ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 28 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

ایجاد2هزار فرصت شغلی برای استادی

رئیس مرکز جذب هیأت علمی خبر داد:

ایجاد2هزار فرصت شغلی برای استادی/ نحوه ارائه شکایت برای متقاضیان جذب

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد: در دوره جدید فراخوان جذب ۲ هزار و ۲۹۲ فرصت شغلی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا رضوان طلب امروز در نشستی در وزارت علوم اعلام کرد: از امروز ثبت نام فراخوان بهمن ماه مرکز جذب از ساعت ۱۲:۰۰ آغاز می شود، دانشگاه ها در این دوره به تعداد ۸ هزار و ۱۰۸ نفر اعلام نیاز کردند که با بررسی هایی که صورت گرفت، مشخص شد 2 هزار و ۲۹۲ نیازشان معتبر است یعنی در واقع در این دوره ۲ هزار و ۲۹۲ فرصت شغلی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

وی ادامه داد: متقاضیان تا آخر بهمن ماه فرصت دارند به آدرس سایت مرکز جذب به نشانی http://farakhan.mjazb.ir مراجعه و ثبت نام کنند و نتایج طی چهار ماه آینده اعلام می شود.

رضوان طلب با اشاره به اقدامات تحولی و مهم مرکز جذب طی یکسال گذشته گفت: در این دوره ۱۲ فعالیت در مرکز جذب صورت گرفت و ترکیب مرکز جذب نظم و اسنجام خاصی گرفت.

کاهش رسیدگی به پرونده های جذب

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری از دیگر فعالیت هایی که طی یکسال گذشته توسط مرکز جذب صورت گرفته است، به سرعت بخشیدن به روند رسیدگی پرونده ها اشاره کرد و ادامه داد: در گذشته میانگین روند رسیدگی به پرونده ها ۱۸۹روز بود که در دوره ما به ۲۸ روز کاهش یافته است.

وی یادآور شد: از دیگر فعالیت هایی که صورت گرفت، اهتمام به امر آموزش و توجیه کارشناسان و همکاران مرکز جذب بود. در حال حاضر ۱۱۰ دانشگاه دارای هیات اجرایی جذب هستند که تمام این افراد در حین کار آموزش دیده اند.

تمام مراحل جذب الکترونیکی شد

رضوان طلب در ادامه به الکترونیکی کردن روند رسیدگی به پرونده ها اشاره کرد و افزود: از سال ۸۹ که فراخوان مرکز جذب آغاز شده است در مرحله اول فراخوان الکترونیکی بود و بعدها مراحل بعدی کار به صورت فیزیکی انجام می شد که ما نرم افزار جدیدی را تهیه کردیم که تمام مراحل جذب به صورت الکترونیکی انجام می شود.

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در ادامه از تهیه کتاب قانون جذب خبر داد و گفت: تمام مقررات مصوب مرکز جذب این وزارتخانه به صورت پراکنده بود که در این کتاب در ۴۰۰ صفحه جمع‌آوری شده است.

وی در ادامه از دیگر فعالیت هایی که در این حوزه طی یکسال گذشته انجام شده به تغییر نظام رسیدگی به پرونده‌ها بر اساس کارشناسی واحد خبر داد و تصریح کرد: در گذشته مراجعه‌کنندگان برای اینکه از روند پرونده خود مطلع باشند، دچار سردرگمی می شدند ولی اکنون هر پرونده یک کارشناس واحد دارد و به راحتی افراد می دانند که باید از چه کسی روند پرونده خود را جویا شوند.

ارزیابی و نظارت از 42 دانشگاه در یک سال گذشته

رضوان طلب به تقویت نظام نظارت و بازرسی اشاره کرد و توضیح داد: طی یکسال گذشته ۴۲ دانشگاه به صورت مستقیم، نظارت و ارزیابی شده اند.

احیای سیستم شکایات

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به احیای سیستم رسیدگی به شکایات اشاره کرد و افزود: با اینکه در قانون بخش رسیدگی به شکایات آمده بود، ولی عملا محقق نمی شد. فردی که پذیرش آن با عدم اولویت مواجه شده بود، به سختی می توانست کسب اطلاع کند و عملا امکان شکایت برای وی محقق نبود که ما در این مدت این فرصت را فراهم کردیم و باید نتیجه پرونده فرد به وی ارائه شود تا امکان دفاع داشته باشد. متقاضی یک بار در هیات اجرایی، یکبار در هیات مرکزی و یکبار در هیات علمی امکان شکایت به نتیجه پرونده را دارد.

وی از دیگر کارهایی که در این مدت صورت گرفته، ایجاد نظام آراستگی و چابک سازی بدنه کارمندی اشاره کرد و گفت: همچنین در این مدت اهتمام ما بر ایجاد سیستم پاسخگویی بوده که تعدادی از پرسنل برای اینکار در نظر گرفته شده اند و تمام گفتگوها و پاسخ هایی که این افراد ارائه می کنند، ضبط می شود.

رضوان طلب در ادامه به برخی از انتقاداتی که در زمینه متمرکز شدن جذب اعضای هیات علمی مطرح شده است، اشاره کرد و مزایای متمرکز شدن جذب را برشمرد و گفت: یکی از مزایای تمرکز جذب اعضای هیات علمی این است که محدودیت ایجاد نکرده است همچنین موجب شده در توزیع فرصت ها، عدالت ایجاد شود و گزینه ها برای انتخاب اصلح افزایش یابد و همچنین یکپارچگی و هماهنگی در سیستم مرکز جذب ایجاد شود و همچنین حساسیت های منطقه ای و بومی حذف شود.

رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در ادامه افزود: تاکنون یک نفر نتوانسته است خارج از فراخوان وارد سیستم مرکز جذب شود. ما طی یکسال گذشته هیچ توصیه ای را در این زمینه قبول نکردیم در صحبت هایی که با وزیر علوم وقت داشته ایم، در خصوص نامه هایی که برای مرکز جذب می آید، اعلام کرده اند که نباید هنجارها نادیده گرفته شود و باید همه چیز طبق ضوابط صورت گیرد، این شبکه قابل نفوذ نیست و تمام ورود و خروج ها به سامانه ضبط می شود و نمی توان چیزی را حذف کرد.

کاهش ویران کننده بودجه

رضوان طلب در ادامه به محدودیت هایی که طی یکسال مرکز جذب وزارت علوم به آن اشاره کرد، گفت: طی یکسال کاهش ویران کننده بودجه را داشته ایم به طوری که بودجه سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲، ۹۰ درصد کاهش داشته است و از دیگر محدودیت های ما تعلیق ساختار مرکز جذب اعضای هیات علمی و فضاسازی منفی به عنوان لزوم اعطای استقلال به دانشگاه ها است.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک