ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 50 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

آغاز حمایت از نرم افزارهای بومی

وزیر ارتباطات خبر داد؛

آغاز حمایت از نرم افزارهای بومی/ طرح «ناب» کلید خورد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آغاز اجرای طرح «ناب» برای حمایت از نرم افزارهای بومی خبر داد.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، طرح توسعه و بکارگیری نرم‌افزارهای بومی (ناب) با هدف توانمندسازی و گسترش صنعت نرم افزار در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعریف شده است. براین اساس شورای راهبری این طرح با حضور نمایندگان سازمان فناوری اطلاعات، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نمایندگان نظام صنفی رایانه ای کشور و خبرگان بخش خصوصی و دانشگاهی برای سیاستگذاری و هدایت طرح تشکیل شده است.

هفته گذشته نشست شورای راهبری نرم افزارهای بومی با تاکید بر حمایت از توسعه و توانمندسازی صنعت نرم‌افزاری و گسترش بازار این حوزه برگزار و اهداف و سیاستهای اصلی طرح مطرح شد.

در این زمینه محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام آغاز اجرای طرح «ناب» در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی کلوب نوشت: برای توسعه و توانمندسازی صنعت نرم‌افزاری و گسترش بازار این حوزه، طرح حمایت از نرم‌افزارهای بومی را در وزارت ارتباطات با نام اختصاری ناب آغاز کردیم. انجام این طرح برای توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت و کشور یک ضرورت به حساب می آید.

وی گفت: قدم اول و ضروری این طرح تعیین برنامه‌ها و خروجی‌های آن است. ما در همه طرحها و از جمله طرح «ناب» باید طوری حرکت کنیم که نقش حامی را برای بخش خصوصی داشته باشیم و از دخالت یا بر هم زدن بازار پرهیز کنیم. این طرح در شورای راهبری نرم‌افزارهای بومی پیگیری و اجرا می شود.

واعظی همچنین در مورد توسعه صادرات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نیز به جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصادی که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد اشاره کرد و گفت: رویکرد جلسه برون گرایی اقتصاد براساس سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی بود.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: اراده جدی دولت این است که سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را عملیاتی سازد تا اجرای این سیاستها، بسیاری از گره ها و موانع را مرتفع کند.

وی گفت: توسعه صادرات به عنوان یکی از جدی ترین برنامه های دولت، در راستای برون گرایی اقتصاد است و لازم است چالش ها و موانع اصلی پیش روی توسعه صادرات را شناسایی و در جهت رفع آن تلاش کنیم. همچنین در خصوص نقشه راه برون گرایی اقتصاد، اقدامات مرتبط انجام شده و در مورد پروژه های پیشنهادی، بحث و تبادل نظر شد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک