راه اندازی سه رشته بین رشته‌ای در مقطع کارشناسی ارشد

قوامی خبر داد
راه اندازی سه رشته بین رشته‌ای در مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات

رئیس دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات گفت: سه رشته بین رشته‌ای در مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات راه‌اندازی می‌شود.

خبرگزاری فارس: راه اندازی سه رشته بین رشته‌ای در مقطع کارشناسی ارشد صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مهرداد قوامی رئیس دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات گفت: از سال آینده در دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات چهار گرایش مهندسی صنایع غذایی، علوم و صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی و زیست فناوری مواد در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می‌شود و امیدوارم که برای سال آینده این چهار گرایش در مقطع دکتری نیز ارائه شود.

وی گفت: علاوه بر چهار گرایش ذکر شده سه رشته بین رشته‌ای کارآفرینی در صنایع غذایی، بسته بندی مواد غذایی،Food and Bioproducts Engineering انتخاب شده که سرفصل‌های آن‌ها از سوی دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی این واحد ارائه شده است.

وی به همکاری دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات با وزارت بازرگانی در قالب شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران – مرکز پژوهش‌های غلات اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نیز با این وزارتخانه در دو پروژه شامل پروژه‌های اثر روش‌های پخت و نوع فر در تشکیل ترکیبات حلقوی آروماتیک هیدروکربته در نان‌های سنتی و بررسی تهدیدات حوزه بیوتروریسم در زنجیره گندم آرد و نان و طراحی نظام پیشگیرانه و اصلاحی همکاری و مشارکت داریم.

وی به ارائه طرح توجیهی مرکز تحقیقات صنایع غذایی در واحد علوم و تحقیقات اشاره کرد و افزود: در صورت موافقت اصولی مدیریت واحد علوم و تحقیقات برای راه اندازی مرکز تحقیقات صنایع غذایی، شاهد فعالیت هایی نظیر مشاوره تولید کنندگان مواد غذایی، ارزیابی مواد غذایی، کنترل کیفیت، آموزش‌های علمی و تخصصی در دانشگاه خواهیم بود.

رئیس دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات، اضافه کرد: این مرکز تحقیقاتی شامل بخش‌ها و گروه‌هایی نظیر گروه امور اقتصادی، گروه سرمایه گذاری، کنترل کیفی، ارتقاء بهره وری و فناوری‌های نوین، تکنولوژی و اتوماسیون، فناوری اطلاعات و خدمات آموزشی است که در صورت اجرایی شدن می‌تواند در آمد مناسبی برای دانشگاه داشته باشد.

وی ادامه داد: دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات در حال حاضر دارای دو مجله علمی – پژوهشی علوم غذایی و تغذیه به زبان فارسی و Journal of Food Biosciences and Technology به زبان انگلیسی است.

وی با اشاره به همایش ملی اقتصاد غذا و تغذیه با حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی، اظهار داشت: وی نسبت به صنایع غذایی و حمایت از آن تأکید ویژه‌ای دارد، دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات هم در این راستا تمام تلاش خود را برای فعالیت مناسب و تأثیرگذار در صنعت غذایی کشور خواهد داشت.

قوامی ادامه داد: همکاری در طرح‌های دولتی و برون دانشگاهی، ارتباط با صنایع غذایی کشور برای تحقیقات و پژوهش‌های علمی و همچنین ارتباط با دانشگاه‌های خارج از کشور به منظور مبادله دانشجو، برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک به صورت حضوری و ویدئو کنفرانس و اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی مشترک از جمله اقداماتی است که در راستای تأکیدات رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد بوده و از سوی این دانشکده پیگیری می‌شود.

قوامی افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر حدودیک هزار و 250 دانشجو در مقطع کارشناسی، 464 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 66 دانشجوی در مقطع دکتری در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند، درصدد هستیم تا اعضاء هیأت علمی مناسب و متعهد را در این دانشکده جذب کنیم. منبع:خبرگزاری فارس