زیر بهداشت تاکید کرد:
به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، حسن قاضی زاده هاشمی در مراسم اعطای جایزه دکتر کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان افزود: در سال ۲۰۱۳ میزان مقالات منتشر شده ایران در سطح زیادی بود اما امروز به موضوع کیفیت در مقالات توجه می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: کشور ترکیه نیز که در منطقه به عنوان رقیب ایران در حوزه انتشار و تولید مقالات علمی به شمار می رود، در حال حاضر به موضوع کیفی سازی مقالات توجه کرده و تعداد مقالات منتشر شده این کشور نیز کاهش یافته است.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: ایران رتبه ۱۸ تولید علم جهان را به خود اختصاص داده است.
هاشمی با بیان اینکه علم و دانش می تواند کاربردی شود، گفت: ثروت آفرینی از حوزه علم و فناوری انجام پذیر است و پرفسور رابرت لنگر پراستنادترین دانشمند تاریخ علم مهندسی نیز که جایزه دکتر کاظمی آشتیانی را به خود اختصاص داده است، تاکنون ۳۰۰ شرکت دانش بنیان را تاسیس و راه اندازی کرده است.
وی با بیان اینکه جایزه دکتر کاظمی آشتیانی از اقدامات قابل تقدیر پژوهشگاه رویان به شمار می رود، گفت: این جایزه با همکاری جهاد دانشگاهی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اهدا می شود.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: پرفسور رابرت لنگر برگزیده جایزه امسال دکتر کاظمی آشتیانی پیشگام در حوزه علم مهندسی و توانسته است این مهندسی را با حوزه پزشکی پیوند دهد.
هاشمی اظهار داشت: این پرفسور تاکنون بیش از هزار مقاله و هزار اختراع داشته است و به عنوان پدر علم نوظهور مهندسی بافت در جهان شناخته می شود و توانسته است تحقیقات خود را تجاری سازی کند.