ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 94 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

ارزیابی آزمایشگاههای علمی برتر

مدیرشبکه آزمایشگاهی عنوان کرد:

ارزیابی و معرفی آزمایشگاههای علمی برتر

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری از ارزیابی و معرفی آزمایشگاههای برتر علمی خبر داد.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20  به نقل از خبرگزاری مهر، نشست رابطین شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از رابطین آزمایشگاهی عضو شبکه برگزار شد. در این نشست رابطین شبکه ضمن آشنایی با یکدیگر و آگاهی از توانمندی‌های مراکز دیگر، با اهداف، وظایف و راهبردهای شبکه و چگونگی تعامل بهتر آزمایشگاه‌های عضو با شبکه آشنا شدند.

دکتر رضا اسدی فرد، با اشاره به ضرورت شبکه‌ای جامع از توانمندی‌ها و داشته‌های آزمایشگاهی کشور گفت: پیش از ایجاد شبکه‌ آزمایشگاهی، سال‌های سال در کشورمان تجهیزات آزمایشگاهی بر اساس یک فرهنگ و سیر رایج تهیه می‌شدند.

وی ادامه داد: این سیر غالبا درست نبوده و خرید بر اساس یک نیازسنجی صحیح نبوده است، بلکه بر اساس نیاز یک مدیر و میزان نفوذی که داشته موفق می‌شده است بودجه را دریافت و این خرید را انجام دهد. لذا در اکثر مواقع شرایط لازم برای بهره‌وری مطلوب از آن نبود و حتی افراد کارآمد، متخصص و آشنا با تجهیزات وجود نداشتند.

اسدی‌فرد با بیان این‌که رسالت اصلی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در وحله نخست، شناسایی داشته‌‌ها و توانمندی‌های تجهیزات و نیروی انسانی آزمایشگاهی و سپس استفاده از آن‌ها به بهترین نحو است، اظهار کرد: گاهی داشته‌هایی داریم که خودمان نیز به درستی از آن‌ها اطلاع نداریم. اما وقتی در یک گروه قرار می‌گیریم و دانشی که در کنار آن می‌آید، می‌تواند به افزایش دانسته‌هایمان نسبت به داشته‌هایمان کمک کند. 

وی گفت: شبکه با ایجاد زیرساخت و یک چارچوب در سطح ملی و در وحله بالاتر، بین المللی، باید به بخش تحقیقات پژوهش و صنعت کشور خدمت‌رسانی کند و در حین حال که مراجعین رضایت کامل دارند، آزمایشگاه‌ها، بتوانند پیشرفت کرده و خدمت‌رسانی بهتری داشته باشند.

اسدی‌فرد با بیان این که همه سیاست‌های شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در راستای ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی و بهبود تحقیق و پژوهش و صنعت کشور است، به ضرورت خدمات مطلوب و استاندارد از سوی آزمایشگاه‌های عضو اشاره کرد و گفت: اصرار داریم آزمایشگاه‌های عضو شبکه حتما از استانداردهای لازم از جمله IEO/IEC ۱۷۰۲۵ برخوردار شوند تا بتوانند خدماتی ارائه کنند که رضایت مشتریان به دنبال آن باشد.

وی افزود: در این راستا شبکه آزمایشگاهی موارد گوناگونی را برای ارزیابی آزمایشگاه‌ها در نظر می‌گیرد. به طور مثال کارانه‌ای که آزمایشگاه به کارکنانش می‌دهد. بر این اساس، ۱۰ تا ۲۰ درصد درآمد آزمایشگاه‌ها به پرسنل برسد تا ضمن ایجاد انگیزه در آنان، به کیفیت خدمات آزمایشگاهی کمک کند.

وی با اشاره به معیارهای ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، گفت: اصرار داریم آزمایشگاه‌ها تفاهم‌نامه‌های کارآمد داشته باشند که به خدمات مشترک و تبادل دانش و تجربیات منجر شود. یکی از سازوکارهای ما برای پیاده کردن این سیاست‌، ارزیابی، انتخاب و تقدیر از آزمایشگاه‌های برتر برای تشویق آنان است.

دﮐﺘﺮ ﻣﺤﻤﺪرﺿﺎ ﻧﮋادﻣﻘﺪم، عضو هیات علمی پژوهشکده نانوبیوتکنولوژی پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم پزشکی جهاد دانشگاهی و مدیر آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهﻫﺎي ﭘﮋوﻫﺸﮕﺎه اﺑﻦ ﺳﯿﻨﺎ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻣﻮﺛﺮ راﺑﻄﯿﻦ در ﺷﺒﮑﻪ آزمایشگاهی، میزان اثرگذاری آنان در تعامل بهتر مدیران مجموعه‌های آزمایشگاهی با شبکه و ضرورت توجه به فعالیت تیمی و هم‌افزایی آزمایشگاه‌ها با یکدیگر اشاره کرد. 

نژادمقدم با اشاره به ویژگی‌های رابط موفق شبکه آزمایشگاهی، مهم‌ترین تاثیر رابطین را در آشکارشدن هرچه بهتر هویت آزمایشگاه به عنوان یک عضو اثرگذار برای شبکه و آشکار شدن شبکه آزمایشگاهی برای سازمان، ایجاد انگیزه در کارشناسان برای عملکرد بهتر و ارائه برجسته ظرفیت‌های همکاری با شبکه آزمایشگاهی ضروری دانست.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک