ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 18 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

معرفی برترین ها در حوزه علوم پایه

پایگاه استنادی جهان اسلام گزارش داد؛

معرفی برترین ها در حوزه علوم پایه/ «شریف» اثرگذارترین دانشگاه

سرپرست ISC گفت: از لحاظ کمیت تولید علم به ترتیب، دانشگاه تهران، تربیت مدرس، شریف، شهید بهشتی و امیرکبیر بیشترین کمیت علم در حوزه علوم پایه را تولید کرده اند.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر محمدجواد دهقانی با اعلام این خبر افزود: بررسی نمایه نامه های نشریات در پایگاه های ISI و ISC  در فاصله سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴ نشان می دهد که حدود ۲۴ درصد از تولیدات علمی کشور در حوزه علوم پایه صورت می گیرد .

وی افزود: این میزان شامل ۲۲.۶۶۴ مدرک نمایه شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  و ۱۱۳.۱۸۸ مدرک در پایگاه استنادی وب آو ساینس تامسون رویترز (آی.اس.آی)  می شود. حدود ۱۷ درصد از تولید علم کشور در حوزه علوم پایه در ISC و ۸۳ درصد آن در ISI منتشر می شود.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) اظهار داشت: از لحاظ کمیت تولید علم به ترتیب، دانشگاه تهران، تربیت مدرس، شریف، شهید بهشتی و امیرکبیر بیشترین کمیت علم در حوزه علوم پایه را تولید کرده اند. این دانشگاه ها به ترتیب ‍۱۰۹۹۷۸، ۶۹۹۸، ۵۳۲۵، ۴۸۵۵ و ۴۵۰۶ مدرک در پایگاه های استنادی ISC و ISI نمایه کرده اند.

وی گفت: از لحاظ کمیت تولید علم، دانشگاه های شیراز، فردوسی مشهد، صنعتی اصفهان، اصفهان و پژوهشگاه دانش های بنیادی در جایگاه پنجم تا دهم قرار گرفته اند. میزان کمیت تولید علم آنها به ترتیب ۴۳۸۲، ۴۲۸۹، ۴۰۶۹، ۳۵۴۵ و ۳۳۵۶ است.

سرپرست ISC افزود: استنادها بیانگر میزان استفاده از علم تولید شده یا بعبارت دیگر میزان اثرگذاری آن ها هستند. زمانی که به تعداد کل استنادهای صورت گرفته به مدارک دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی کشور در حوزه علوم پایه می نگریم وضعیت متفاوتی را مشاهده می کنیم.

دهقانی تصریح کرد: دانشگاه های تهران، شریف، تربیت مدرس، شیراز و صنعتی اصفهان به ترتیب بیشترین میزان استنادها در این حوزه را دریافت کرده اند. تولیدات علمی حوزه علوم پایه این دانشگاه ها به ترتیب ۶۲۲۶۱، ۵۱۲۲۰، ۵۰۱۲۷، ۴۱۲۰۸  و ۳۶۶۶۷ استناد دریافت کرده است.

وی افزود: کمیت تولید علم هر چند موجب اثرگذاری در دنیای علم می شود، اما نباید فراموش کرد که بررسی پایگاه ISI در فاصله سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۴ نشان می دهد که تنها ۱ درصد از مدارک منتشر شده نزدیک به ۱۹ درصد از استنادهای دنیا در این دوره زمانی را دریافت کرده اند.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: پژوهشگاه دانشهای بنیادی، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه شهيد بهشتي، دانشگاه تبریز و دانشگاه رازی از لحاظ تعداد استنادهای دریافتی در جایگاه های ششم تا دهم را به خود اختصاص داده اند.

وی افزود: کمیت تولید علم آنها به ترتیب ۳۰۴۰۰، ۲۹۳۸۵، ۲۷۴۵۴، ۲۳۸۶۳ و ۲۱۷۶۱ استناد دریافت کرده است. بدین ترتیب، اختلاف بین دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی مشهود است.

دهقانی خاطرنشان کرد: ۳۵ درصد از تولیدات علم دنیا در حوزه علوم پایه صورت می گیرد. این حوزه از رشته های تحصیلی مختلفی تشکیل شده است و اندازه این رشته ها از لحاظ تعداد محققان فعال متفاوت است. این تفاوت باعث می شود تا تعداد استنادهای دریافتی از یک رشته به رشته دیگر تفاوت داشته باشد. همچنین رفتار استنادی محققان در رشته های مختلف نیز متفاوت است.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: سال عامل دیگری است که باعث افزایش تعداد استنادها می شود. برای محاسبه میزان اثرگذاری مدارک تولید شده بایستی استنادها نرمال سازی شوند.

وی گفت: در این روش، استنادهای یک مقاله به متوسط تعداد استنادهای دریافت شده در رشته و سال انتشار مقاله تقسیم می شود. اگر حاصل آن بیشتر از عدد یک شود به این معنی است که اثرگذاری مقاله بیش از متوسط رشته در آن سال بوده است و اگر نتیجه کمتر از عدد یک شود به این معنی است که اثرگذاری مقاله کمتر از متوسط رشته بوده است.

دهقانی اظهار داشت: پژوهش های منتشر شده توسط پژوهشگاه دانش های بنیادی در حوزه علوم پایه بیش از متوسط جهانی استناد دریافت کرده اند. پژوهش های دانشگاه صنعتی شریف و اصفهان در حد متوسط جهانی استناد دریافت کرده اند و پژوهش های سایر دانشگاه ها کمتر از متوسط جهانی استناد دریافت کرده اند. در این شاخص، اثر حجم مقالات خنثی می شود.

وی افزود: استنادهای نرمال شده امکان مقایسه دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی را فراهم می آورد، زیرا تفاوت رشته ها و سال ها از میان می رود. مجموع استنادهای نرمال شده بیانگر میزان اثرگذاری دانشگاه در سطح بین المللی است.

دهقانی گفت: دانشگاه شریف اثرگذارترین دانشگاه کشور در حوزه علوم پایه در سطح بین المللی است. بعد از آن به ترتیب دانشگاه تهران، امیرکبیر، پژوهشگاه دانش های بنیادی و دانشگاه صنعتی اصفهان بیشترین اثرگذاری را در سطح بین المللی داشته اند.

     

بیست و پنج  دانشگاه و موسسات تحقیقاتی برتر کشور در حوزه علوم پایه

رتبه

 

ISC

ISI

 

ISC+ISI

اثرگذاری علمی

کل کمیت

کل استنادها

دانشگاه/موسسه تحقیقاتی

کل مدارک

کل استنادها

کل مدارک

کل استنادها

مجموع استنادهای نرمال شده

متوسط تعداد استنادهای نرمال شده به کل مدارک

کل تولید علم

کل استنادها

۱

۳

۲

دانشگاه شریف

۴۵۶

۴۹۸

۴۸۶۹

۵۰۷۲۲

۵۲۶۲

۱.۰

۵۳۲۵

۵۱۲۲۰

۲

۱

۱

دانشگاه تهران

۳۰۳۰

۴۲۱۶

۷۹۴۸

۵۸۰۴۵

۴۷۵۷

۰.۶

۱۰۹۷۸

۶۲۲۶۱

۳

۵

۷

دانشگاه امیرکبیر

۳۷۰

۱۹۸

۴۱۳۶

۲۹۱۸۷

۳۹۴۴

۰.۹

۴۵۰۶

۲۹۳۸۵

۴

۱۰

۶

پژوهشگاه دانشهای بنیادی

۶۷

۹۸

۳۲۸۹

۳۰۳۰۲

۳۸۳۰

۱.۲

۳۳۵۶

۳۰۴۰۰

۵

۸

۵

دانشگاه صنعتی اصفهان

۴۷۰

۵۳۵

۳۵۹۹

۳۶۱۳۲

۳۷۹۴

۱.۰

۴۰۶۹

۳۶۶۶۷

۶

۲

۳

دانشگاه تربیت مدرس

۱۴۹۰

۲۱۱۲

۵۵۰۸

۴۸۰۱۵

۳۶۱۵

۰.۶

۶۹۹۸

۵۰۱۲۷

۷

۶

۴

دانشگاه شیراز

۵۳۵

۶۲۵

۳۸۴۷

۴۰۵۸۳

۳۰۵۸

۰.۸

۴۳۸۲

۴۱۲۰۸

۸

۴

۸

دانشگاه شهيد بهشتي

۱۲۲۱

۱۶۳۶

۳۶۳۴

۲۵۸۱۸

۲۲۸۵

۰.۶

۴۸۵۵

۲۷۴۵۴

۹

۱۲

۱۴

دانشگاه علم و صنعت ایران

۲۸۶

۱۳۹

۲۴۰۹

۱۷۷۴۴

۲۲۶۶

۰.۹

۲۶۹۵

۱۷۸۸۳

۱۰

۱۱

۹

دانشگاه تبریز

۴۷۴

۶۱۳

۲۷۷۴

۲۳۲۵۰

۲۱۰۹

۰.۷

۳۲۴۸

۲۳۸۶۳

۱۱

۷

۱۳

دانشگاه فردوسي مشهد

۱۱۳۷

۱۴۱۵

۳۱۵۲

۱۶۹۱۳

۱۹۶۶

۰.۶

۴۲۸۹

۱۸۳۲۸

۱۲

۱۴

۱۶

دانشگاه مازندران

۲۴۹

۱۴۸

۱۹۹۱

۱۴۳۶۲

۱۵۹۴

۰.۸

۲۲۴۰

۱۴۵۱۰

۱۳

۱۵

۱۰

دانشگاه رازی

۲۱۵

۸۷

۲۰۱۱

۲۱۶۷۴

۱۵۵۵

۰.۷

۲۲۲۶

۲۱۷۶۱

۱۴

۱۳

۱۱

دانشگاه بو علی سینا

۴۱۵

۴۹۷

۲۱۲۷

۲۱۱۱۷

۱۵۵۴

۰.۷

۲۵۴۲

۲۱۶۱۴

۱۵

۹

۱۲

دانشگاه اصفهان

۹۴۹

۱۱۹۲

۲۵۹۶

۱۷۶۵۰

۱۵۲۳

۰.۶

۳۵۴۵

۱۸۸۴۲

۱۶

۲۱

۱۷

دانشگاه کاشان

۱۶۰

۴۱

۱۳۹۱

۱۲۵۳۴

۱۱۴۹

۰.۸

۱۵۵۱

۱۲۵۷۵

۱۷

۲۳

۱۵

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان

۰

۰

۱۲۲۷

۱۴۵۵۸

۱۱۳۸

۰.۹

۱۲۲۷

۱۴۵۵۸

۱۸

۱۹

۲۰

دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

۲۵۶

۱۶۸

۱۶۵۰

۱۰۲۸۳

۱۰۹۱

۰.۶

۱۹۰۶

۱۰۴۵۱

۱۹

۱۶

۱۸

دانشگاه خوارزمي

۶۹۳

۸۹۷

۱۵۱۷

۱۰۷۱۹

۹۷۷

۰.۶

۲۲۱۰

۱۱۶۱۶

۲۰

۲۲

۲۴

دانشگاه یزد

۲۶۶

۸۶

۱۱۱۱

۹۳۲۷

۹۷۳

۰.۸

۱۳۷۷

۹۴۱۳

۲۱

۱۷

۲۲

دانشگاه شهيد باهنر كرمان

۵۱۶

۲۹۸

۱۵۳۳

۹۷۳۵

۹۵۳

۰.۶

۲۰۴۹

۱۰۰۳۳

۲۲

۱۸

۲۳

دانشگاه گیلان

۳۱۳

۳۸۲

۱۶۱۸

۹۵۴۱

۹۵۰

۰.۶

۱۹۳۱

۹۹۲۳

۲۳

۲۰

۱۹

دانشگاه الزهرا

۳۴۰

۳۷۵

۱۲۵۷

۱۰۵۲۹

۷۲۶

۰.۶

۱۵۹۷

۱۰۹۰۴

۲۴

۲۴

۲۵

دانشگاه زنجان

۱۸۸

۵۷

۹۷۵

۷۲۷۴

۶۲۵

۰.۶

۱۱۶۳

۷۳۳۱

۲۵

۲۵

۲۱

پژوهشگاه پلیمر پتروشیمی ایران

۳۲

۱۲

۱۱۰۹

۱۰۰۲۳

۶۱۴

۰.۶

۱۱۴۱

۱۰۰۳۵

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک