ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 81 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

جدول رشد کمی تولید علم ایران

سرپرست پایگاه استنادی ISC اعلام کرد:

جدول رشد کمی تولید علم ایران در ۱۰ سال/ کاهش مقالات کنفرانسی

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: بررسی اطلاعات اسکوپوس نشان می دهد که از ایران در سال ۲۰۱۴ میلادی تعداد ۴۲۳۰۴ مدرک در این پایگاه استنادی نمایه سازی شده است.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، دکتر محمدجواد دهقانی، با اعلام این خبر افزود: کمیت تولید علم بین المللی تنها یکی از شاخص های توسعه علمی کشور محسوب می شود که یکی از راه های سنجش آن، پایگاه های استنادی بین المللی هستند.

وی گفت: اساسا یکی از مهمترین علل تاسیس پایگاه های استنادی ISI و اسکوپوس ایجاد نمایه ای از معتبرترین تولیدات علمی دنیا بوده است. از همین رو، این پایگاه ها از میان نشریات بین المللی تنها بهترین ها را نمایه سازی می کنند که این دسته از نشریات را نشریات هسته می نامند.

دهقانی یادآور شد: نشریات هسته تعداد اندکی از نشریات در یک حوزه موضوعی هستند که بیشترین تعداد استنادها را دریافت کرده اند. استنادها یکی از شاخص های مرجعیت و کیفیت علمی در دنیای علم امروز هستند. بنابراین هدف اصلی تاسیس پایگاه های استنادی، سنجش کیفیت تولیدات علمی است و کمیت تولید علم تنها یک شاخص و بسیار کم اهمیت تر از شاخص استنادها است.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) اظهار داشت: یکی از وبگاه هایی که برای سنجش کمیت و کیفیت تولیدات علمی مورد استفاده جامعه علمی قرار می گیرد، وبگاه سایمگو است. این وبگاه یک منبع دسته دوم برای استخراج اطلاعات محسوب می شود.

وی افزود: اطلاعات پایگاه سایمگو  به سرعت روزآمد نشده و علیرغم اینکه هشت ماه از سال ۲۰۱۵ میلادی می گذرد، این پایگاه هیچ اطلاعاتی در خصوص کشورها در این زمینه ارائه نداده و همچنین اطلاعات سال ۲۰۱۴ میلادی آن نیز کامل نشده است. پایگاه مذکور بر مبنای اطلاعات پایگاه استنادی اسکوپوس روزآمد می شود.

دهقانی گفت: به طور مثال براساس اطلاعات مستخرج از اسکوپوس در تاریخ ۱۵ شهریورماه ۹۴ جمهوری اسلامی ایران ۴۲۳۰۴ مدرک در سطح بین المللی منتشر کرده است، حال آنکه براساس پایگاه سایمگو در همین تاریخ تنها ۳۹۵۷۳ مدرک از ایران منتشر شده است. اختلاف این دو ۲۷۳۱ مدرک است که در وضعیت فعلی کشور بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: بررسی اطلاعات اسکوپوس نشان می دهد که از ایران در سال ۲۰۱۴ میلادی تعداد ۴۲۳۰۴ مدرک در پایگاه استنادی اسکوپوس نمایه سازی شده است. این رقم در سال گذشته ۴۰۸۱۰ مدرک و در سال ۲۰۱۲ میلادی تعداد ۴۰۳۰۱ مدرک بود.

سرپرست (ISC) خاطرنشان کرد: بررسی اطلاعات این پایگاه در سال ۲۰۱۴ میلادی نشان می دهد تولید علم کشورهایی مانند سوئیس، دانمارک، سوئد، بلژیک و اتریش از حیث کمیت، با رتبه هایی ۱۷، ۲۴، ۲۱، ۲۲ و ۲۵ همگی بعد از ایران قرار دارند، اما از لحاظ تعداد استنادها یا همان کیفیت همگی از وضعیت بهتری برخوردارند. با این وجود کمیت تولید علم ایران در حوزه های موضوعی در حال افزایش بوده است.

رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: براساس پایگاه استنادی اسکوپوس در سال ۲۰۱۵ میلادی تا تاریخ ۱۴ شهریور ۹۴ کمیت تولید علم ایران ۲۵۹۷۲ مدرک است و مشابه سال گذشته رتبه ۱۶ دنیا و رتبه اول منطقه را از این بابت در اختیار داریم. البته برای تعیین رتبه قطعی کمیت تولید علم کشور باید چندین ماه بعد از سال ۲۰۱۵ صبر کرد.

تولید علم

وی تاکید کرد: هر یک از پایگاه های استنادی، تولیدات علمی را در طبقات موضوعی مختلفی قرار می دهند. براساس پایگاه استنادی اسکوپوس بیشترین تولیدات علمی کشور در سال ۲۰۱۴ میلادی مربوط به سه حوزه پزشکی، مهندسی و شیمی است.

دهقانی گفت: باید در نظر داشت که ماهیت بین رشته ای علم باعث می شود که پژوهشگران یک حوزه در رشته های دیگر نیز به تولید علم بپردازند. مثلاً، بخش قابل ملاحظه ای از تولیدات علمی دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی علوم پزشکی در کشور در حوزه علوم پایه نیز طبقه بندی می شوند.

وی خاطرنشان کرد: هر چند کمیت تولید علم کشور در هیچ یک از سال ها کاهش نداشته است، اما آن بخش از کمیت تولید علم کشور که مربوط به مقالات منتشر شده در کنفرانس های بین المللی بوده، در طول زمان کاهش قابل ملاحظه ای را تجربه کرده است.

سرپرست (ISC) گفت: در سال ۲۰۱۰ میلادی تعداد ۶۶۹۶ مقاله ماحصل شرکت در کنفرانس های بین المللی داشتیم در حالیکه این رقم در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۳۰۲۹ مقاله رسیده است. در سال ۲۰۱۰ میلادی تعداد ۲۲۹۱۵ مقاله در مجلات معتبر بین المللی منتشر شده بود که این رقم در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۳۹۲۹۱ مدرک افزایش یافته است.

تولید علم

وی افزود: برهمین اساس، کمیت تولید علم کشور ناشی از مقالات منتشر شده در کنفرانس های بین المللی کاهش داشته است. این مسئله تقریبا برای تمامی رشته های موضوعی صادق است. در سال ۲۰۱۰ میلادی تعداد ۳۰۵۰ مقاله کنفرانس در حوزه مهندسی داشتیم که این مقدار در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۱۵۹۰ مورد کاهش یافت. در همین سال در علوم رایانه کمیت مقالات کنفرانس ها ۲۶۰۳ مورد بوده که در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۱۴۲۴ مورد تقلیل پیدا کرده است.

تعداد مقالات کشور چاپ شده در شرکت کنفرانس های بین المللی

در حوزه های مختلف موضوعی ۱۴ شهریور ۹۴

موضوع

۲۰۰۵

۲۰۰۶

۲۰۰۷

۲۰۰۸

۲۰۰۹

۲۰۱۰

۲۰۱۱

۲۰۱۲

۲۰۱۳

۲۰۱۴

اقتصاد و مالی

۰

۰

۰

۰

۳

۲۶

۲۰

۴

۳۹

۲

انرژی

۸۱

۱۰۶

۲۶۴

۴۵۴

۴۵۱

۶۷۶

۴۸۵

۴۷۸

۱۸۹

۲۴۳

ایمنی شناسی و میکروبیولوژی

۱

۱

۵

۶

۱

۳

۱

۲

۱

۰

بهداشت و سلامت

۰

۳

۲

۶

۱۶

۱۳

۲۵

۱۵

۹

۳

بیوشیمی، ژنتیک و بیولوژی مولکولی

۵۴

۸۴

۱۳۴

۱۱۲

۹۴

۱۵۷

۲۳

۱۴

۲۵

۳

پرستاری

۰

۰

۰

۱

۱

۳

۰

۰

۰

۰

پزشکی

۱۵

۴۵

۲۲

۷۰

۹۲

۷۶

۱۰۸

۹۳

۵۰

۴۳

تجارت، مدیریت و حسابداری

۷

۲۳

۵۵

۶۹

۵۹

۸۶

۱۲۵

۴۶

۱۲

۶۷

داروشناسی و سم شناسی

۲

۱۵

۷

۴

۶

۳

۰

۱

۱

۰

دامپزشکی

۰

۰

۲

۰

۴

۱

۰

۰

۱

۰

دندانپزشکی

۰

۰

۱

۱

۰

۱

۰

۰

۰

۰

روانشناسی

۳

۱

۰

۰

۰

۲۵۲

۷۴۷

۱۵۷

۱

۰

ریاضیات

۱۰۷

۱۶۱

۲۲۶

۲۶۶

۴۰۳

۵۳۹

۶۶۳

۳۲۷

۲۲۸

۱۹۷

زمین شناسی

۸۰

۱۳۳

۱۳۷

۱۸۹

۳۱۳

۳۴۴

۲۷۸

۲۶۷

۱۶۳

۱۸۴

شیمی

۴۲

۲۳

۳۶

۷۹

۳۰

۹۹

۹۴

۷۷

۴۱

۳۲

علوم اجتماعی

۸

۶۲

۲۱۳

۴۰۴

۲۴۷

۴۷۶

۹۳۷

۲۶۴

۱۴۴

۱۰۷

علوم اعصاب

۱

۰

۱

۶

۲۲

۴

۷

۲

۰

۱

علوم انسانی و هنر

۱۱

۱۸

۶

۱

۱

۶

۲۵

۲۰

۸

۶

علوم تصمیم گیری

۲۲

۲۰

۴۳

۶۰

۱۰۱

۶۵

۷۶

۲۴

۳۳

۲۵

علوم رایانه

۳۳۴

۶۳۴

۱۳۲۸

۲۲۴۰

۲۶۱۵

۲۷۵۹

۲۶۰۳

۱۸۷۶

۱۴۳۰

۱۴۲۴

علوم محیطی

۶۳

۶۶

۹۰

۹۴

۱۲۹

۲۶۸

۱۹۸

۱۷۵

۴۹

۱۱۱

علوم مواد

۸۵

۲۲۳

۱۷۴

۳۱۸

۳۰۵

۳۸۰

۵۲۸

۳۸۱

۱۴۹

۱۹۳

فیزیک و ستاره شناسی

۱۳۷

۲۱۶

۲۶۸

۴۰۰

۳۱۶

۴۹۴

۵۶۰

۴۲۰

۲۷۷

۲۰۱

کشاورزی و علوم زیستی

۴۶

۱۶۸

۱۳۱

۹۵

۴۹

۱۲۵

۱۶۰

۹۰

۳۴

۳۹

مهندسی

۱۳۶۹

۱۶۰۲

۱۸۴۰

۲۴۶۸

۲۵۱۸

۲۸۱۴

۳۰۵۰

۲۹۰۰

۲۰۴۰

۱۵۹۰

مهندسی شیمی

۶۷

۱۷۷

۹۷

۲۰۰

۳۲۳

۲۸۷

۱۹۶

۱۶۱

۵۸

۵۳

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دهقانی گفت: کمیت تولید علم کشور ناشی از انتشار مدارک در مجلات معتبر بین المللی در طول سال های گذشته تقریبا در غالب رشته ها رشد مثبتی را تجربه کرده است. در سال ۲۰۱۰ میلادی در رشته شیمی تعداد ۳۷۷۳ مدرک در مجلات بین المللی منتشر شده که این تعداد در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۵۷۷۹ مورد افزایش یافته است.

وی یادآور شد: در سال ۲۰۱۰ میلادی در علوم رایانه کمیت تولید علم کشور ۱۶۱۱ مدرک بوده که به ۲۸۰۵ مورد در سال ۲۰۱۴ میلادی افزایش یافته است. در سال ۲۰۱۰ میلادی در حوزه مهندسی نیز پژوهشگران کشور موفق به انتشار ۴۹۷۶ مدرک در سطح بین المللی شده اند و این کمیت در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۸۲۷۲ مورد افزایش یافته است.

تعداد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر بین المللی در حوزه های مختلف موضوعی ۱۴ شهریور ۹۴

موضوع

۲۰۰۵

۲۰۰۶

۲۰۰۷

۲۰۰۸

۲۰۰۹

۲۰۱۰

۲۰۱۱

۲۰۱۲

۲۰۱۳

۲۰۱۴

اقتصاد و مالی

۷

۱۵

۱۴

۲۰

۴۵

۹۶

۱۷۳

۲۴۶

۱۷۰

۲۰۷

انرژی

۸۵

۱۷۶

۲۴۶

۳۴۱

۵۴۹

۷۱۲

۱۱۰۱

۱۱۸۶

۱۴۸۵

۱۷۱۵

ایمنی شناسی و میکروبیولوژی

۱۸۳

۲۸۹

۳۴۱

۴۴۵

۵۰۶

۸۵۲

۱۲۶۵

۱۰۹۲

۱۳۲۱

۱۴۶۲

بهداشت و سلامت

۵۸

۷۷

۱۱۴

۱۱۱

۱۰۴

۱۵۰

۲۱۳

۲۷۵

۲۹۶

۲۸۷

بیوشیمی، ژنتیک و بیولوژی مولکولی

۶۱۰

۹۵۰

۱۳۷۵

۱۵۷۷

۱۸۲۴

۲۱۹۸

۳۲۱۳

۴۱۰۰

۴۴۲۲

۴۰۸۰

پرستاری

۳۳

۴۷

۷۵

۱۳۸

۱۶۰

۱۴۳

۲۲۶

۲۴۸

۲۷۷

۳۷۲

پزشکی

۱۶۰۵

۲۳۰۰

۳۰۷۹

۳۹۷۴

۴۸۹۵

۵۹۴۰

۷۴۵۸

۸۰۶۶

۹۷۰۳

۱۱۲۴۰

تجارت، مدیریت و حسابداری

۱۸

۲۳

۳۲

۸۲

۱۴۷

۲۱۲

۲۸۹

۳۳۷

۳۹۳

۴۲۱

داروشناسی و سم شناسی

۳۳۷

۴۳۶

۵۵۹

۶۵۵

۹۵۰

۱۱۳۲

۱۵۸۲

۱۷۰۲

۱۷۸۹

۲۰۰۷

دامپزشکی

۱۳۸

۱۶۰

۱۷۳

۴۰۳

۳۷۱

۴۹۲

۶۰۸

۶۳۲

۵۱۶

۴۰۴

دندانپزشکی

۳۷

۴۹

۸۷

۱۱۵

۱۵۶

۱۷۸

۲۶۴

۳۱۳

۳۴۵

۲۸۸

روانشناسی

۳۳

۴۶

۷۳

۷۴

۷۶

۷۷

۱۰۰

۱۲۱

۱۴۰

۱۴۹

ریاضیات

۵۰۹

۶۶۹

۸۵۷

۱۰۰۵

۱۷۱۶

۱۹۶۵

۲۷۸۱

۳۰۷۸

۲۹۹۱

۳۱۸۵

زمین شناسی

۲۰۰

۲۷۵

۳۲۷

۳۵۱

۵۷۷

۷۲۸

۱۱۰۵

۱۲۰۳

۱۴۸۷

۱۶۴۹

شیمی

۱۳۵۹

۱۶۴۰

۲۰۲۷

۲۴۹۰

۳۳۴۳

۳۷۷۳

۴۷۰۱

۵۲۱۲

۵۵۱۶

۵۷۷۹

علوم اجتماعی

۱۰۱

۱۲۱

۱۸۰

۲۵۰

۴۰۵

۵۱۹

۶۹۲

۹۷۶

۸۶۹

۱۰۱۸

علوم اعصاب

۱۰۳

۱۵۵

۲۲۰

۲۳۴

۲۵۰

۲۸۶

۳۸۵

۴۱۷

۵۱۹

۵۶۲

علوم انسانی و هنر

۱۸

۳۱

۴۴

۵۶

۱۱۰

۹۷

۲۷۹

۵۷۱

۴۴۰

۵۴۱

علوم تصمیم گیری

۵۶

۷۸

۱۰۲

۱۴۹

۱۹۵

۲۳۵

۲۷۹

۳۹۴

۴۷۰

۵۳۹

علوم رایانه

۲۷۸

۳۴۶

۴۲۰

۶۹۱

۱۲۳۸

۱۶۱۱

۲۰۳۸

۲۴۶۲

۲۶۰۲

۲۸۰۵

علوم محیطی

۲۴۵

۳۳۵

۵۶۱

۷۰۰

۱۰۷۲

۱۴۲۹

۲۲۹۰

۲۲۷۴

۲۵۸۶

۳۱۸۱

علوم مواد

۶۹۱

۹۲۷

۱۱۲۴

۱۶۳۴

۲۶۴۰

۳۱۹۶

۴۱۶۷

۴۴۴۳

۴۸۲۳

۵۲۸۱

فیزیک و ستاره شناسی

۶۰۱

۹۱۷

۱۱۲۵

۱۶۹۸

۲۵۲۳

۳۰۸۱

۴۱۷۳

۴۶۰۶

۵۰۳۳

۵۲۷۱

کشاورزی و علوم زیستی

۵۵۷

۹۸۱

۱۵۲۲

۱۸۱۴

۲۱۵۰

۲۷۵۸

۴۴۵۰

۳۷۲۹

۳۴۲۴

۴۱۲۶

مهندسی

۷۶۶

۱۱۰۳

۱۴۱۵

۲۰۵۵

۳۹۷۴

۴۹۷۶

۶۵۵۴

۶۷۹۵

۷۵۴۲

۸۲۷۲

مهندسی شیمی

۴۳۱

۵۶۷

۷۳۲

۹۷۶

۱۲۶۷

۱۷۴۱

۲۴۹۰

۲۶۳۵

۲۷۶۹

۳۵۸۹

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک