ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 42 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

هویت تحقیقاتی مراکز پژوهشی کشور

رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی:

مراکز پژوهشی کشور باید هویت تحقیقاتی داشته باشند

رئیس پژوهشگاه  دانش های بنیادی گفت: مراکز تحقیقاتی باید هویت تحقیقاتی داشته باشند. این مراکز با هویت پروژه‌هایی که به‌ آن مشغول هستند معرفی می شوند.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، محمدجواد لاریجانی در نشست سراسری روسای دانشگاه ها در دانشگاه شهیدبهشتی با اشاره به شخصیت‌ فرهادی وزیر علوم گفت: وی در دوران مسیولیت خود برای پیشبرد آموزش عالی نقش‌مهمی داشت و چالش‌ها را با حکمت و خویشتن داری به دور از جنجال به سرانجام رساند.

وی افزود: دکتر فرهادی یادگار مهمی دارد و آن این است که عمده مراکز تحقیقاتی بعد از انقلاب توسط وی در دوره قبل از وزارت شان تاسیس شد و این نهال ها توسط ایشان غرس شد.

رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی با اشاره به اینکه اداره دانشگاهها و مراکز علمی کار نسبتا پیچیده و پر مسئله ای است، گفت: این کار با به کار بردن حکمت و توکل به خدا به سرانجام می رسد و امیدواریم برادر عزیزمان دکتر خاکی صدیق که احتمالا امروز یا چند روز دیگر به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی می شود و از خانواده دانشگاه هستند، انشاالله با رای خوبی مسئولیت این وزارت را به عهده بگیرد و این کاروان را به پیش ببرد.

لاریجانی با بیان‌اینکه تاسیس مراکز علمی در ۲۵۰ سال گذشته باعث شده است نقش آنها مورد توجه قرار گیرد گفت: در صد سال گذشته تحقیقات عظیم و جهش های بزرگ علمی از این مراکز نشات گرفته است به طوریکه‌ این‌ مسئله باعث پیشبرد علم و توفیقات علمی در کشوری مانند هند شده است.

وی با اشاره به دلایل موفقیت مراکز تحقیقاتی در کشف‌های مهم علمی و تاثیر آنها در پیشرفت علمی جهان یادآور شد: شاخص های دانش سنجی عمدتا حکایت از وضعیت مزاج علمی دارد برای جهش های علمی باید فراتر از شاخص ها حرکت کرد و برای تاکتیک‌های مشخصی گروهی علاقه مند باید بر مسئله تمرکز کنند.

رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی افزود: مراکز تحقیقاتی باید هویت تحقیقاتی داشته باشند. نباید دنبال این باشیم که محل مرکز تحقیقاتی کجاست و چند نیرو دارد بلکه دنبال این باشیم چه پروژه هایی را دنبال می کند. مراکز تحقیقاتی با هویت پروژه‌هایی که به‌ آن مشغول هستند معرفی می شوند.

لاریجانی تاکید کرد: نکته دیگر آزمایش های بزرگی است که‌ انجام می شود و متفاوت از آزمایشگاه معمولی است. مراکز تحقیقاتی بزرگ‌ همه درگیر آزمایش های بزرگ هستند.

وی با بیان‌ اینکه مشکل کنونی کشور این است که دستگاه های زیادی داریم، گفت: قبل از خریدن این دستگاهها باید توجه کنیم که آیا برای آزمایش هایی که می خواهیم انجام دهیم به‌ این دستگاه ها نیاز داریم یا نه.

رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی گفت: محور بعدی تعامل وسیع و به هم بافته مراکز تحقیقاتی با دانشگاه هاست. ۸۰ درصد تعاملات مراکز تحقیقاتی فرصت مطالعاتی است و آن را به شکل فرصتی سه ماهه تا ۲ ساله در اختیار اساتید و دانشجویان نخبه قرار می دهند.

لاریجانی در ادامه تاکید کرد: مراکز تحقیقاتی نباید نیروی ثابت زیادی داشته باشند و باید از نیروهای علمی دانشگاهها استفاده کنند.

وی گفت: همکاری برای تربیت دانشجو از دیگر مسائلی است که مراکز تحقیقاتی باید به آن توجه کنند. تربیت دانشجویان دکتری به خصوص در رشته هایی که در کشور چندان رواج ندارد از جمله اقداماتی است که باید توسط مراکز تحقیقاتی مورد توجه قرار گیرد.

رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی عنوان کرد: در وزارت علوم فعلی تلاش شده این تجربه شکل گیرد و مراکز تحقیقاتی و دانشگاه هر دو پای پرورش جوان کشور بیایند و نیروی جوان به عنوان محصول علمی کشور دیده شود.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک