ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 28 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

حمایت بنیاد از دانشجویان آزاد و فرهنگیان

معاون بنیاد ملی نخبگان خبر داد:

دانشجویان آزاد و فرهنگیان مشمول حمایت بنیاد نخبگان می شوند

معاون برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان تسهیلات این بنیاد را در رابطه با دانشجویان برتر تشریح کرد و گفت: دایره شمول حمایت از دانشجویان برتر گسترده شده و دانشگاههای آزاد و فرهنگیان نیز مشمول حمایت می شوند.

دکترغلامعلی منتظر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه های بنیاد ملی نخبگان در حوزه علمی گفت: در حوزه علمی ، سه حوزه را باز کردیم که امسال با قوت تمام پیش می‌بریم که در حوزه دانشجویی، دانش آموختگان و استادان دانشگاه است .

شناسایی دانشجویان برتر براساس فعالیت نخبگانی

وی ادامه داد: در حوزه دانشجویی کاری که از سال تحصیلی ۹۴-۹۳ شروع کرده و در سال ۹۴ با قوت پیش می بریم، این است که پیش بینی کرده بودیم دانشجویان برتر، براساس فعالیت نخبگانی در دانشگاه شناسایی شوند این کار تفاوت جدی داشت با رویکرد قبلی که صرفا نگاه می کرد به دانشجویان که آیا رتبه خوبی درکنکور دارند، المپیادی بودند یا خیر، ولی اکنون این میدان فراختر شده است . اجازه می دهیم اگر دانشجو در دانشگاه خود توانمندی خود را نشان دهد مورد حمایت قرار گیرد.

معاون برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان یادآورشد: این بررسی و ارزیابی براساس ضوابط بنیاد در درون دانشگاه رخ می دهد و این از اتفاقات مهم در این سال تحصیلی است. برای همین در سال تحصیلی ۹۵-۹۴ همین روند با شدت بیشتر پیش خواهد رفت که به موجب آن دانشجویان در دانشگاه‌ها با دانشجویان همتراز خود ارزیابی می شوند. توانمندی آنها سنجیده می شود و به بنیاد معرفی می شوند و به فراخور فعالیتی که داشته اند می توانند از جایزه های آموزش، پژوهش، فناوری و فرهنگ بهره‌مند شوند. این جایزه ها به نحوی طراحی شده که فرد را به طور هدفمند به یک حوزه مشخص هدایت می کند و از پراکنده کاری دانشجو جلوگیری می کند .

حمایت بنیاد از دانشجویان برتر دانشگاه آزاد و فرهنگیان

استاد دانشگاه تربیت مدرس افزود: دراین رویکرد شمول دانشگاه ها افزایش یافته و مثلاً دانشگاه های آزاد یا دانشگاه فرهنگیان نیز از این تسهیلات بهره مند شده اند.

۴ هزار دانشجوی برتر تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان قرار گرفتند

وی ادامه داد: نکته دیگر این است که در این فرایند حدود ۴ هزار نفر از دانشجویان سراسر کشور تحت پوشش قرار گرفتند یکی از اتفاقات مهمی که افتاد حمایت جدی بنیاد از دانشجویان تحصیلات تکمیلی بود. پیش تر از این دانشجویانی که از این تسهیلات استفاده می کردند، حدود هزار و ۸۰۰ نفر بودند که حدود ۴۰۰ نفر آنان دانشجویان تحصیلات تکمیلی و مابقی دانشجو کارشناسی بودند. با توجه به اهمیت دوره های کارشناسی ارشد و دکتری این حمایت ها را به سمت تحصیلات تکمیلی متمایل کردیم و از ۴ هزار نفری که اکنون درحال استفاده از این تسهیلات هستند، حدود ۲ هزار نفر دانشجویان کارشناسی و حدود ۲ هزار نفر دیگر را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می دهند. تسهیلات و اعتبارتی که به این دانشجویان تعلق می گیرد متنوع تر و بیشتر شده است .

پرداخت ۹۰۰ هزارتومان ماهانه به دانشجویان دکتری برتر

معاون برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان افزود: به دانشجویان دوره دکتری به ازای هرماه فعالیت آموزشی، پژوهشی و فناوری در درون دانشگاه هرماه ۹۰۰ هزارتومان پرداخت می شود، علاوه براین اگر دانشجویی بخواهد به فرصت مطالعاتی اعزام شود، بنیاد ماهی هزار دلار به مدت ۹ ماه پرداخت می کند که درحال حاضر تعداد زیادی از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری از این تسهیلات استفاده می کنند.

تشویق دانشجویان برتر به ازدواج با پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن

منتظر به نکته دیگری که بنیاد ملی نخبگان در دوران دانشجویی آن را مورد توجه قرار داده است، اشاره کرد و ادامه داد: یکی دیگر از برنامه های بنیاد ملی نخبگان تشویق دانشجویان تحصیلات تکمیلی به ازدواج است به همین دلیل به عنوان یک هدف فرهنگی هم هدیه ای به دانشجویان مزدوج تعلق می گیرد و علاوه براین بخشی از ودیعه مسکن آنها نیز توسط بنیاد پرداخت می شود.

منتظر یادآورشد: همه جایزه های دانشجویی ما یک ساله است به جز جایزه مربوط به خدمات و ودیعه مسکن. وقتی فرد آن را دریافت می کند، تا آخر دوره تسهیلات می تواند از آن استفاده کند. فرد اگر در دوره ای که مشمول جایزه ما می شود، ازدواج کند، می تواند وام ودیعه مسکن را بگیرد و ۳ تا ۴ سال استفاده کند. حتی اگر سال دیگر مشمول جایزه ها نشود چون مایل هستیم دانشجویان زودتر تشکیل خانواده دهند

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک