ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 196 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

تأمین مالی رساله با ماهیت تجاری سازی

دبیر صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد:

تأمین مالی رساله های دانشگاهی با ماهیت تجاری سازی 

دبیر صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: از ۲۰ درصد رساله های دانشگاهی که قابلیت تجاری سازی شدن دارند حمایت می کنیم.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، بهزاد سلطانی طی گزارشی از فعالیت های صندوق در یک سال اخیر گفت: تا به امروز یکی از اولویت های کشور، مذاکرات هسته ای بوده که ان شالله این موضوع به زودی به سرانجام می رسد. اولویت دوم کشور اقتصاد است. باید بتوانیم مسائلی همچون رکود، تورم، مشکلات بانکی و ... را به صفر برسانیم به گونه ای که فضای اقتصادی لازم برای رشد و حرکت شرکت های دانش بنیان در کشور به وجود بیاید.

حوزه فناوری زیستی در راس فناوری های تایید شده صندوق

به گفته وی، باید صندوق های پژوهش و نوآوری، ستادهای فناوری، کارگزارهای خصوصی ارزیابی، بانک ها، دانشگاها، پارک های علمی و فناروی روی کار بیایند تا به اتفاق یکدیگر خروجی با نام رشد اقتصادی در کشور داشته باشیم.

سلطانی با اشاره به راه اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی از سال ۱۳۹۳ و ارائه تسهیلات به آنها در ادامه افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۹۳، صد و سه میلیارد تومان به حدود ۲۵۰ شرکت دانش بنیان بودجه تخصیص داد و ۱۵۰ میلیارد تومان نیز میزان تسهیلاتی بوده که به شرکت ها اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه تا کنون هزار و ۵۱۲ شرکت دانش بنیان تایید شده اند، عنوان کرد: از هزار و سه طرح وارد شده به صندوق، ۷۱۸ طرح مورد تایید قرار گرفته اند که از این تعداد۴۳۰ طرح به تصویب رسیده اند. همچنین ۶۰درصد طرح های ورودی به صندوق، تایید شده اند و مابقی رد و یا انصرافی بوده اند.

وی در خصوص زمینه کاری طرح های وارد شده به صندوق گفت: ۲۱ درصد طرح های ورودی به صندوق در حوزه فناوری زیستی، ۱۸درصد در حوزه الکترونیک و کنترل و مابقی در حوزه های تجهیزات پیشرفته، ساخت و تولیدات آزمایشگاهی، فناوری اطلاعات، مواد پیشرفته، نانو، هوا و فضا و سایر حوزه ها بوده است.

رقابت صندوقهای پژوهشی

دبیر هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه از امسال بحث سرمایه گزاری بر روی طرح ها و شرکت های دانش بنیان جدی می شود، گفت: سیاست ما این است که تعداد صندوق های پژوهش و فناوری را افزایش دهیم. در حال حاضر ۱۳ صندوق پژوهش و فناوری با صندوق نواوری و شکوفایی در ارتباط و رقابت هستند.

به گفته سلطانی پیش نویس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور، صندوق نواوری و شکوفایی را به عنوان  یکی از مراکز محوری در ایجاد دانش و فناوری های جدید می داند.

توافق با ۴ بانک برای حمایت از شرکت های دانش بنیان

سلطانی با اشاره به اینکه بازیگر دیگر صندوق نواوری و شکوفایی، بانکها هستند، افزود: ما در ۱۰ ماه گذشته با ۱۸ بانک برای حمایت از شرکت های دانش بنیان، مذاکره کرده ایم که در نهایت  ۳ الی ۴ بانک شرایط و بحث حمایت از شرکت های دانش بنیان را پذیرفته  اند.

حمایت از ۲۰درصد رساله های دانشگاهی

سلطانی در ادامه با بیان اینکه با دانشگاهها هم مذاکراتی داشته ایم، اظهار داشت:  اگر از کل رساله های یک دانشگاه ۲۰ درصدشان را که ماهیت تجاری سازی دارند، حمایت کنیم به نتایج خوبی دست خواهیم یافت.

به گفته وی، بر این اساس با تامین هزینه های طرح هایی با قابلیت تجاری سازی از سوی صندوق، طرح های دانشگاهی هم به سودآوری می رسند. البته می توانیم شرکت های مشترکی با برخی دانشگاهها داشته باشیم به صورتیکه سهام  را بین دانشجو، استاد و دانشگاه تقسیم کنیم.

حمایت از اساتید دانشگاه

وی افزود: همچنین بنا داریم تا از ده درصد اساتید دانشگاه که روحیه همکاری با شرکت های دانش بنیان را دارند حمایت کنیم.

سلطانی با بیان اینکه اخیرا بحث شتابدهنده ها را در کشور داریم، افزود: این موضوع در دانشگاهها در حال ایجاد است تا بر این اساس  شرکت های کوچک با یکدیگر ادغام شوند. همچنین ما حمایت هایی در این حوزه خواهیم داشت.

وی افزود: در ارزیابی طرح ها می توانیم بر روی کمک ستادهای فناوری و مراکز فنی حساب باز کنیم تا در این راستا طرح ها سریعتر به مسیر تجاری سازی برسند. البته می توان از بدنه های وزارتخانه های مختلف برای ارزیابی طرح ها استفاده کرد.

وی تاکید داشت: محور اصلی 10 سال آینده کشور، شرکت های دانش بنیان خصوصی هستند و اگر ما بتوانیم این شرکت ها را قوی و فعال بکنیم، برد کرده ایم و گرنه سرمایه گزاران خارجی وارد کشور می شوند و شرکت های ما را می خرند که این موضوع به اقتصاد ما ضرر جدی وارد می کند.

وی افزود: بودجه صندوق نواوری و شکوفایی سه هزار میلیارد تومان است که تا کنون ۱۸ و نیم درصد از سرمایه اولیه تعبیه شده است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک