشکلات متعدد، این طرح با تاخیر آغاز به کار کرد.
ستاری با تاکید بر اینکه باید بر روی نخبهها درست سرمایهگذاری کنیم، گفت: باید تمام بودجه را بین اعضای هیات علمی و دانشجویان پخش کنیم، چرا که باید این دو از یک دیدگاه نگریسته شوند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور افزود: در بنیاد ملی نخبگان سالانه ۶ الی ۷ هزار نفر(ترمی ۴ هزار و ۵۰۰ نفر) تحت پوشش قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه برای افراد خاص برنامههای خاصی دنبال میشود، گفت: همچنین برای اساتید فعال در حوزه سلامت برنامههایی از خردادماه امسال به صورت پایلوت آغاز کردهایم تا بتوانیم آنها را تحت پوشش قرار دهیم. این برنامه در سال آینده هم از نظر تعداد و هم مقالات گرند تقویت میشود.
ستاری با بیان اینکه تاکنون صد عضو هیات علمی را تحت پوشش قرار دادهایم، تصریح کرد: این تعداد در سالهای آینده نیز افزایش مییابد.
وی با تاکید بر اینکه در این دولت دیدگاه جدیدی به افراد خاص جهت سرمایهگذاری در پیش گرفته شده است، گفت: کشورهایی همچون آمریکا تعداد زیادی نخبه ندارند، ولی مانند آهنربا نخبههای کشورهای دیگر مثل ایران را میتوانند جذب کنند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان افزود: برگزاری چنین برنامههایی ما را وادار به حمایت بیشتر از افراد خاص میکند.