ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 291 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

طرح‌های محققان، بدون بروکراسی اداری

با برگزاری همایش کیمیا؛

طرح‌های محققان بدون بروکراسی اداری اجرایی می شود

طرح‌های محققان کشور بدون گذراندن بروکراسی اداری در همایشی بهنام «کیمیا» به مرحله اجرایی می‌رسند بدین وسیله محققان می توانند در راستای رفع نیازهای صنایع گام بردارند.

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، اخیرا در کشور انجام تحقیقات کاربردی توسط محققان و پژوهشگران مطرح است تا نیازها و مشکلات موجود در صنایع مختلف، بر مبنای علم و دانش مرتفع شود. برای تحقق این موضوع، ارگان ها و نهاد های مختلفی همچون پارک های علمی و فناوری، معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی تلاش دارند تا این طرح های نو را به محصول تبدیل کنند.

همچنین در این راستا رویدادهایی علمی مانند استارتاپ ویکندها، ایده بازارها و ... برگزار می شوند تا در آن ایده های محققان مطرح شده و سپس توسط سرمایه گذاران، سرمایه گذاری شود؛ در نهایت انتظار می رود این ایده ها به محصولی بر پایه علم و دانش تبدیل شوند. همه این تلاش ها و فعالیت ها در راستای به ثمر رساندن یک ایده هستند.

از آنجا که موتور حرکت پیشرفت، ایده های خلاقانه حاصل ذهن مبتکران است، لازم است که این اذهان خلاق را برای حل معضلات جامعه به کار بگیریم. در همین راستا قرار است یک رویدادی ملی و علمی- ترویجی برگزار شود که بر پایه دانش و توان محققان ایرانی باشد و بتواند نیاز کشور را مرتفع سازد.

«کیمیا» عنوان گردهمایی پژوهشگران و مدیران صنایع مختلف است که پیش بینی شده هر ماهه در یکی از دانشگاه‌ها برگزار شود. هدف از برگزاری این همایش استفاده از ایده‌های پژوهشگران ایرانی با هدف رفع نیازهای واقعی صنعتی و اقتصادی کشور است.

مسعود محمدی، دبیر اجرایی همایش «کیمیا» در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: این همایش، فضایی است که به ترویج علم و انجام پژوهش‌های کاربردی کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه در همایش «کیمیا» صنعتگران، صاحبان صنایع و مدیران شرکت‌های خصوصی و دولتی و پژوهشگران حضور دارند، افزود: در این برنامه، نیازها و مسائل مربوط به صاحبان صنایع مطرح و در مقابل توسط پژوهشگران ایده‌هایی برای رفع این نیازها ارائه می شود. سپس این طرح ها از سوی همان صنعت مورد ارزیابی و حمایت قرار می گیرد تا اجرایی شوند.

به گفته وی، این همایش امکانی برای گپ و گفت مستقیم و بدون واسطه بین بدنه صنعتی کشور و پژوهشگران ایجاد می‌کند.

محمدی درباره تفاوت همایش «کیمیا» با استارتاپ ویکندها و ایده بازارها اظهار داشت: در رویدادهایی مانند استارتاپ ویکندها، ایده‌بازارها و...اصل بر این است تا ابتدا ایده‌ای از سوی محققان مطرح شود و بعد سرمایه‌گذاران به بررسی آنها می پردازند تا در صورت تمایل از آن ایده حمایت کنند.

وی ادامه داد: ایده ها در این رویدادهای علمی عمدتا کاربردی نیستند و نیازهای واقعی صنعت را برطرف نمی‌کنند. به همین دلیل طراحی همایش و رویدادی مانند «کیمیا» که به واسطه ایده محققان، نیازهای واقعی صنعتی کشور برطرف می  شود، ضروری به نظر می‌رسد.

وی افزود: براساس توافق انجام شده با فن‌بازار ملی، قرار است این همایش، ایده‌ها و دغدغه‌های فن بازار را در سطح دانشگاه‌ها مطرح کند تا در مسیر رفع نیاز کشور توسط محققان در دانشگاه‌ها گامی برداشته شود.

دبیر اجرایی این همایش اظهار داشت: با برگزاری همایش «کیمیا»، طرح‌های محققان بدون گذراندن بروکراسی اداری به مرحله اجرایی می‌رسند. بر این اساس می توان نتیجه گرفت که اگر ایده ای حول حل یک مشکل یا نیاز کشور مطرح شود زودتر به پیشرفت برپایه علم و دانش نائل می شویم.

به گزارش مهر، نخستین دوره همایش «کیمیا» ۲۸ دیماه در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار خواهد شد. در نخستین دوره این برنامه مجموعه‌هایی همچون شهرداری، شرکت‌های تولید کننده مواد آرایشی بهداشتی و مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور خواهند داشت.

این همایش با هدف ایجاد ارتباط مستقیم بین محققان و ایده‌پردازان با مدیران سازمان‌ها و صنایع در راستای رفع نیازهای کشور برگزار می شود.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک