رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران گفت: گزارشاتی در رابطه با جعل مدارک برخی مدرسان به ما رسیده است که اگر این جریان واقعیت داشته باشد یک موضوع نامبارک خواهد بود به همین خاطر باید مدارک مدرسان توسط دانشگاهها تأیید شود.
به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از فارس، رامین حاجیخانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران در گردهمایی روسای مراکز دانشگاههای این استان که در تالار ایوان شمس برگزار شد، گفت: قسمت دانش آموختگان یکی از گلوگاههای این دانشگاه است و ما توانستهایم در این حوزه زمان صدور گواهینامهها را کاهش داده و به حدود 72 ساعت برسانیم.
وی افزود: در اداره خدمات آموزشی هم با برگزاری کارگاههای آموزشی و جلسات مشاوره اثرگذاری خوبی را در این حوزه داشتهایم و این فعالیتها باعث آرامش بیشتر در مجموعه شده است.
حاجیخانی ادامه داد: آبرو و اعتبار در هر دانشگاه بخش امتحانات آن دانشگاه است در این راستا کارهایی انجام شده و فرایند امتحانات را تغییر دادهایم. ما بایستی امتحانات، ثبتنام و اخذ نمرات را قانونمند کنیم.
وی با بیان اینکه در بحث مدرسان در دانشگاه جامع علمی کاربردی فرایندها را تغییر دادهایم، گفت: با این حال مشکلاتی در این حوزه وجود دارد که باید اصلاح شود. بایستی با مدرس به گونهای برخورد کنیم که دانشجو وی را الگوی خودش بداند و امیدواریم در این زمینه مشکلات برطرف شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران تأکید کرد: روسای مراکز باید یک دخالت مستقیم در بحث مدرسان داشته باشند زیرا مدرسان به عنوان تابلوی دانشگاه هستند ما باید نظارت بیشتری در خصوص مدرسان داشته باشیم.
وی ادامه داد: گزارشاتی در رابطه با جعل مدارک برخی مدرسان به ما رسیده است که اگر این جریان واقعیت داشته باشد یک موضوع نامبارک خواهد بود به همین خاطر باید مدارک مدرسان توسط دانشگاهها تأیید شود.
حاجیخانی اظهار داشت: در اداره گسترش و برنامهریزی نیز کارهای خوبی انجام شده و امیدواریم بتوانیم به سمت رشتههای کارآفرین و نوین حرکت کنیم.
وی اضافه کرد: بر اساس دستور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ما پیگیر رتبهبندی آموزش و پژوهش مراکز هستیم و این رتبهبندی بسیار مهم است و ارزشگذاری در رتبهبندی به کسانی داده خواهد شد که رتبههای بالاتری دارند و در رتبهبندی مراکزی که رتبه نمیگیرند به خودی خود حذف خواهند شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران گفت: در مباحث فرهنگی و دانشجویی هم کارهای خوبی انجام شده و ما باید با کار فرهنگی و دانشجویی زیبا دانشجویان را به سرعت به سوی مسائل معنوی و دینی جذب کنیم.
حاجیخانی ادامه داد: قرار شده است که مراکزی که بیش از 1200 دانشجو دارند نماز جماعت را برگزار کنند و نباید طوری باشد که در هنگام نماز جماعت کلاسی دائر باشد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: آینده 220 هزار دانشجو به نوعی با ما گره خورده است و باید بدانیم خیلیها به خاطر مدرک گرفتن به دانشگاه نیامدهاند پس باید با کمک، هدایت و آموزش مناسب به دانشجویان کمک کنیم.