ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 56 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

مقررات برای دانشمندان تسهیل میشود

دبیرشورایعالی انقلاب فرهنگی:

مقررات را برای دانشمندان تسهیل می‌کنیم

دبیرشورایعالی انقلاب فرهنگی از تلاش برای تسهیل و روان سازی مقررات برای دانشمندان خبر داد.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، محمد رضا مخبر دزفولی- دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در افتتاحیه سومین جشنواره زیست فناوری درباره تحولات علمی کشور عنوان کرد: قطار پیشرفت علمی مدتهاست که آغاز به حرکت کرده و در بسیاری از عرصه های علمی پیشرفت های شگرفی داشته ایم.

وی گفت: ما نه تنها باید چند رشته و چند جریان علمی را به دست آوریم بلکه باید در عرصه های دیگر علمی هم کارهای کارستانی انجام  دهیم که البته به پیشرفت هایی رسیده ایم و  این پیشرفت ها به مدد داشتن ذهن های نخبه، اندیشه های بلند و عزم  افتخار آفرین برای کشور بوده است.

دزفولی با بیان اینکه این پیشرفتها نتیجه جریانات جرقه ای و موردی در کشور نیست، اظهار داشت: آمارها گویای این نکات هستند که در نانو، علوم هسته ای، مهندسی، سلول های بنیادی و ... هم پیشرفت هایی داشته ایم و اینها جزء ذات نهاد علم در کشور و جوهره دانشمندانمان  و مراکز علمی ما شده است.

وی افزود: تا یکی دو هفته آینده اولین کتاب یا منبع قابل اتکا از تحولات شاخص های علم و فناوری رونمایی می شود. این کتاب با همکاری وزارت بهداشت، وزارت علوم، معاونت علمی و چند نهاد دیگر که با ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور همکاری کرده اند، تهیه شده است.

مخبر اظهار داشت: از این رو می توانیم به طور سالانه با ذکر منبع و استناد کافی، پیشرفت هایمان در سطح ملی و جهانی را در معرض افکار عمومی قرار دهیم.

وی گفت: اکنون از ۴ هزار استاد به ۷۰ هزار محقق و استاد، از یک میلیون محقق به بالای ۱۵۰۰ میلیون محقق، از ۱۷۰ هزار دانشجو به ۴.۵ میلیون دانشجو رسیده ایم که اینها جز بخش های کمی تحولات علمی در کشور به شمار می روند. البته در بخش کیفی هم تحولاتی داشته ایم.

وی در خصوص زیست فناوری گفت: زیست فناوری جزو رشته هایی است که در زمان کوتاهی مستند علمی را به محصول تبدیل می کند .

دزفولی افزود: ایران یک و پنج دهم تولیدات علمی در دنیا را به خود اختصاص داده است اما این کافی نیست چراکه یکی از حلقه های چرخه علم و فناوری تولید محصول است.

وی با بیان اینکه تولید پتنت در مقابل تولید مقاله کم است و این اشکال ماست، در ادامه گفت: ما نقصی داریم که همکاران علمی باید در حل ان کمک بکنند و روشی برای تبدیل مستندات علمی به پتنت را بیابند  چراکه پتنت منبع ثروت آفرینی است.

دزفولی با اشاره به اینکه در ثبت پتنت عقب هستیم، افزود: اکنون در تولید محصول با کشورهای ترکیه و کشورهای پیشرفته از نظر تبدیل یافته های دانشمندانمان به محصول فاصله داریم. ثبت پتنت یک راه میانبر برای ثروت آفرینی، تجاری سازی محصول، بازاری کردن آنها در زیست فناوری  است.

دزفولی با اشاره به اینکه در دنیا سرمایه گذاری های زیادی در حوزه زیست فناوری می شود، گفت: در کشور آمریکا نزدیک به ۸۳ میلیارد دلار بر روی حوزه زیست فناوری سرمایه گذاری می شود و این نشان می دهد که رشته زیست فناوری، رشته ای اقتدارآفرین در قرن بیستم به شمار می رود.

وی گفت: ما وظیفه داریم و این آمادگی را داریم که مقررات را برای دانشمندان تسهیل کنیم و در مسیر پیگیری آن در دولت هستیم. البته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در راستای برطرف سازی چالش های روبروی دانشمندان فعالیت می کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص مالکیت معنوی محصولات، تصریح کرد: یکی از نگرانی های محققان ما مالکیت معنوی است و در این خصوص دچار آسیب هایی می شوند که ما این موضوع را به صورت جدی پیگیری می کنیم.

به گفته دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در مجلس، معاونت علمی و سایر وزارتخانه ها در تلاشیم که پیش نویسی در راستای حمایت از مالکیت معنوی دانشمندان تهیه کنیم.

وی اظهار داشت: سند زیست فناوری بازنگری شده و اهداف را در افق ۱۴۰۴ مشخص کرده که امیدورایم این پیش نویس را در ستاد جامع نقشه علمی کشور به تصویب برسانیم.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک