ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 21 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

جذب 33 هزار عضو هیات علمی در پنج سال اخیر

رییس هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه ها:

جذب 33 هزار عضو هیات علمی در پنج سال اخیر

رییس هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه و موسسات پژوهشی وآموزشی کشور گفت: بر اساس مصوبه شورای انقلاب در پنج سال اخیر( ازسال 86) 33 هزار نفر جذب هییت علمی دانشگاه های کل کشور شده اند، اما در 30 سال قبل از آن حدود 32 هزار نفر اعضای هیات علمی داشته ایم که این جهش نشان دهنده مسیر ورود استعدادهای جوان کشور برای خدمت علمی به کشور را باز کرده ایم.

 

به گزارش بسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، "محمدعلی کی نژاد" در حاشیه دومین «همایش منطقه ای هیات های اجرایی جذب دانشگاه های جنوب کشور» در جمع خبرنگاران گفت: کل کشور را به 11 منطقه تقسیم کرده ایم که بعضی مناطق شامل یک، دو و یا سه استان می شود که در هر منطقه بسته به تعداد دانشگاه ها و هیات های اجرایی جذبی صورت می گیرد.

 

وی با بیان اینکه، منطقه جنوب کشور شامل کرمان و هرمزگان است افزود: اولین همایش این منطقه در سال 1388 در هرمزگان برگزار شد و امروز دومین همایش در کرمان برگزار شد که در این همایش هیات اجرایی جذب دانشگاه ها دولتی و غیر دولتی، پزشکی در این همایش شرکت می کنند.

 

رییس هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه و موسسات پژوهشی و آموزشی کشوربا بیان اینکه، دانشگاه های استان کرمان و هرمزگان پراکندگی بیشتری دارند ادامه داد: در این هیات های جذب به بررسی مشکلات مناطق می پردازد و تجربیات دانشگاه ها را در اختیار دانشگاه های نوپا قرار می دهند.

 

عضو شورای انقلاب فرهنگی با بیان اهداف این همایش تصریح کرد: انتخاب سازو کار واحد در هیات اجرایی جذب؛ وحدت رویه؛ نظارت مستمر و اجرای صحیح ضوابط و مقررات جذب که توسط هیات های عالی جذب و یا هیات مرکز وزارت علوم و وزارت بهداشت ابلاغ می شود. در این جلسات نکات و مشکلات مطرح شده را جمع بندی و پاسخ داده می شود.

 

وی با اشاره به دستاوردها اظهار کرد: دانشگاه شهید باهنر کرمان و علوم پزشکی از رشد خوبی برخوردار بوده اند. از لحاظ ضوابط، تعداد هیات علمی، تحقیقات و رفع نیازی که برای کشور انجام می دهند؛ جزء دانشگاه های خوب کشور می باشند.

 

رییس هیات عالی جذب اعضای هییت علمی دانشگاه و موسسات پژوهشی و آموزشی کشور تاکید کرد: بودجه از مهمترین مشکلات مطرح شده در این همایش بوده است و همچنین تغییر ساختار اداری کشور از سنتی به روش های فناوری نو (الکترونیکی) است. که این سیستم باعث سرعت بخشیدن به کارها را می دهد. که در این راستا به یک بازنگری ساختاری نیاز داریم.

 

وی ادامه داد: هماهنگی هایی که دانشگاه های استان با یکدیگر انجام دهند و استفاده از یکدیگر، با این تعامل دیگر با کمبود متخصص روبرو نخواهند شد. همچنین در خصوص تحقیقات این تعامل کارساز خواهد بود.

 

عضو شورای انقلاب فرهنگی اظهار کرد: تمامی فرایند جذب توسط 7 نفر از اعضای علمی دانشگاه که متشکل از رییس دانشگاه، رییس نهاد، 3 الی 5 نفر از اعضای هیات علمی مورد قبول آن دانشگاه فعالیت جذب هیات علمی با دارا بودن تمام اختیاراتی که در وزارت علوم و وزارت بهداشت دارند صورت می پذیرد.

 

کی نژاد با اشاره به آمارها گفت: بر اساس مصوبه شورای انقلاب در پنج سال اخیر(ازسال 86) 33 هزار نفر جذب هیات علمی دانشگاه های کل کشور شده اند، اما در 30 سال قبل ازآن حدود 32 هزار نفر اعضای هیات علمی داشته ایم. این جهش نشان دهنده مسیر ورود استعدادهای جوان کشور برای خدمت علمی به کشور را باز کرده ایم.

 

وی افزود: این افراد نیازهای علمی دانشگاه ها را برطرف و نیاز (صنعت، فناوری جدید و ...) کشور که در آستانه جهش علمی واقعی توسط این نیروها است. با این جذب ها رشد دانشگاه ها و درجه بندی جایگاه برتری پیدا می کنند. همچنین از خروج نخبگان جلوگیری می شود.

 

رییس هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه و موسسات پژوهشی و آموزشی کشور با بیان اینکه، یکی از مهمترین اهداف اسلامی شدن دانشگاه ها است تاکید کرد: اساتید بر اساس صلاحیت های علمی و دینی انتخاب می شوند تا دانشگاه ها به سمت آرمانی که در طراحی دانشگاه اسلامی در نظام شده است را فراهم کند.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک