ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 77 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

رتبه اول ایران در مقاله در اسکوپوس

در آئین تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی عنوان شد

رتبه اول ایران منطقه در تولید علم در حوزه علوم پزشکی‌/ انتشار ۶۲۰۰۰ مقاله ایرانی در اسکوپوس

معاون تحقیقات وزارت بهداشت گفت: رشد کشور در تولید علم در حوزه سلامت طی سال‌های اخیر بویژه در دو دهه اخیر از جهش خوبی برخوردار بوده و انتشار مقالات علمی و فعالیت‌های پژوهشی افزایش چشمگیری داشته، بطوری که براساس گزارش‌های جهانی سال ۲۰۱۹ میلادی، بیش از ۶۲ هزار مقاله علمی از ایران در بانک اطلاعاتی اسکوپوس ثبت و منتشر شده است.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی isi20 به نقل از ایسنا، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با ارائه گزارشی از وضعیت پژوهش‌های حوزه سلامت، با نشان دادن نمودارهای مربوطه، به چگونگی وضعیت تولید علم و فعالیت های پژوهشی ایران و مقایسه آن با کشورهای منطقه و همچنین، کشورهای توسعه یافته پرداخت و گفت: رتبه ایران به لحاظ تولید علم حوزه علوم پزشکی از  شانزدهم  به  چهاردهم در سطح جهان، ارتقا یافته و رتبه اول در میان کشورهای منطقه را کسب کرده است.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: با وجود ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی و ۷۰۰ مرکز تحقیقات حوزه سلامت در کشور، علاوه بر تولید علم، خدمات سلامت نیز با کیفیت خوب به مردم ارائه می شود و در کارآفرینی نیز نقش موثری دارند.

ملک زاده همچنین ۳۰ درصد تحقیقات کشور را مربوط به حوزه سلامت دانست و گفت: این درحالی است که فقط ۱۰ درصد اعضای هیات علمی کشور در حوزه علوم پزشکی فعالیت می کنند.

وی همچنین با اشاره به زیرساخت هایی که طی سالهای اخیر برای حمایت از فعالیت های پژوهشی و طرح های تحقیقاتی انجام شده، ایجاد ۱۸ اتاق تمیز برای اولین بار در سطح کشور، تاسیس موسسه نیماد، کهورت جمعیت کشور، کهورت سالمندان، کهورت بالغین و ... را از مهمترین اقدامات انجام شده، ذکر کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت، از نیروهای انسانی متخصص و محققان کشور به عنوان سرمایه های ملی نام برد و گفت: از این نظر، وضعیت ایران از کشورهای دیگر خیلی بهتر است و وجود این سرمایه انسانی، سبب ارتقای کشور در تولید علم شده است.

ملک زاده همچنین با اشاره به اینکه بودجه تحقیقات، ناچیز است، افزود: اگر بخشی از یارانه انرژی کشور را به بخش تحقیقات می دادند، شاهد رشد بیشتر این بخش و شکوفایی علمی کشور بودیم.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت فعالیت‌های دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، رشد فعالیت‌های پژوهشی این دانشگاه را چشمگیر، و میزان همکاری های بین المللی این دانشگاه در حوزه پژوهشی را از متوسط کشوری، بالاتر اعلام کرد.

ملک زاده  در همین ارتباط گفت: متوسط همکاری های بین المللی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، حدود ۲۰ درصد است که این شاخص در مورد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به ۳۰ درصد رسیده است.

وی با نشان دادن نمودارهایی از چگونگی فعالیت های پژوهشی ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی سطح کشور و مقایسه آنها با یکدیگر، افزود: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی سالهای اخیر به لحاظ تولید علم، استناد مقالات علمی و H۵-index ، رشد چشمگیری داشته است.

ملک زاده با اشاره به اینکه فعالیت های پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی قابل رقابت با دانشگاه های بزرگ کشور است، اظهار کرد: این دانشگاه بیشترین فعالیت به نسبت تعداد اعضای هیات علمی و محققان خود داشته است.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت از فعالیت پژوهشی پرفسور " حسین نجم آبادی " رئیس گروه آموزشی و مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز تقدیر کرد و گفت: می‌توانیم ایشان را به عنوان الگویی برای تمامی دانشگاه های کشور معرفی کنیم و سوابق علمی و فعالیت های پژوهشی ایشان بویژه همکاری علمی با مراکز و مجامع بین المللی (۶۰ درصد)، از شاخص کشوری بالاتر و افتخاری نه فقط برای دانشگاه، بلکه افتخاری برای کشور محسوب می شود.

وی، پرفسور نجم آبادی را به عنوان اولین انتشاردهنده مقاله اصیل پژوهشی کشور در مجله معتبر بین المللی Nature  معرفی کرد و افزود: ایشان بیشترین تمرکز را بر تحقیقات ژنتیک که می تواند از ناتوانی ها پیشگیری کند، داشته اند و با توجه به همکاری و مدیریت ایشان در تاسیس مرکز ایرانوم کشور (بانک ژنوم ایرانی) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، امیدوارم این دانشگاه بتواند در زمینه  ژن درمانی به نتایج ارزشمندی برسد چرا که با ژن درمانی می توان حدود ۳۰۰ معلولیت را درمان کرد.

در پایان این مراسم که به مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد، با حضور معاون تحقیقات وزارت بهداشت، ریاست، معاونان، مدیران و پژوهشگران دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، ضمن تقدیر از پژوهشگران برتر در زمینه های مختلف، از تمبر یادبود و تقدیر از دو استاد و محقق فرهیخته کشور، پرفسور حسین نجم آبادی و دکتر رضا نیلی پور، رونمایی شد.

طبق اعلام وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با بیش از ۳۰ گروه آموزشی و مرکز تحقیقاتی، تحت نظارت وزارت بهداشت علاوه بر تعلیم و تربیت نیروی متخصص در رشته های خاص سه حوزه سلامت( توانبخشی، رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی) که ۶۰ درصد آنان در مقاطع تحصیلات تکمیلی اشتغال دارند، در پروژه های تحقیقاتی ملی و منطقه ای نیز مشارکت دارد.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک