ورود کاربران

حاضرین در سایت

ما 16 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

خوش آمدید به وبسایت تخصصی ISI20 ++ ++ نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفند ماه 1398 برگزار می شود. جهت ثبت نام کافیست نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه 09190735916 پیامکٰ یا واتساپ و یا تلگرام نمایید. "" ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 15 شهریور و 05 و 26 مهر , 03 و 24 آبانٰ، 02 اسفند ماه 1397 و 12 اردیبهشت 1398 در دانشگاه تهران با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 09 اسفند و 16 اسفند 1397 و 18 مهرماه و 02 آبان ماه 1398 ماه در دانشگاه علم و صنعت با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 22 تیرماه 1397 در دانشگاه بقیه الله العظم با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 18 اسفند 1396 در شهر زیبای رشت با تدریس دکتر مهدی عشقی در مرکز جامع روانشناسی استان گیلان برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 01 آذرماه 1396 در شهر زیبای تبریز با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 26 مهرماه 1396 با تدریس دکتر مهدی عشقی در شهر زیبای الیگودرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، استان لرستان برگزار شد. ++ ++ بیست و پنجمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی استاد مهدی عشقی در تاریخ 29 تیر ماه 96 روز پنجشنبه(تعطیل رسمی) برگزار شد. ++ . ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در تاریخ 31 تیرماه 1396 با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه مالک اشتر برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI ++ ++ پایان‌ نامه یا تز یا رساله نوشتاری است که دانشجویان در موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود، برای دریافت مدرک تحصیلی می‌نویسند.

۸ دانشگاه ایرانی در بین ۸۰۰ دانشگاه ممتاز دنیا

اعلام نتایج رتبه بندی تایمز؛

۸ دانشگاه ایرانی در بین ۸۰۰ دانشگاه ممتاز دنیا/ کاهش برتری آمریکا

رئیس گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شیراز از انتشار نتایج رتبه بندی دانشگاه های جهان توسط نظام رتبه بندی تایمز خبر داد و وضعیت ۸ دانشگاه ایرانی در این رتبه بندی را اعلام کرد.

جعفر مهراد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: رتبه بندی تایمز از ۱۳ شاخص برای رتبه بندی خود استفاده می کند و در این رتبه بندی جدید تغییراتی در دانشگاه های برتر جهان مشاهده می شود.

وضعیت دانشگاههای آمریکایی و اروپایی در رتبه بندی

وی افزود: برتری آمریکا در این رتبه بندی تا حدود زیادی کاهش یافته است. البته هرچند که این کشور تقریبا یک پنجم موسسات موجود در جدول رتبه بندی را به خود اختصاص داده است.

مهراد خاطرنشان کرد: در کل، در بین ۸۰۰ دانشگاه برتری که در این رتبه بندی معرفی شده است تعداد ۱۴۷ دانشگاه مربوط به آمریکا است که در این بین انستیتو فناوری کالیفرنیا (کالتک) پنج سال متوالی است که رتبه اول را به خود اختصاص داده است. با وجود این نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد دانشگاه های سنتی غربی جایگاه برتر خود را از دست داده اند.

وی یادآور شد: آمریکا اکنون در این رتبه بندی ۶۳ دانشگاه در بین ۲۰۰ دانشگاه برتر دارد، در حالیکه تعداد این دانشگاه ها در سال قبل ۷۴ دانشگاه بود و در سال قبل از آن ۷۷ دانشگاه بود. ۶ دانشگاه از این تعداد در بین ۱۰ دانشگاه برتر قرار دارد که عبارتند از استفورد با رتبه ۳، انستیتو فناوری ماساچوست با رتبه ۵، هاروارد با رتبه ۶، پرینستون با رتبه ۷ و شیکاگو با رتبه ۱۰ است.

بنیانگذار پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: دانشگاه های انگلیسی از جمله آکسفورد موفق به کسب رتبه ۲، کمبریج رتبه ۴، امپریال کالج لندن رتبه ۸ شده اند و موسسه فناوری ETH زوریخ سوئیس با رتبه ۹ در این رتبه بندی قرار دارند.

وی افزود: کشور انگلستان موفقیت خود را در این رتبه بندی ارتقاء بخشیده است. از تعداد ۷۸ دانشگاه انگلستان در بین ۸۰۰ دانشگاه ممتاز جهان، در حدود ۳۴ دانشگاه در بین یک چهارم دانشگاه های برتر قرار دارد که این تعداد در سال قبل ۲۹ دانشگاه بود.

استاد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: سایر کشورهای اروپایی نیز موفقیت خود را ارتقاء داده اند. آلمان دارای ۲۰ دانشگاه در بین ۲۰۰ دانشگاه ممتاز است که نسبت به سال قبل ۸ دانشگاه افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: تعداد دانشگاه های هلند نیز در رده ۲۰۰ دانشگاه ممتاز به ۱۲ عدد می رسد که این میزان در سال قبل ۱۱ مورد بوده است. موسسه فناوری ETH زوریخ سوئیس تنها دانشگاه غیرانگلیسی و غیرآمریکایی است که در یک دهه متوالی در بین ۱۰ دانشگاه برتر جهان جای دارد.

مهراد یادآور شد: چنانچه بخواهیم دانشگاه های برتر جهان را بر حسب مناطق جغرافیایی تقسیم بندی کنیم این نتایج مشاهده می شود که سه دانشگاه برتر قاره آمریکای شمالی عبارت است از کالتک (رتبه ۱)، استنفورد (رتبه ۳) و انستیتو فناوری ماساچوست (رتبه ۵).

وی گفت: سه دانشگاه برتر انگلستان شامل آکسفورد (رتبه ۲)، کمبریج (رتبه ۴) و امپریال کالج لندن (رتبه ۸ ) است و سه دانشگاه برتر قاره اروپا به جزء انگلستان عبارت است از موسسه فناوری ETH زوریخ سوئیس (رتبه ۹)، انستیتو کارولینسکا سوئد (رتبه ۲۸) و موسسه LMU (رتبه ۲۹).

برترینهای آسیا

بنیانگذار پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) افزود: سه دانشگاه برتر قاره آسیا مشتمل بر دانشگاه ملی سنگاپور (رتبه ۲۶)، دانشگاه پکن (رتبه ۴۲) و دانشگاه توکیو (رتبه ۴۳) است. در آمریکای جنوبی سه دانشگاه ممتاز عبارتند از دانشگاه سائوپولو برزیل با رتبه ای در دامنه ۳۰۰ - ۲۵۱، دانشگاه پالمو آرژانتین را رتبه ای در دامته ۴۰۰ - ۳۵۱ و دانشگاه ایالتی کامپیناس برزیل با رتبه ای در دامنه ۴۰۰ - ۳۵۱ .

وی افزود: سه دانشگاه برتر قاره آفریقا نیز عبارت است از دانشگاه کیپ تاون با رتبه ۱۲۰، دانشگاه ویت واترسرند با رتبه ای در دامته ۲۵۰ - ۲۰۱ و دانشگاه استین بوش با رتبه ای در دامنه ۳۵۰ - ۳۰۱ . همچنین سه دانشگاه برتر قاره اقیانوسیه شامل دانشگاه های ملبورن با رتبه ۳۳، دانشگاه ملی استرالیا با رتبه ۵۲ و دانشگاه سیدنی با رتبه ۵۶ هستند. 

استاد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: در مجموع ۳۴۵ دانشگاه برتر در اروپا، ۲۰۳ دانشگاه برتر در آسیا، ۱۷۴ دانشگاه برتر در آمریکای شمالی، ۳۸ دانشگاه برتر در اقیانوسیه، ۲۷ دانشگاه برتر در آمریکای جنوبی و ۱۴ دانشگاه برتر در آفریقا قرار دارد.

وی گفت: از سوی دیگر در مجموع از ۷۰ کشور جهان تعداد ۲۹ دانشگاه نسبت به سال قبل افزایش نشان می دهند و تعدادی از کشورهای جهان از جمله اندونزی، بنگلادش و کنیا برای نخستین بار در این رتبه بندی حضور دارند.

مهراد یادآور شد: در آسیا نیز تغییرات قابل توجهی در رتبه بندی دانشگاهی مشاهده می شود. دانشگاه ملی سنگاپور در جایگاه نخست این قاره نشسته و رتبه ۲۶ جهان را به خود اختصاص داده است. رتبه دانشگاه های پکن و توکیو در آسیا به ترتیب دوم و سوم و در سطح جهان به ترتیب ۴۲ و ۴۳ است.

وی گفت: چین در رتبه بندی ۲۰۱۶ - ۲۰۱۵ تایمز دارای ۳۷ دانشگاه در بین ۸۰۰ دانشگاه ممتاز جهان است. ژاپن و کره جنوبی در بین ۲۰۰ دانشگاه برتر به ترتیب دارای دو و یک دانشگاه ممتاز هستند که نسبت به سال قبل موقعیت خود را از دست داده اند. در سال قبل تعداد دانشگاه های برتر این دو کشور به ترتیب پنج و سه دانشگاه بوده است. با وجود این ژاپن از نظر تعداد دانشگاه های ممتاز در بین سایر کشورهای جهان با ۴۱ دانشگاه رتبه سوم را در اختیار دارد.

مهراد درباره رتبه دانشگاه های ایرانی در این رتبه بندی گفت: در این میان دانشگاه های ایران نیز در دامنه ای ۸۰۰ تا ۴۰۱ قرار دارند.

وضعیت دانشگاه های ایران در رتبه بندی تایمز

نام دانشگاه رتبه بین شاخص آموزش شاخص چشم انداز بین المللی شاخص پژوهش شاخص استناد شاخص درآمد صنعتی
علم و صنعت ایران ۵۰۰ - ۴۰۱ ۲۵.۹ ۱۳.۲ ۲۶ ۴۲.۳ ۶۱.۲
صنعتی شریف ۵۰۰ - ۴۰۱ ۲۶.۶ ۱۵.۹ ۳۰.۱ ۳۳.۷ ۸۸.۷
صنعتی امیرکبیر ۶۰۰ - ۵۰۱ ۲۴.۵ ۷.۷ ۲۵.۷ ۳۴.۸ ۵۵.۷
صنعتی اصفهان ۶۰۰ - ۵۰۱ ۱۸.۱ ۱۷.۲ ۲۳ ۳۹.۵ ۹۹.۵
علوم پزشکی تهران ۶۰۰ - ۵۰۱ ۵۱.۸ ۱۴.۱ ۲۰ ۹.۳ ۳۰
صنعتی خواجه نصیر ۸۰۰ - ۶۰۱ ۲۰.۹ ۷.۱ ۱۸.۱ ۲۲.۵ ۴۵.۵
شهید بهشتی ۸۰۰ - ۶۰۱ ۲۰.۵ ۱۳.۸ ۱۹ ۱۱.۴ ۵۸.۹
تهران ۸۰۰ - ۶۰۱ ۳۶.۱ ۱۶.۵ ۱۶.۹ ۱۵.۸ -

بنیانگذار پايگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: رتبه بندی تایمز از ۱۳ شاخص برای رتبه بندی خود استفاده می کند که در این جدول تنها به شاخص های عملکردی اشاره شده است.

وی افزود: پنج دانشگاه برتر ترکیه نیز شامل دانشگاه های کوچ با رتبه ای در دامنه ۳۰۰ - ۲۵۱، بیلکنت و سابایخی با رتبه ای در دامنه ۴۰۰ - ۳۵۱ و دانشگاه های بوغازچی و استانبول با رتبه ای در دامنه ۶۰۰ - ۵۰۱ است. همچنین سه دانشگاه برتر عربستان سعودی نیز عبارت است از دانشگاه ملک عبدالعزیز ( رتبه در دامنه ۳۰۰ - ۲۵۱)، دانشگاه نفت و معدن ملک فهد (رتبه در دامنه ۶۰۰ - ۵۰۱) و دانشگاه ملک سعود ( رتبه در دامنه ۶۰۰ - ۵۰۱).

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

اخبار سایت

نکات آموزنده: ++ خواندن انسان را کامل مي‌کند؛ سخنراني او را مي‌سازد و نوشتن به او دقت مي‌آموزد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 09 اسفندماه 1398 روز جمعه با تدریس استاد مهدی عشقی در تهران برگزار می شود. ++ ++ کارگاه کاربردی پروپوزال نویسی 06 دیماه ماه روز جمعه برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه تهران در 15 شهریور و 05 ، 26 مهر و 03 و 24 آبان ، 02 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاه علم و صنعت در 09 و 16 اسفند ماه با تدریس دکتر مهدی عشقی برگزار شد. ++ ++ ++ کارگاه مقاله نویسی در دانشگاههای بقیه الله, تهران در تاریخهای 21 تیر و 15 شهریور ماه 1397 برگزار شد. ++ ++ کارگاه روش تحقیق کاربردی در شرکت سایپا در تاریخهای 9 دیماه 1395 برگزار شد و دوره بعدی در 16 دیماه 1395 برگزار شد. ++ ++ کارگاه مقاله نویسی ISI در دانشگاه مالک اشتر تهران در 31 تیرماه 1396 برگزار شد. ++ ++ کارگاه کاربردی مقاله نویسی ISI در 06 خرداد ماه 1395 روز پنجشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. ++ ++ کارگاه دیگر مقاله نویسی ISI در 20 اردیبهشت ماه 1395 روز دوشنبه با تدریس استاد مهدی عشقی در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد. ++ ++ بیست و یکمین دوره کارگاه پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی با رویکرد روش تحقیق کاربردی و استخراج مقاله در روز جمعه 01 مرداد 95 در تهران برگزار شد. ++ ++ دوره های برگزاری شده در دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، و در شهرستانهای، دانشگاه تبریز (سه دوره)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، کالج دانشگاه آزاد اسلامی مشهد مقدس، مرکز جامع روانشناسی استان گیلان (رشت)، اصفهان (باغ زیبای غدیر)، موسسه آموزشی وزارت بازرگانی)شهر زیبای شیراز، تبریز میراث فرهنگی آذربایجان شرقی، دانشکده فنی حرفه ای سماء دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با شرکت پژوهشگران فعال این شهرها برگزار گردید. ++ امیدواریم شهر بعدی، شهر زیبای شما باشد. ++ وبسایت مقاله نویسی ISI20 ++ ++ فاتح یک قله، به آنجا حمل نشده است.

تبلیغات

مطالب ناب مقاله ای

جدیدترین مطالب (اخبار دکتری - دانشگاهی)

مطالب ویـــــژه

طراحی سایت : شرکت ایفانت | سئو : سایت آمابک