ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 26 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

خصوصیات ویژه 200 دانشگاه برتر دنیا

خصوصیات ویژه 200 دانشگاه برتر دنیا/ وضعیت اعضای هیات علمی و درآمد از جذب دانشجو
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: 200 دانشگاه برتر جهان 20 درصد از اعضای هیأت علمی خود را از سایر کشورهای جهان استخدام می کنند و نسبت دانشجو به استاد در این 200 دانشگاه تقریبا 12 نفر است.
 

به گزارش وبسایت مقاله نویسی ISI20 به نقل از مهر، دکتر جعفر مهراد با اعلام این خبر افزود: نتایج رتبه بندی تایمز برای سال 2015-2014 میلادی که 200 دانشگاه تراز اول جهان را رتبه بندی می کند به زودی منتشر خواهد شد، اما ویژگی های 200 دانشگاه تراز اول پیش از انتشار نتایج رتبه بندی اعلام و گزارش شده است.

وی گفت: تلاش برای ایجاد دانشگاه های تراز اول در دهه گذشته به یک پدیده جهانی مبدل شده است. علت این تلاش آن است که دولت ها در بسیاری از کشورهای جهان توسعه رقابت آمیز نظام های آموزش عالی و تحقیقات علمی را در کانون برنامه های راهبردی ملی اقتصادی منظور کرده اند.

سرپرست ISC افزود: برای مثال، در روسیه ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور برنامه ریزی برای قرار گرفتن 5 دانشگاه روسیه در بین 100 دانشگاه برتر در رتبه بندی تایمز را تا سال 2020 میلادی به عنوان یک سیاست مهم ملی مد نظر قرار داده است. یا، در ژاپن شینزو آبه نخست وزیر این کشور اعلام کرده است که 10 دانشگاه ژاپن تا سال 2023 میلادی باید در زمره 100 دانشگاه برتر رتبه بندی تایمز قرار گیرد. همچنین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران در صدد است با همکاری مجلس شورای اسلامی و نیز با مساعدت معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری، 10 دانشگاه برتر کشور را مورد حمایت مالی قرار دهد.

این استاد علم اطلاعات و دانش شناسی گفت: اکنون پیش از انتشار یازدهمین ویرایش سالانه رتبه بندی تایمز، این موسسه نور جدیدی را بر موضوع رتبه بندی تابانده و برای نخستین بار خصوصیات ویژه 200 دانشگاه برتر در رتبه بندی سال 2015-2014 را اعلام کرده است.

مسئول رتبه بندی دانشگاه های کشور در (ISC) گفت: 200 دانشگاه برتر جهان در رتبه بندی تایمز، یک درصد برتر از موسسات آموزش عالی جهان را نشان می دهند.

به گفته مهراد متوسط 200 دانشگاه برتر جهان در رتبه بندی تایمز دارای کل درآمد سالانه 751139 دلار به ازای هر دانشجو است. نسبت دانشجو به استاد در این 200 دانشگاه تقریبا 12 نفر است. ضمنا این 200 دانشگاه برتر جهان 20 درصد از اعضای هیأت علمی خود را از سایر کشور های جهان استخدام می کنند.

وی ادامه داد: درصد اعلام شده برای جذب اعضای هیأت علمی از خارج از کشور درصد بسیار بالایی است. مفهوم این عبارت بین المللی بودن دانشگاه هاست که به جذب اعضای هیأت علمی برتر و دانشجویان با استعداد های بالا منجر می شود. کل درآمد تحقیقاتی این 200 دانشگاه ممتاز جهان 229109 دلار به ازای هر عضو هیئت علمی است.

مهراد اظهار داشت: این دانشگاه ها 43 درصد مقالات تحقیقاتی خود را حداقل با همکاری یک نویسنده بین المللی منتشر می کنند. در ضمن، 19 درصد از کل دانشجویان این دانشگاه ها را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند.

سرپرست ISC گفت: داده های مورد استفاده در این نظام رتبه بندی از پایگاه تامسون رویترز استخراج می شود و در حالی که 200 دانشگاه برتر جهان را معرفی می کند، دامنه رتبه بندی را به 400 دانشگاه نیز تعمیم می دهد و 100 دانشگاه برتر جهان را نیز در 6 رشته موضوعی معرفی می کند.

وی اظهار داشت: البته دانشگاه های برتر اشکال و اندازه های مختلف دارند و در این مورد مدل واحدی برای برتری یا ممتاز بودن وجود ندارد. نظام های رتبه بندی از جمله رتبه بندی تایمز به گونه ای طراحی شده اند که برتری در آموزش و پژوهش را معیار و ملاک رتبه بندی قرار می دهند و از اهداف و ماموریت های خاص دانشگاه ها چشم پوشی می کنند.

مهراد افزود: با این توصیف، ویژگی های 200 دانشگاه برتر، اطلاعات جدید و روشن تری را از دانشگاه های ممتاز ارائه می دهد. ساخت دانشگاه های ممتاز به بودجه های کلان نیاز دارند: بودجه برای پرداخت های بیشتر به منظور جذب و نگهداری دانشمندان و پژوهشگران برجسته و ایجاد تسهیلات مورد نیاز. به علاوه، بودجه برای ایجاد فضای آموزشی بسیار مناسب که مطلوب دانشجویان باشد ضروری است. مهمتر از همه، یک دانشگاه ممتاز در واقع دانشگاهی است که جنبه بین المللی دارد. این دانشگاه باید بتواند با استعدادترین اعضای هیأت علمی و دانشجویان را از نقاط مختلف دنیا با فرهنگ های گوناگون جذب کند.منبع:خبرگزاری مهر

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک