ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 122 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

دانشمندان ایرانی از علوم انسانی غافلند

استاد جغرافیا در هفتمین جشنواره بین‌المللی فارابی:

دانشمندان ایرانی از علوم انسانی غافل هستند

استاد جغرافیا گفت: دانشمندان ایرانی در دانشگاه‌های جهان پیشرو هستند اما چه می‌شود که ما از علوم انسانی غافل هستیم.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از خبرگزاری فارس،‌ در مراسم تقدیر از برگزیدگان هفتمین جشنواره بین‌المللی فارابی سه استاد دانشگاه و برجسته در حوزه علوم انسانی سخنان خود را در حضور رئیس‌جمهور مطرح کردند.

در ابتدای این بخش محمد جواد رهنما استاد جغرافیا گفت: اینکه به ما 4 دقیقه وقت داده شده که حرف 40 ساله خود را بزنیم کار ما را بسیار سخت کرده است.

وی افزود: ما علاقمندان رشته‌های علوم انسانی در مقابل رشته‌های دیگر بسیار مظلوم واقع شدیم. چطور می‌شود که در حوزه‌هایی مانند زبان فارسی، باستان‌شناسی ایران و حوزه‌های این چنینی دیگر کتاب‌هایی توسط اساتید خارجی نوشته می‌شود یا اینکه جغرافیای ایران را پرفسور هلز می‌نویسد ولی سفینه ناسا را پرفسور نادری ایرانی اداره می‌کند و ما در حوزه مغز و اعصاب در دنیا چهره‌ای همچون پرفسور سمیعی را داریم.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: دانشمندان ایرانی در دانشگاه‌های جهان پیشرو هستند اما چه می‌شود که ما از علوم انسانی غافل هستیم.

وی در ادامه به وضعیت جغرافیای کشور اشاره کرد و گفت: در قالب 31 استان نمی‌شود کشور را اداره کرد و ما به شدت نیازمندیم تا در مناسبات سیاسی- اداری و استانی کشورمان متناسب با شرایط زمان تجدیدنظر کنیم.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع استان‌های کشورمان تنها استان‌های مازندران و سمنان از نظر پدیده نخست شهری در حالت توازن قرار دارند و در سایر استان‌ها فاصله‌ای بین مرکز استان با دومین مرکز استان از نظر جمعیت دیده می‌شود.

در ادامه مهرمحمدی یکی دیگر از اساتید برجسته کشور با اشاره به خالی بودن جبهه روشی و پژوهشی در دانشگاه‌ها گفت: دو خط پژوهشی و روشی باید در دانشگاه‌های ما مورد توجه قرار گیرد.

نسرین مصطفی یکی دیگر از اساتید دانشگاه در ادامه این مراسم اظهار داشت: علی‌رغم همه پیشرفت‌ها در آموزش، آموزش چهره‌ به چهره به همه روش‌ها برتری دارد. باید این آموزش را توسط شخصیتی که روش معلمی دارد به سایر دانشجویان منتقل کرد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: توجه به دیپلماسی علمی از طریق انجمن‌های علمی و دانشگاه‌ها امکانپذیر است و انجمن‌های علمی از طریق ارتباط با انجمن‌های علمی بین‌المللی می‌توانند در دیپلماسی علمی نقش داشته باشند.

وی در پایان گفت: رئیس‌جمهور در سازمان ملل بحث جهان علیه خشونت را مطرح کرد و با مطرح شدن این بحث لازم است در زمینه نهادسازی این گفتمان در سطح بین‌الملل اقداماتی انجام داد و آن را در دستور کار قرار دهیم.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک